URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

L'horòscop diari del 19 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 19 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs un olfacte de gos en assumptes d'amor, i et dedicaràs a investigar, com si fossis un famós detectiu, tots els assumptes que en aquests moments afecten els teus sentiments.

Si per la teva professió necessites un mecenes (una cosa elemental si ets artista) estàs de sort; el teu encant es dispararà durant aquest dimarts i podràs desenvolupar converses interessants. Revisa quines assegurances tens actualment contractats i quins avantatges ofereixen.

Escolta a la gent que et vol i deixa de sofrir pels teus complexos. Has de voler-te més, posa en valor les teves qualitats, que no són poques.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La inseguretat serà la teva principal enemiga durant aquesta jornada; s'ha instal·lat en el teu cor, en el teu estómac i en tot el teu ser. Aquest dimarts et faràs moltes preguntes, i la majoria no tindran una resposta que es pugui titllar de positiva.

Treballes molt dur per aconseguir la satisfacció personal, però admet que també desitges pastar bons estalvis per a deixar al teu entorn amb la boca plena.

Perquè el dia sigui més suportable procura omplir la teva vida literalment de llum. Apuja les persianes, obre les finestres en el teu treball, o fa una passejada a mitjan tarda, escoltant música relaxant.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs esperant notícies d'embaràs avui pot ser un gran dia per a tu i la teva família. Un nou membre del clan està en camí i per això sentiràs desitjos de festejos i brindis.

La Lluna des del signe d'Àries t'orienta a trobar els companys ideals per a emprendre. Els projectes que visualitzis avui et brindaran força i energia per a donar amb bons resultats.

Si estàs sofrint d'ansietat i estrès, és hora de buscar l'ajuda de la naturalesa. Existeixen nombroses plantes medicinals amb beneficioses propietats com la til·la o la lavanda.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poses tota la carn a la graella per a fer més fortes els llaços que t'uneixen a la teva parella; aconseguiràs bons avanços amb esforços moderats, i sentiràs que hi ha una certa màgia al teu voltant perquè els petits èxits brillin amb força.

En el treball, procura executar millor les responsabilitats que et corresponen perquè puguis presumir amb orgull del teu acompliment.

Trenca amb el sedentarisme que últimament t'ha posseït. Torna al gimnàs si així ho estimes oportú, o almenys, saca almenys una hora per a caminar a pas lleuger.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Notaràs que necessites esplaiar-te molt més a l'hora de comunicar-te amb la teva parella perquè no hi hagi malentesos. El solter coneixerà a algú que empatitzarà amb la seva melancolia i serà l'inici d'una nova amistat.

En el treball tractaràs de convèncer als uns i els altres del teu punt de vista, també justificaràs les teves decisions i accions sense adonar-te de tota l'energia que estaràs perdent per això.

Encara que no estiguis al cent per cent quant a salut es refereix t'esforçaràs per ser optimista i lluitaràs per millorar o recuperar-te plenament en aquest àmbit.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un dels pilars més elementals perquè una relació de parella funcioni és el sentit de l'humor. Quan estàs al costat del teu cònjuge et ve de gust riure, o és més fàcil escoltar males paraules o grunyits?

Segueix els plans que tens dissenyats per a vetllar pels teus progressos professionals, però pensa en el treball com una cosa dinàmica i viu. Has de desenvolupar el teu pensament estratègic, intenta predir quins canvis hi haurà en el mercat i com podries actuar llavors.

En principi comptaràs una forma física serena, però reconeix quins són els teus límits i no estiris massa la corda.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, Venus t'impulsa a sortir, a relacionar-te i atrevir-te. És possible que la teva harmonia et sorprengui a tu i als altres, per la qual cosa hi haurà molts esdeveniments inesperats.

En el professional, serà una jornada amb algunes dificultats, a més de molta tensió. No obstant això, seria bo que usis la teva bona comunicació per a sol·licitar ajuda i fer el treball més suportable.

En la salut, si tems per contreure algun tipus de malaltia, infecció, etcètera, tranquil no corres tant de perill. En el que sí que has d'anar amb compte és a parar-li esment a la teva autoestima.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida de parella dels nadius d'Escorpí es torna misteriosa i fluctuant. El teu matrimoni podria convertir-se en una unitat beneïda pels déus o en un infern propi del Dante. Dependrà de totes dues parts equilibrar les energies.

Venus en Capricorn t'impulsa, brindant energia i goig en el professional per a sostenir el vell sense tancar-te al nou. Si bé estaves molt còmode sense innovar, les novetats científiques et portaran una certa incomoditat.

Escorpió, necessites relaxar la teva ment per a millorar la teva salut. Podries buscar prendre contacte amb l'element Aigua per a relaxar-te.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

A causa de la influència de Venus, la teva prioritat serà la seva vida social. Necessites dels amics, per tant, l'energia d'aquest trànsit t'impulsarà a unir-te i a buscar la companyia d'aquells que et fan sentir millor.

En el professional, els molts contactes amb què, per regla general, compten els arquers els facilitaran l'accés a llocs i càrrecs de significativa importància tant per al creixement professional com per a un augment ingressos.

En la salut, mentre els problemes t'atabalin, estaràs una mica malhumorat, la qual cosa podria causar-te problemes en la pell.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui et sentiràs tornant a la infància. Viuràs el plaer de recordar la innocència i el candor més lluminós dels teus primers anys de vida. Aquells nadius que es troben solters tindran l'ocasió màgica i sorprenent de conèixer a una persona especial.

La vida laboral és una costa pesada de pujar avui. La Lluna continua afectant la vida mundana dels nadius del signe de la cabra i portant tota l'atenció a la família i la llar.

És un dia magnífic quant a la salut i el benestar físic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui, Venus serà molt favorable per a la parella, atès que flexibilitza i reconcilia, animant-te a fer un salt al futur. També, a descomprimir tensions, a partir d'una comunió més espiritual, no tant en el pla físic com en el mental.

En el professional, el Sol en Capricorn i Mercuri poden ocasionar inconvenients en el treball. Hi haurà demores en pagaments i un excés d'exigència.

En la salut, el risc d'excedir-se amb menjars i begudes serà enorme. Les infusions d'herbes depuratives constituiran un altre mitjà vàlid per al mateix objectiu.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Ets expert en romanticisme Peixos, i avui necessitaràs activar aquesta faceta de tu per a enfortir la teva relació. Planifica una activitat creativa en parella, això li donarà un bufo d'aire fresc a la teva relació amorosa.

L'aturat està de sort perquè segurament comença a treballar. Aquest nou posat laboral t'omplirà a nivell professional i les condicions econòmiques seran molt bones. Si tens un petit negoci o empresa començaràs a recuperar-te d'una situació econòmica que se t'ha complicat molt.

Disposaràs de bon humor i això es traduirà en vitalitat i energia a nivell físic.


Comentaris

envia el comentari