L'horòscop diari del 18 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs una miqueta incòmode per determinats gestos i actituds que has percebut en la teva parella. Sents alguna cosa semblant a la gelosia, combinat amb por, amb temor a perdre el que tens.

Tens molt bones virtuts professionals, ets un dels signes més competitius del zodíac d'aquesta jornada, i aconseguiràs una espontaneïtat generosa per a traslladar les teves propostes als teus caps o els teus superiors.

No caminis tan accelerat, per més que creguis que les circumstàncies ho exigeixen: un excés d'estrès acabaria passant factura al teu benestar. Podrien ressentir-se els teus peus i les teves cames, o la zona del coll.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Comença la teva setmana amb activitats plenes d'emocions i sentiments. I és que en la teva vida apareixerà per sorpresa una persona que cridarà la teva atenció, i a la qual t'esforçaràs a conèixer.

Amb poc que facis, comprovaràs que hi ha una gran afinitat. Els nadius que es dediquen al comerç i a les vendes seran els reis d'aquest dilluns: series capaç de vendre-li gel als esquimals si t'ho proposessis.

Si estàs fent una dieta (o deixant el tabac), continua ferm. Trencar el treball previ sota el lema “per una vegada no passa res” és una derrota.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sentiràs que els teus somnis són possibles, que l'ànim d'anar cap a un futur perfecte és compartit amb aquesta persona especial amb qui comparteixes els teus ideals i la teva manera de veure el món.

Existeix el perill de dispersar-se iniciant massa activitats sense arribar a acabar cap, per això, Bessons és convenient que avui portis un control de la manera en la qual planeges utilitzar el teu temps.

La veritable salut és viure en equilibri en tots els aspectes del teu ser: ment, emocions i cos, cerca l'harmonia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Necessites gestionar millor les teves emocions, centra els teus esforços en el teu autocontrol. Tindràs moltes ganes de cometre bogeries relacionades amb els sentiments, i molt al teu pesar, els impulsos planetaris no vaticinen desenllaços reeixits, sinó tot el contrari.

Recorda el compromís laboral que tenies aparaulat, no fallis a la cita o la teva paraula d'honor quedarà en dubte. No et queixis de la teva economia domèstica si has viscut per sobre de les teves possibilitats.

Alguns nadius, sobretot, els de més edat, tindran molèsties una mica estranyes, però suportables; per sort, a mesura que avanç el dia milloraran.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres parlen d'un nou enamorament. O bé, una nova persona entrarà en la teva vida i et conquistarà. O, tornaràs a enamorar-te de la teva parella actual. Tracta de mantenir la calma en les disputes familiars.

En el teu treball et sentiràs estancat i cansat. Les últimes dinàmiques de treball t'han esgotat física i mentalment. Necessites baixar el ritme o ho manaràs tot per l'aire. En totes les teves transaccions financeres i compres de gran valor serà molt important l'ètica.

A nivell físic, tindràs la sensació que arrossegues una càrrega molt pesada i et doldrà tota la musculatura.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs temps per a pensar en la teva vida amorosa? La resposta per a la majoria dels nadius de Verge és un rotund no.

Estaràs molt centrat en el teu treball, en les teves responsabilitats familiars i personals, i t'oblidaràs de donar-li l'afecte que es mereix a la teva mitjana taronja. És igual el teu lloc de treball, sigui una oficina, una fàbrica o un teatre: realitzaràs labors extraordinàries i resoldràs els problemes més ràpidament que tots els altres.

Ets fumador? Assumeix un repte: deixa el consum de cigars durant 24 hores, per a donar un descans als teus pulmons.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida amorosa dels Balança avui no serà precisament un camí de roses. Les contrarietats es convertiran en protagonistes si no optes per ser menys agressius amb la persona estimada.

Sembla que avui dedicaràs molt de temps i energia a la feina. Si és estrictament necessari, hauràs de fer-ho, però no oblidis parar a temps per a no esgotar-te físicament i perjudicar la teva salut.

En aquest aspecte, et despertaràs sentint-te feble i amb poca vitalitat. Aquesta sensació de fatiga física, et dificultarà el rendiment en totes les facetes de la teva vida.

  

 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui veuràs a la teva relació penjar d'un fil si continues anant contra corrent i buscant conflicte en tot el que opina o sent aquesta persona que dóna tot per tu.

Si estàs per tancar un assumpte comercial, és el dia ideal per a fer-lo. Les influències astrals prometen l'èxit de gestions en tot el vinculat amb la finalització de contractes o negocis.

La salut dels nadius d'Escorpí rep una influència astral que involucra el sistema digestiu. Procura guardar la calma a l'hora de sopar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dilluns Sagitari, els Astres estaran del teu costat perquè els assumptes del cor siguin tot el bons que podies esperar. També l'ambient familiar serà positiu i això t'omplirà de satisfacció i alegria.

Tots els reptes laborals et semblaran fàcils de resoldre. Estàs ple d'entusiasme i motivació per a aconseguir bons resultats.

Quant a la teva salut, els Astres et recomanen controlar el consum de sucre i productes industrials, perquè no és gens bo per al teu organisme. Millor utilitza edulcorants naturals i redueix l'ús d'aliments envasats.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius de Capricorn tenen un dia complicat amb el qual bregar. Si pots evitar per tots els mitjans discutir i mostrar el teu perfil més aspre serà fantàstic, d'aquesta manera preservaràs la teva relació d'una deterioració innecessària.

És un fantàstic dia en el professional que voldràs compensar i secundar donant tot de tu., mostra la teva capacitat i si a algú li dol perquè, serà el seu assumpte.

És temps de brillar. La jornada mostra una tendència a sofrir de maldecaps fruit de la tensió nerviosa.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a avui Aquari, fa referència al trànsit de Mercuri per la teva Casa V, on també ingressarà el Sol, suggereix que has de ser sincer davant qualsevol abordatge romàntic, especialment si es tracta d'una nova relació.

En el professional, et convindria prestar més atenció als temes laborals, que sorgeixin durant el dia d'avui. No facis com que no t'interessa ni decideixis mantenir-te al marge.

En la salut, hauràs de reajustar tant les teves rutines com la planificació estratègica dels teus objectius de vida, per a alinear-te amb la nova realitat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les diferències espirituals amb la teva parella podrien tornar-se un obstacle i ser el focus de discussions. El solter trobarà oportunitats romàntiques en el seu veïnat o amb alguna amistat d'un familiar.

Posaràs en marxa una iniciativa personal que, amb el temps, podria convertir-se en la teva font principal d'ingressos. Si estàs desocupat, algú del teu cercle pròxim et passarà el contacte de l'empresa per a la qual treballa, ja que busquen personal.

Dia perfecte per a la depilació làser, ja que la Lluna ajudarà al fet que no et surti més borrissol indesitjat i el que ja tens creixerà molt més tard.


Comentaris

envia el comentari