L'horòscop diari del 19 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia pot ser complicat per al teu cor, però per a la teva fortuna ets una persona bastant forta i íntegra, que no reclama protecció de manera constant.

Mires enrere, ara que el primer trimestre de l'actual 2020 s'acosta a la seva fi. Recordes algunes il·lusions professionals que vas tenir (per exemple, muntar el teu propi negoci) i com totes es van anar diluint a poc a poc, sense que tu posessis remei. Has de tornar a lluitar per elles.

Revisa els teus correus electrònics i les teves trucades al mòbil; alguna cita vinculada a la teva salut podria haver canviat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella té una vida molt agitada, amb l'agenda repleta de compromisos laborals i personals, i té poc temps per a dedicar-ho a la vostra relació. Així, aquest dijous, pots sentir-te una miqueta desplaçat.

Desconfia dels negocis que estan al marge de la llei; alguns amics o fins i tot membres de la teva família et suggeriran que inverteixis part dels teus diners en aventures empresarials en les quals s'obtenen beneficis amb facilitat.

Tens certs rituals de salut que fas diàriament, però que no saps si tenen alguna base científica. Vigila sobretot en aquests dies tan durs.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs sense parella en l'actualitat, avui et beneficiaràs de la presència de la Lluna en el signe d'Aquari, estaràs disposat a viure una nova experiència en el camp de l'amor i les relacions.

La bona energia en l'àmbit laboral et donarà grans satisfaccions aquest dijous. Sents que hi ha afecte per part d'un col·lega i que pots confiar en la seva ajuda.

Pot ser que hagis de prendre un descans prolongat. Dorm una migdiada o fica't al llit ben d'hora.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Arribes a l'equador de la setmana amb una enorme satisfacció en l'àmbit amorós. Podria dir-se que els teus llavis, a més d'un bell somriure, tenen un sabor d'allò més dolç.

Et tocarà assumir el paper de líder, possiblement organitzant un equip de treball o dissenyant un pla per a un bon nombre de persones. Acceptaràs el desafiament amb interès, i estàs convençut que arribarà a bon port.

Tingues compte amb el menjar, i no pels excessos que puguis cometre. Podries sofrir un episodi d'intoxicació o una reacció al·lèrgica.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Faci sol o plogui la teva actitud optimista i agraïda no podrà esborrar-te el somriure intern que expressa el teu cor. Per als teus fills ets la llum que els guia, t'admiren i adoren.

A la feina, l'ambient serà amistós i el treball en equip serà fàcil i fluid, encara que potser has de controlar-te i no parlotejar en excés. És un bon moment per a tancar acords amb nous socis o col·laboradors.

Si practiques esport (sobretot futbol) hauràs d'anar amb compte perquè les energies apunten al fet que podries lesionar-te en la zona del barb o turmell.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La vida et retrobarà amb algú que va marcar el teu cor temps enrere; una persona de la qual vas estar enamorada en secret. Que mai va ser conscient dels teus sentiments. Si tots dos esteu solters, procura tirar-li el valor que no vas tenir antany per a demanar-li una cita.

Treu temps per a posar en ordre tots els papers i documents que tinguin a veure amb el teu treball.

Descobriràs que hi ha alguna cosa que no va del tot bé, que alguna cosa no quadra. Els teus nervis estan a flor de pell i hauràs de mantenir la calma, per molt que el món es torni boig.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pot ser que avui hi hagi algunes tensions en la parella, moltes vegades són degudes a dolents entesos i a donar massa crèdit a terceres persones. Si fomentes el diàleg, tant o més que la mateixa escolta, això reforçarà molt la teva posició.

En el terreny financer, analitza amb detall les teves despeses, asseu-te tranquil·lament per a veure quins d'ells són despeses supèrflues dels quals puguis prescindir.

En relació amb la salut, seria bo que realitzis exercicis per mantenir els teus músculs sans, ja que podries tenir algun dolor muscular, gens seriós, però que requereix cura.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna en Aquari pot atreure a la teva vida cert caràcter enutjós o fred que et portarà a buscar el sentit dels teus compromisos El motiu dels problemes que descobreixis avui té molt a veure amb l'ànim insegur submergit en gelosia i sospites que a vegades sol envair la teva relació.

Les relacions personals et beneficien en l'aspecte econòmic o professional. Per acció dels teus vincles socials podries accedir a crèdits o millors llocs de treball.

Cuidar de la teva circulació és el que t'aconsellen els astres en aquest dijous.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva relació sentimental mereix estar plena de passió i encant, per la qual cosa no et mostris avorrit mentre comparteixes temps amb la teva parella. Tal vegada ha arribat el moment de replantejar-te com és la teva relació de parella per a millorar-la.

Has de posar en ordre determinats assumptes econòmics, sobretot els relacionats amb temes legals o de paperassa si no vols que la teva ratxa d'abundància es vegi frenada.

Respecte a la teva salut, estàs en el moment oportú per mantenir una dieta molt més equilibrada, també has d'afegir algunes activitats a l'aire lliure.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avaluar quant del que sents és actual o té un motiu històric que no et sents capaç de deixar enrere. El rancor és molt dolent, Capricorn. No et deixa gaudir del present.

És un dia perfecte per als nadius de Capricorn pel que fa als diners i el treball. Les bones notícies arribaran de la mà d'una situació difícil. És que quan tu vols, trobes solucions que et beneficien.

No et neguis a acceptar una malaltia. Per molt evadir el problema, aquest no desapareixerà. La negació no és la solució.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui per als Aquari en l'amor aconsella als nadius d'aquest signe buscar sempre realitzar activitats creatives perquè la flama de passió estigui encesa. El creixement en l'amor hauria de ser per a tu una important meta a seguir.

Avui serà un dia ple d'èxit i victòries en el terreny professional. En cap concepte prenguis una actitud prepotent, l'ego pot donar-te molts problemes, treballa en equip.

Respecte a la teva salut et convindria descansar més els dies lliures perquè el teu cos tingui temps de recarregar-se d'energia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós estaràs molt romàntic i afectuós. Et posarà molt feliç qualsevol detall que tinguin amb tu els teus fills per aquest dia del pare. La teva energia a nivell físic estarà baixa el que et retardarà a l'hora de treballar o fer tasques serioses i rutinàries.

Un familiar major et pot demanar que et prestis diners però a causa de la teva economia ajustada no podràs fer-li el favor. Socialitzar és el que et farà sentir feliç en aquest dijous.

Compartir i xerrar mentre et prens la teva beguda favorita ja sigui amb la teva parella, família o amics et recarregarà les piles.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí

Més notícies de la categoria Horòscop