L'horòscop diari del 19 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 19 de juny

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Has de derrocar aquesta cuirassa que poses al voltant dels teus sentiments. Vols projectar sempre la perfecció, que la teva parella és la millor, i en la teva llar tots els seus membres són excel·lents. Àries, no fa falta que fingeixis perquè en totes les cases es couen faves!

  

  

Es percep un dia bastant neutre per als teus assumptes professionals. No baixis la guàrdia, roman atent als estímuls i confia en les proves i en els fets, no en el que et digui la teva intuïció.

  

  

La teva agenda estarà bastant atapeïda i et faltarà temps per a dedicar-ho a l'oci o al gimnàs.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podria dir-se que estàs en el millor dia de la setmana per a les teves qüestions romàntiques. Aconseguiràs que la teva parella balli al ritme que tu vulguis marcar a cada moment, sense convertir la relació en una dictadura, això sí.

  

  

Vols expandir el teu univers professional, i molts començaran a jugar les seves cartes per a posar-se rumb cap a una altra nova ciutat, o un nou país, per què no.

  

  

Si no t'agrada el futur que se t'aveïna, prova sort en un lloc estranger. El teu apetit estarà disparat, vendries la teva ànima al diable per no engreixar després de prendre dolços i xocolates.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un dia perfecte per a comptar amb uns altres. Podries confiar a comunicar als teus éssers pròxims els somnis que albergues en el teu cor. Si ets d'aquells nadius que estan planejant engrandir la família, avui podries ser una jornada d'excel·lents notícies.

  

  

Hauràs de cuidar el teu humor en l'ambient professional, la influència del planeta Mart des de Peixos et satisfà d'impaciència i d'irritabilitat.

  

  

Pensa amb el cap i no amb el cor. Hauràs de fer alguns esforços si vols millorar la teva salut.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et sents atrapat en una espiral amorosa. Com si tot el que vius ja ho haguessis experimentat en el passat, i que amb el destí ja escrit les teves històries romàntiques corren perill.

  

  

En el treball estaràs segur de tu mateix, però necessitaràs que algú et doni una palmada a l'esquena i t'ajudi a tirar cap endavant. Escoltaràs les millors paraules d'ànim en el moment necessari.

  

  

Els qui estan aconseguint els seus objectius amb la dieta, que dupliquin els seus esforços per a no caure en la temptació. Estàs fent les coses molt bé.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva resistència física serà molt bona, tindràs molta potencia sobretot en l'àmbit sexual. A la teva parella li costarà aguantar el ritme, i fins i tot podria no correspondre't amb tan alt desig.

  

  

Tindràs una tremenda quantitat d'impuls i determinació per a aconseguir les teves metes laborals i guanyar més diners. També una actitud molt intensa, entusiasta lligada a una forta ètica que et concedirà molts suports i el respecte de persones amb molt de poder i autoritat.

  

  

La teva salut física serà espectacular i podràs fer més exercici de l'habitual sense sentir-te cansat. A més, si estàs en plena rehabilitació notaràs una gran millora.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et prendràs una pausa en la teva vida per a reflexionar sobre on estàs i què desitges. Tens dubtes sobre la teva actual història d'amor, no saps si et satisfà o si estàs embolicat en ella perquè és el que s'espera de tu.

  

  

Mantingues una actitud neutral (i secundària) en el teu treball, es preveu una jornada regirada en la qual moltes persones voldran opinar de tot i de tots. Hi haurà discussions i disputes, però tu no entris en aquestes.

  

  

Controla la teva alimentació: si pigues massa amb productes rics en greixos (els fregits, per exemple) el teu estómac podria ressentir-se.

  

  

La teva salut física serà espectacular i podràs fer més exercici de l'habitual sense sentir-te cansat. A més, si estàs en plena rehabilitació notaràs una gran millora.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Més important que mai, necessites lleialtat i compromís en les teves relacions pròximes per a ser feliç. La teva vida familiar i les teves relacions personals s'expandeixen.

  

  

Respecte al professional, molts rebran una oferta o es comprometran amb una idea per a un nou treball o negoci. Alguns gaudiran de reconeixement, elogis per un treball ben fet i molt més.

  

  

Per a la teva salut, comptaràs amb tot el que necessites per a traçar-te un bon pla de cures personals. Això inclou tots els aspectes relatius al teu cos físic, tant interna, com externament.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs molt bé i el millor és que expressis el que estàs vivint. Pot ser que el teu company sexual requereixi ajuda i comprensió. La timidesa podria formar part de la seva personalitat.

  

  

Els astres mostren la imperiosa necessitat de trobar equilibri i tenir prudència en tots els moviments econòmics. Pot ser que creguis que comptes amb uns diners que en realitat no estan disponibles.

  

  

Si ets d'aquells amateurs que han començat un entrenament, assegura't de no cometre excessos a l'hora de fer exercici, ja que podries lesionar-te.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nascuts sota el signe de Sagitari, avui estaran preocupats o per problemes inesperats de la llar o problemes de propietat. Qualsevol que sigui el problema específic, és molt probable que causi conflictes i tensions amb les persones més pròximes a tu.

  

  

En l'aspecte professional, sembla que avui estaràs més preocupat per la seguretat i la comoditat material que mai.

  

  

La teva salut i benestar estaran guiades principalment pel teu interès espiritual i la teva energia serà alta, intuïtiva, amb una sensació de pau interior i satisfacció que no has tingut recentment.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Potser els assumptes de tots els dies enfosqueixen la lluentor del teu cor. Sentiràs que estàs sent pressionat per a complir amb temes que s'emporten molt del teu temps i energia, i per això et deixen fora del joc romàntic.

  

  

Els negocis s'agilitaran gràcies a Urà, que apuntala els teus projectes des de Taure. No obstant això, existeix una tendència a deixar-se portar per arravataments i per la presa de decisions impulsives.

  

  

Les influències astrals porten millores notables pel que fa a l'estètica i els assumptes de la cara: vista, dentadura i la pell del rostre.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran d'estar atents per a no deixar-se enganyar per la fascinació o aparent perfecció d'algú que apareix en les seves vides. Fixa't bé en els detalls, els petits detalls que marquen la diferència.

  

  

Respecte al professional, el treball en equip serà essencial. Hauràs de revisar i reelaborar cada àrea on notis inflexibilitat, ja sigui per part dels teus col·legues, o teva pròpia.

  

  

Per a la teva salut, físicament et trobes bé, però emocional i mentalment estàs fent front a molts canvis. Això et portarà a un despertar espiritual que no esperaves.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sortiran admiradors secrets i et sorprendràs del popular que ets. Si estàs enamorat, els astres t'aporten sort a l'hora de demanar-li a aquesta persona fer un pas més.

  

  

Els Peixos amb negoci propi hauran de tenir molt de compte amb la signatura de nous contractes o acords. A més, és aconsellable que comencin a estalviar. Dia positiu per a aquells professionals de l'àmbit de la policia, militars o recerca de successos.

  

  

Existeix risc d'una petita lesió en la gola a causa d'algun tros de menjar. Mastega a poc a poc i de forma repetida abans d'empassar.