L'horòscop diari del 19 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Calcula bé els teus moviments, sobretot, si estàs portant alguns assumptes d'amor en secret, els quals preferiries que no sortissin a la llum. Tindràs una gran facilitat per a lamentar-te en veu alta de la teva falta de diners, i enyoraràs altres èpoques passades en les quals hi havia més abundància.

Alguns recordaran com de fàcil, relativament, que era abans obtenir una feina amb més qualitat i estabilitat.

Alguns nadius podrien sofrir un dolor muscular, molest però sense importància; a més, a mesura que avanç el dia s'anirà calmant, fins que desaparegui.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Prefereixes passar de puntetes per alguns dels teus assumptes sentimentals; creus que ara mateix les coses estan molt bé tal com són, i que la teva intervenció només podria espatllar-ho.

Els dies de l'any van avançant, el primer semestre està a punt d'acomiadar-se, i comença a atabalar-te el pas del temps, sobretot, si t'havies compromès a dur a terme un projecte que ara mateix està paralitzat.

Estaràs en bona forma, els astres preveuen per a tu una excel·lent vitalitat i un bell optimisme. Alguns nadius podrien sofrir falta de ferro.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les papallones en el cor aletegen amb força aquest dimarts gràcies als influxos astrals que atreuen situacions amatòries increïbles. Venus està retrògrada en la teva zona zodiacal i això pot portar-te a situacions del passat que afebleixen la teva psique.

Pot portar-te a idealitzar situacions que requereixen més tacte. Si necessites realitzar una gestió telemàtica, tindràs la sort que no has tingut en els dies passats. Els teus somnis professionals poden ser modelats per les teves idees però no et dispersis.

Les notícies avui seran descoratjadores i per això podran viure un decaïment de la seva energia vital.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els sentiments es confonen, i allò que està disfressat d'una amistat sana i natural realitat amaga una altra cosa ben diferent. No saps si és passió, si és amor pur, però alguna cosa t'atreu fortament d'algú molt pròxim a tu.

La teva vida professional desperta més interès del que esperaves; algú amb poder o influències podria fer-te una trucada de telèfon amb una proposta interessant. El dia serà especialment sucós si et dediques al sector de la publicitat.

Deixa a un costat qualsevol element que et posi nerviós (tabac, cafè) i cerca millorar la teva qualitat de vida.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella viurà un canvi en la seva salut o un problema familiar. No és el moment de disputes, retrets o sortir de festa amb els amics. El teu ser estimat et necessita i tu li demostraràs la teva lleialtat donant-li suport.

Els teus superiors saben que has demostrat ser una persona en la qual es pot confiar. Per això comptaran amb tu per a gestionar una gran quantitat de diners, rebre un client o una negociació per a tancar un acord molt important.

Mentalment, serà un dia bastant estressant a l'una que productiu. En arribar la nit et sentiràs satisfet i realitzat encara que esgotat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva tendència serà la de concentrar-te en les faltes del seu cònjuge, els retrets recorreran el teu cel per onsevulla, i si no controles la teva intensitat, la teva parella podria demanar-te la liquidació permanent de comptes.

És possible que esdeveniments imprevistos puguin posar en perill els teus plans laborals. No et deixis desanimar, enalteix la teva versatilitat i així podràs improvisar brillantment.

Et sents en harmonia amb el món, la teva part masculina i la teva part femenina s'entrellacen a la perfecció, i seràs molt més ferma i disciplinat de l'habitual. Inclou més calci en la teva dieta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui et revela que estàs en un moment favorable per a revisar els termes i condicions dels acords que hagis establert en l'amor. Tindrà èmfasi les responsabilitats compartides, sense deixar de costat les necessitats individuals.

En el pla professional, mostraràs interès cap a les iniciatives innovadores, l'organització de l'ambient laboral, i el benestar amb els col·legues.

Per a la teva salut, hi ha millora, no obstant això, el fet que et sentis millor, no implica abandonar les pautes dictades pels especialistes, per a completar el teu restabliment si estàs patint alguna malaltia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs en parella és una jornada especial per a proposar compartir una vetllada de sensualitat a la llum de les espelmes gaudint de llums i aromes amables i frescos.

No desaprofitis aquesta ocasió si ets d'aquells nadius que es troben en solitud, Tot el que fantasies està a punt de complir-se. Si ets d'aquells nadius que es troben en una temporada en la qual el treball manca o decau la clientela estàs a punt de trobar una manera d'atreure nous clients.

És un dia perfecte per a establir nous hàbits de cura personal.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters hauran de parar esment a ferides emocionals, vinculades a antigues relacions, que podrien minar la teva seguretat personal. No deixis que això ocorri i allibera aquest dolor com més aviat millor.

Per a l'àmbit econòmic, la predicció d'avui al·ludeix a revisar el sistema d'administració dels recursos propis, i els projectes a futur, considerant que cada inversió ha de tenir bases més realistes.

Quant a la teva salut, els Astres et suggereixen un període necessari d'introspecció i creixement interior, durant el qual, segurament qüestionaràs les teves creences, valors i autoestima.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs solter intenta millorar aquesta comunicació i expressa el que sents sense tanta introducció. Digues-ho d'una vegada sense pors. No has tant de perdre com imagines, és molt més el que perds si calles, i ho saps bé.

Sabràs traçar la línia que separa l'obligació de l'amistat sense per això mostrar-te agressiu ni distant. Els astres mostren una tendència a viure el professional amb alegria i plaer.

Els astres mostren una tendència favorable per a la teva salut no obstant això seran necessari que t'ocupis de mantenir el teu sistema nerviós en equilibri.

  

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot indica en la teva predicció d'avui Aquari que es donaran les circumstàncies precises perquè concretis els teus plans amorosos. Els que tinguin parella, sabran com actuar per a gaudir d'un dia genial amb el seu ser estimat.

Respecte a la professió i l'econòmic, nous corrents escombren les situacions problemàtiques que t'impedien avançar. Trobaràs pistes que t'indicaran quin camí seguir en cada cas.

Com en dies anteriors, continuaràs treballant per a dur a terme les modificacions necessàries per a millorar la teva salut en tots els aspectes, tant externs com interns.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Pensant en un canvi de look? És el moment! Et sentiràs especial i voldràs que el teu dia també ho sigui. Així que, reserva un sopar en el teu restaurant favorit per a passar la vetllada al costat de la teva parella.

En la teva ocupació els teus superiors no tindran un bon dia i necessitaràs molta diplomàcia per a gestionar les converses. Fa unes setmanes que estalvies i això et permetrà fer algunes compres per a tu mateix.

A nivell físic el pol·len suspès en l'ambient pot fer que respiris per la boca en comptes de per el nas i això et causi irritació en la gola.


Comentaris

envia el comentari