L'horòscop diari del 19 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 19 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu amor pot ser una miqueta desmesurat, fins a fregar l'obsessió. Centraràs moltes de les teves energies a seguir els passos de la persona que mestresses, voldràs saber en tot moment què fa la teva parella, amb qui surt o entra.

Et beneficies de la complicitat dels teus companys de treball per a triar el camí més ràpid en determinades tasques. Els qui provar noves habilitats professionals, trobant el teu propi camí.

Els qui tenen una vida sexual molt distesa hauran de ser molt intel·ligents, utilitzant mitjans per a no contreure malalties. El teu deure és protegir-te, i també protegir l'altra persona.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Voldràs posar una mica de sabor en la teva vida amorosa. Apostaràs pel costat més picant, si bé, corres el risc de ser massa ambiciós i allunyar del teu costat a la persona que de veritat t'interessa. No tots estan disposats a seguir-te en les teves experiències.

Analitza quins són realment els teus punts forts, i pensa com fer diners amb ells, Taure: no permetis que les teves energies es quedin reprimides. Arrossegues una mica de cansament del cap de setmana.

T'adones de com passa el temps, i que ja no et recuperes amb la rapidesa d'antany.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, la vida et portarà a reconèixer que pots reaccionar des de l'enuig o des de la comprensió a diferents problemes en els teus vincles i que el més important en moments com aquests és que et mostris empàtic i amb capacitat receptiva.

Respecte de les finances, podria haver-hi errors de comunicació. Potser un problema amb els sistemes informàtics t'afecta i t'obligui a realitzar una enutjosa gestió bancària. Presta la major atenció per a no patir aquest problema.

Per a aquesta jornada els nadius del signe dels bessons pateixen la tendència astral a sofrir problemes en l'aparell digestiu

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'atmosfera de la teva vida amorosa t'omplirà d'alegria i felicitat. Estaràs encantat amb el gir màgic que prenen alguns esdeveniments referits a la teva situació sentimental.

Ets un bon professional i avui et guanyaràs l'aplaudiment de moltes persones, sobretot si el teu ofici està vinculat amb els serveis públics.

Sé molt caut amb les recomanacions del teu metge, no facis res del que t'hagi prohibit si vols millorar la teva salut. De la mateixa manera, no abusis de les medicines, ni les consumeixis sota el teu propi criteri.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Comptaràs moltes mentides a la teva parella amb la condició de fugir de les teves responsabilitats. T'estàs acomodant i penses que el teu cònjuge serà aquí per sempre. Però si no cuides l'amor, es marcirà.

Mart en Bessons t'ajudarà a ser un excel·lent venedor, la qual cosa és perfecte si estàs buscant socis o intentes convèncer al teu cap que mereixes aquest ascens. La sort està del teu costat i sorgiran treballs per grans quanties de diners.

Tindràs molta energia i un empipament intern que no seràs capaç d'eliminar. El que has de fer és canalitzar aquesta energia en una cosa productiva.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs veritables oportunitats de trobar l'amor, així com de fer avanços en les teves conquestes més recents.

Algú del teu treball hauria d'ajudar-te a millorar els teus ingressos. Sense demanar res a canvi et donarà bones claus per a fer millor les teves funcions i que aprofitis millor el teu temps i els teus coneixements. Tindràs una bona resistència, un bon fons que permetrà demostrar que estàs en forma davant problemes tan quotidians.

Els qui estiguin superant una malaltia, o estiguin en procés de recuperació d'una operació mèdica, que no es descurin. Cal multiplicar les atencions per a no lamentar passos cap endarrere.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquest dilluns d'abril promet ser brillant, intens i divertit. Estàs en les condicions òptimes per a donar el millor de tu, voldràs fer més, però també envoltar-te de persones més concordes amb l'estàndard del teu món interior.

En l'àmbit laboral, aquest és un període molt fèrtil, així que, si creus fermament en la teva intuïció i les teves idees, podràs continuar el teu viatge amb determinació i sense qüestionar-te constantment.

Quant a la teva salut, estàs experimentant un gran canvi. Sobretot, canvis interns que t'estan portant a redefinir el teu concepte d'equilibri i harmonia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en parella una bona notícia està a punt de sorprendre'ls a tots dos. Si estàs solter, no et demoris a exposar el teu desig amb la subtilesa que et caracteritza, Escorpió. Si t'amagues perdràs una ocasió màgica de trobar-te cara a cara amb l'amor.

Si estàs en la cerca d'una nova ocupació és probable que necessitis començar una nova manera de guanyar diners.

La tendència astrològica indica la possibilitat de sofrir molèsties en la pell. Pot ser que hagis de bregar amb reaccions al·lèrgiques.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva vida amorosa serà estable i podrà resistir les proves que poguessin sorgir avui en les relacions. Els planetes et brinden suport perquè se satisfacin les necessitats emocionals i romàntiques.

En l'àmbit professional, es requereix més energia i esforç de la teva part. Els resultats dels dies anteriors en els quals has estat sobrecarregat de treball, no es tenen en compte.

En la salut, has tant de fer que gastes tota l'energia mental a organitzar i planificar el teu treball i les teves tasques quotidianes. No obstant això, físicament estaràs en forma.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest és un dia magnífic parteixi la major part dels nadius de Capricorn. La influència astral es fa notar portant benèfiques energies a la vida romàntica i embellirà les relacions en general.

Es tracta d'un començament de setmana excel·lent per a aquells nadius que mantenen una relació comercial o es dediquen a una emprenedoria personal. Els astres afavoreixen els negocis de les cabres.

Si estàs tenint problemes de salut és possible que trobis un tractament que et beneficiï o un professional d'excel·lència que t'ajudi a recuperar la salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe pot ser que també siguin malentesos per part d'algú que arriba a les seves vides. El millor que podries fer en aquests moments és ser el més clar possible quant a les teves necessitats.

En el terreny laboral, tens energia i optimisme de sobres, no obstant això, no subestimis el cansament i l'estrès, que podrien afeblir-te i fer-te cometre errors de distracció.

En la salut a nivell emocional avui tindràs les idees bastant clares, encara que les dificultats i els esdeveniments inesperats a vegades exerceixin pressió sobre el teu autocontrol.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Arriba a les teves oïdes una nova informació sobre un ser estimat que et desestabilitzarà. No podràs creure el que et compten. No pots seguir amb una parella que no estimes només perquè et sents culpable d'errors passats.

Deixaràs de donar-li tanta importància al material per a focalitzar-te més en les relacions i la comunicació. Comença per a tu un període molt mogut ple de viatges i trajectes curts amb els quals aconseguir nous contactes professionals.

La Lluna creixent en Càncer et portarà a preparar menjars rics i saludables. Però fer exercici ho deixaràs “per al següent dilluns”.


Comentaris

envia el comentari