L'horòscop diari del 19 d'abril de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si vius en parella, les coses seran de color blanc o negre: o es desferma una passió sense fronteres, o us encadeneu en una infinitat de conflictes. El solter es podria emportar una bona sorpresa en viure un idil·li meravellós i fugaç.

Es combinaran diverses estrelles per a ajudar-te a millorar els teus ingressos (o al fet que durin més els que tens, segons el cas).

Excepte per un possible poc de fatiga, pot comptar amb una bona condició física i et vindrà de gust fer una mica d'esport. A més, els problemes d'al·lèrgies es reduiran significativament.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has d'ensenyar-li a la teva parella a ser més sensible; moltes vegades trenca la teva il·lusió, desbarata els teus plans sense immutar-se, i tu calles per a no obrir una possible disputa. I és que, en cas contrari, l'amor entre vosaltres acabarà per esvair-se.

El toro avui està especialment brau en la feina, té fortalesa per a treure del seu camí les pedres que li fan ensopegar. Ningú ni res et pararà, ni tampoc consentiràs que les distraccions et portin per la sendera equivocada.

En l'alimentació, vés amb compte amb els menjars copiosos, que es poden deixar-te ressentit per a la resta del dia.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si véns de discussions i allunyaments és un dia excel·lent per a conversar i trobar la manera de llimar asprors i començar una nova etapa d'aquest vincle. Et sentiràs molt emocionat i en pau gràcies a una nova manera de comprendre el passat.

És un dia estupend per a fer compres electròniques, les alineacions astrals mostren una bona disposició per a obtenir beneficis i aconseguir el que necessites a bon preu.

Un malestar a les cames pot estar marcant problemes de circulació i retorn venós, cuida't, Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Necessites recuperar les regnes de l'amor que vas deixar escapar en un error del teu passat, un descuit que et va sortir car. Anar de flor en flor no és el que ara et ve de gust, realment vols enamorar-te d'algú que també caigui rendit davant teu.

És important que mantinguis un paper diplomàtic; juga bé les teves cartes, i afalaga als teus competidors. Fes-los veure que són bons però que tu pots ser encara millor que ells!

Se't pot fer dur cuidar-te; el teu apetit serà bastant limitat, però recorda que és important menjar, i si és de manera sana i equilibrada, millor.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs escoltar de la teva mare (o figura materna) que està orgullosa de tu i dels teus assoliments. En el terreny amorós poden sorgir alguns frecs perquè els àmbits laboral i de poder social es tornaran una prioritat per a tu. La teva identitat estarà molt lligada a la teva carrera i assoliments professionals.

Tindràs una profunda necessitat de ser admirat i reconegut. Demostraràs el teu estatus social a través dels teus béns materials.

El teu sistema nerviós estarà fort i els astres et concedeixen una bona vista, bona oïda i sentit del tacte. A més tindràs interès i gust per fer esport.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella caminarà avui poc comunicativa, estarà més pendent del telèfon mòbil i de les xarxes socials que de tu. El solter té il·lusió per una nova persona, però sospites que hi ha alguna cosa que t'oculta.

En assumptes econòmics també tindràs un últim dia de la setmana una mica complicat. Hauràs de justificar algunes despeses dins de la teva llar, i donar més explicacions de les que et vindria de gust.

En un altre moment de la teva vida, amb tot el que estàs vivint, caminaries capcot i abatut. Però el Verge d'ara és fort i optimista.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui l'amor es mostrarà una cosa esquiva amb els nadius de Balança. Sembla que la teva balança no està del tot en equilibri, per la qual cosa, primer has d'organitzar el teu món intern, si vols que un amor sa entri en la teva vida.

Sembla que els viatges de treball milloraran la teva vida professional de tal manera que et brindaran els guanys financers desitjats.

En la salut, avui et despertaràs amb alguns problemes musculars, però que s'alleujaran fàcilment si fas estiraments o demanes que et facin un massatge, Només necessites una mica de relaxació.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart des d'Aquari influeix amb algunes tensions i això és alguna cosa que et posa molt irritable, volguessis tenir les respostes i les solucions per a ahir, però la impaciència no t'ajudarà.

Júpiter que des de Capricorn et brinda bones possibilitats per a augmentar els teus ingressos. Podria tractar-se d'una nova ocupació que exerceixis en les hores lliures. Hauràs de canalitzar en forma correcta la teva energia si vols deslliurar-te de l'ansietat que et produeix tenir al cap tants projectes.

Aprendre a dominar i controlar la teva pròpia ment serà cada dia més necessari si vols enfocar-te en els teus projectes de manera eficient.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els assumptes del cor avui Sagitari aniran millor del que podies esperar. Si bé és cert que has tingut alguns problemes a l'hora de relacionar-te amb la parella i éssers estimats, avui notaràs un alleujament de les tensions.

Quant al terreny professional, els arquers han hagut d'enfrontar-se a molts desafiaments aquests dies, per la qual cosa ara pot ser que estiguin bastant cansats per a donar el millor de si mateixos en el seu treball.

Amb referència a la teva salut, el més probable és que avui et sentis bastant bé.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Capricorn, hauràs de relaxar-te una mica si desitges passar un bufó diumenge amb els teus éssers estimats. El nerviosisme propi dels alineaments planetaris podria estar fent efecte en tu.

És bon dia per a avaluar, escriure i analitzar tot el relacionat amb la teva vida laboral, la teva vocació i les teves perspectives de futur. Si estàs en situació de desocupació, és una bona idea per a tu pensar opcions en les quals sumant la teva capacitat i els teus recursos als d'un amic.

Què pots fer per la teva salut avui? Evitar aquestes arrencades d'emocions desbordades que et desequilibren.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció avui per a l'amor et porta una mica d'aire fresc, perquè et sentiràs molt inspirat per a crear noves situacions més concordes amb els sentiments amorosos. Avui és el teu dia Aquari.

A nivell professional, sembla que aquesta oportunitat que estaves esperant per fi ha arribat. Ara només has d'aprofitar aquest canvi per a fer canvis també en la teva manera d'afrontar el treball.

En la salut, potser aquesta malaltia muscular que apareix de tant en tant podria fer acte de presència a causa de l'estrès, però no sofriràs gens de rellevància.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si hi ha hagut una ruptura entre tu i la teva parella o un malentès amb un bon amic, avui ocorrerà una esperada reconciliació. Al solter, l'ajudarà a fer un canvi en la seva manera de veure la vida.

En el treball, si no et mantens al marge de les xafarderies podries veure't embolicat en una situació complicada en la qual s'estigui fent mòbing a un company.

Tranquil Peixos, aquests diners que necessites està en caure. Si creus que necessites baixar de pes no segueixis una dieta que no ha estat elaborada per a tu, acudeix a un nutricionista.


Comentaris

envia el comentari