L'horòscop diari del 18 de marc de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquest dimecres passaran algunes coses que no et resultaran agradables, però sabràs controlar el teu mal humor amb molta facilitat. Fes cas a la teva parella o cònjuge quan et doni consells.

A la feina seràs molt eficient, i alhora, molt insegur. Voldràs revisar en profunditat cada pas que fas, i al final, t'acabarà faltant temps.

Quan ignores les indicacions del teu metge, perds el dret a queixar-te quan estiguis malament. Els que t'envolten no han de sentir els teus laments si no fas res per a estar bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et resultarà molt fàcil tenir contenta la teva parella. Sabràs a través dels seus més simples gestos què necessita, quins són els seus somnis i què és a la teva mà per fer-la una mica més feliç, sense necessitat de deixar relegats tots els teus desitjos a un segon pla.

Siguin quines siguin les circumstàncies de la teva vida professional, aconseguiràs mostrar-te sota la teva millor llum. Tindràs energies renovades a la teva feina i s'obrirà la porta a una possible millora.

Per esdeveniments socials tindràs un dimecres marcat pel bon menjar i el bon beure, procura tenir sensatesa i mesura.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pots mostrar-te molt romàntic quan toquen aquesta fibra que es mobilitza amb el teu amor i la teva sensualitat. No deixis que els desconsiderats de sempre amarguin el que hauria de ser una festa.

És el moment de mostrar el teu afecte i defensar el teu. Enfoca la teva atenció en el que de debò és important, ja que durant aquesta jornada pot ser que et deixis portar per tota mena de distraccions.

Et serà difícil no perdre el fil d'allò que estàs fent. Si et permets entrar en patrons de por o pensaments obsessius respecte del teu benestar físic, acabaràs perjudicant la teva salut integral.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor és com un bell paisatge que està lluny de tu i per a contemplar-lo cal fer un gran viatge, on el terreny és de difícil accés. A vegades et lamentes per haver-te embarcat en aquest trajecte complicat, però després tot val la pena.

Tindràs molts problemes amb el teu entorn professional. Alguns col·legues t'envegen de manera insana, especialment si et dediques al sector de les vendes amb comissió.

Aprofita el teu temps lliure per fer un bon passeig, i si és en zones boscoses, millor. La naturalesa t'ajudarà a relaxar ansietats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'amor, no estaràs per a ximpleries ni jocs. Vols saber del cert si la persona que t’interessa serà aquí en els teus millors i pitjors moments.

Els negocis tancats que estaven estancs comencen a avançar per fi. Sembla que, a poc a poc tot agafa el camí que tenies al cap i que et portarà a l'èxit econòmic.

Dia perfecte per a fer un tractament detox per a la teva pell o el pèl. Si tens pòsits de cafè, barreja'ls amb cacau pur i quefir per a fer una màscara exfoliant facial casolana.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Camina amb peus de plom aquest dimecres perquè és fàcil que t'enxampin al moment menys pensat amorós. Per a anar guanyant temps, pensa quines excuses o justificacions donaràs.

Sofriràs un contratemps que suposarà una despesa important dels teus estalvis; com ets un Verge assenyat i previngut, aconseguiràs que els teus comptes no es quedin tremolant de fred. Continua amb els teus propòsits per a portar una vida més saludable i amb major activitat física.

Pots unir la salut i les relacions socials sortint a patinar amb els teus amics o organitzant un partit de bàsquet.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop avui prediu que els nadius de Balança viuran moments difícils en les seves relacions amoroses. No serà res que no es pugui arreglar, però sí que pot ser que tregui el pitjor de tu, o que et faci plantejar la relació.

En l'aspecte professional, tot sembla indicar que ara mateix no hi ha grans novetats en aquest sector de la teva vida.

En relació amb la teva salut, el teu cos no et causarà cap preocupació durant el dia d'avui. Encara que podries millorar la teva forma física, de moment la teva salut és bona.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et lliuraràs a l'inesperat. Estàs passant per un temps en el qual et mostres més obert a dialogar i trobar punts intermedis entre les diferents maneres d'abordar els conflictes i desacords.

Potser has passat mals moments en l'econòmic, alegra't, hi ha bons senyals en l'horitzó per a tu, Escorpí. És hora que donis per acabat certa manera de guanyar el manteniment que no resulta del tot efectiu.

Les alienacions planetàries mostren perills per intoxicacions, hauràs d'estar atent.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui en l'amor diu que no tinguis por de fer un salt al buit si així ho estàs desitjant. Això implica participar en la vida social de forma més activa, per a facilitar-li el treball a Cupido.

Els èxits professionals per als quals estàs treballant semblaran retirar-se del teu abast durant algun temps.

Respecte a la teva salut, mai ha estat millor del que serà durant tot aquest mes de març. No obstant això, pot ser que una antiga lesió faci la seva aparició durant el dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna s'acosta perillosament a Plutó i això pot portar-te a buscar complementar-te d'una manera compulsiva o quedar en una situació incòmoda per accions d'altres persones.

Els teus assumptes professionals no resultaran de la manera que desitges i per això et donaria gust tancar la porta i sortir corrent. És la influència del planeta Mart en el teu signe que et satisfà d'impaciència i d'irritabilitat.

El teu sistema nerviós estarà molt exigit en aquesta jornada. Serà molt positiu parlar i escoltar l'opinió d'uns altres sobre un conflicte en particular. Aconseguiràs calma.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor d’avui parla de compromís i dedicació. Potser has estat deixant de costat la teva capacitat per a cuidar de la teva relació amorosa.

Recorda que l'amor no creix només. En l'àmbit professional, tens molt a oferir, només que has d'aprendre a complir les norma primer.

Referent a la teva salut, com és aquesta setmana Aquari, el teu repte està a aconseguir més disciplina. Amb un horari planificat d'activitats diàries, podries portar millor a cap tot allò que necessites per a mantenir la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si les teves amistats i coneguts et consideren massa sensible, místic o somiador feriran els teus sentiments. Dona't suport en la teva parella o germans, perquè et coneixen bé i et faran sentir segur i volgut.

Necessites renovar d'aires totalment i que la teva vida de canvi dràstic? Ha arribat el moment de mudar-se molt lluny, Peixos. Si estàs immers en un procés de compra d'immoble, esbrina a l'ajuntament si aquest té alguna càrrega pendent oculta.

Deixa de veure la televisió estirat en el teu matalàs, ja que això afecta el teu cicle diari i per això et costa més dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari