⚠️ EN DIRECTE

El Govern anuncia què passarà amb les restriccions i els bars

L'horòscop diari del 18 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 18 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En mesura del possible, descarta l'ús d'un humor basat en dobles sentits i ironies, perquè les teves paraules poden ferir al teu cònjuge en lloc de fer-lo riure. Com a solter, abandona aquestes pors que et fan pensar que mai trobaràs la teva mitja taronja.

La confiança dins de tu mateix s'està desenvolupant fort i potent, i les seves arrels ajudaran que la teva posició econòmica millori. No saps per què t'embriaga la malenconia.

Durant aquest dimecres trobaràs a faltar a les teves amistats que viuen lluny, així com als que ja són a l'altre món.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La gent serà molt impertinent amb la teva vida. Opinaran molt sobre la teva forma d'estimar, sobre com expresses les teves emocions i fins a quin punt et desvius per la teva mitja taronja.

Els que estan desocupats (o amb un lloc de treball precari) que posin tots els radars en funcionament. Al teu voltant hi ha algú influent a qui podries caure-li en gràcia, tant com per comptar amb tu en futurs projectes professionals.

Tingues una mica de paciència si estàs esperant els resultats d'una dieta o d'una taula d'exercicis. Vols que les coses passin massa ràpid.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui serà un desafiament molt gran enfrontar a aquestes persones que sense voler-ho, et fan sentir malament. Fins i tot molts éssers estimats semblen voler perjudicar la teva relació de parella. La Lluna en Capricorn afavoreix el fet d'acabar cicles, però també t'impulsa a tancar assumptes fiscals que no et deixaven dormir tranquil.

No deixis de considerar la possibilitat de canviar de feina si estàs començant a sentir que la teva ocupació no és favorable.

El teu organisme requereix alguns canvis i per això has de canviar la llista de compra i integrar alguns elements nous en l'alimentació.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Potser el teu cel resulti gris al despertar, però el teu bon humor i el teu carisma t'ajudaran a sacsejar les penes amoroses i ser una persona capaç de tractar qualsevol inconvenient. Saps que en aquesta vida gairebé tot té solució, només cal trobar-la.

Perquè les teves possibilitats de fer negocis i riqueses augmentin, és essencial que estiguis format i informat constantment. No importa quin és el teu sector: mou-te.

Tan dolent és portar una mala higiene per defecte que per excés. Alguns nadius s'obsessionaran massa amb la neteja.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Voldràs portar la batuta de les teves trobades íntimes i fer el que vulguis (amb el consentiment de l'altra persona) sense sentir vergonya. No et vindrà de gust xerrar molt, sinó que aniràs directe a l'acció.

El teu caràcter estarà molt susceptible i no aguantaràs burles o bromes (encara que siguin inofensives) per part de ningú, i menys de companys de treball o superiors. Has de tenir cura Lleó, hi ha un risc molt alt que t'estafin o robin diners.

Mentalment, pots sentir-te tancat, atrapat dins del teu propi cos en un món que consideres injust i cruel.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'amor no et distreguis, o en cas contrari ho lamentaràs. I és que hi ha persones disposades a prendre't la teva felicitat.

Et preguntes sovint que fins a quin punt t'estàs quedant obsolet en l'actual mercat laboral, sobretot, en aquest 2020 en què tantes coses han canviat i en què el món tal com el coneixíem ha deixat d'existir.

Els que estiguin en un tractament mèdic que continuïn amb ell, encara que ja es trobin bé: les indicacions de metge mai s'han de deixar de banda.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Júpiter en aspecte harmònic afavorirà els teus amors. Els Balança que estiguin en una relació viuran un període càlid que els pot donar ganes d'ampliar la família o d'invertir junts en un projecte.

En el terreny professional, el sol travessa la teva segona casa aquest mes i brinda grans oportunitats per guanyar més diners.

En la salut, la llarga onada de retrògrads planetaris personals finalment acaba aquest mes, per tant, a mesura que avancen els dies, més claredat, empenta i impuls obriran la closca d'hibernació de l'estancament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Gaudiràs del contacte físic, donar-se un massatge l'un a l'altre, sentir la passió de les abraçades i carícies seran fonamentals per vibrar en harmonia amb la persona que t'agrada. Els nadius del primer deganat seran qui sentin amb més èmfasi l'efecte de Venus en Balança.

El teu magnetisme atraurà noves possibilitats a la teva vida professional, podria iniciar converses amb empreses que requereixen els teus serveis.

Cuida't d'abusar de l'alcohol o altres substàncies. Enforteix la teva voluntat recolzant-te en el bon aspecte de Saturn.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters estaran avui més preocupats per la relació amb si mateixos que amb els altres, d'aquesta manera, qualsevol intent que altres persones facin per apropar-se serà passat per alt.

Pel laboral, el regent del teu signe solar, Júpiter, és un altre indicador d'una obertura perquè els beneficis i les riqueses flueixin cap a tu.

En la teva salut, el Sol es mou cap al teu signe portant les energies per gaudir de la teva alegria natural. La lluna plena que s'aproxima t'ofereix també oportunitats per gaudir d'esports, art i activitats socials.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Per a molts serà el moment d'acabar amb una relació que ve donant tombs des de fa temps i que d'una vegada es planteja fer un gir per definir el futur.

La Lluna al teu signe indica un nou patró d'inici per a assumptes que requereixen la teva atenció especialment si ets d'aquells nadius que porten endavant les seves pròpies empreses és temps de més i millors idees per aconseguir augmentar els teus ingressos.

La Lluna ha ingressat al teu signe i per això molts nadius estaran vivint una energia de molta sensibilitat amb molèsties en oïdes i nas.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari, revela que, si estàs en una relació estable, apareixerà una nova interacció entre vosaltres que els estimula sexualment.

Els que treballin pel seu compte o vulguin obrir el seu propi negoci, estan de sort, ja que compten amb tots els recursos i eines per a això. Tan sols han d'atrevir-se.

Pel que fa a la teva salut Aquari, el dia d'avui representa un poderós reinici per a tu. El teu desig d'una major autonomia podria anar en augment, i podrien sorgir noves formes d'adquirir-la.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs certa llibertat de moviment i preferiràs estar en grup que a soles en parella. El solter de Peixos, que ha començat a conèixer algú podria recular i entrar-li el pànic a una nova relació.

Tindràs l'habilitat de veure les debilitats de les empreses i sorgiran idees en equip per solucionar necessitats i nínxols de mercat sense cobrir. Bon dia per iniciar una carrera que tingui a veure amb l'esoterisme i el món paranormal.

La tensió de la feina se't carregarà a les espatlles, un massatge a la zona amb oli essencial de romaní relaxarà els teus músculs.


Comentaris

envia el comentari