YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 19 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 19 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)


En la teva llar sentiràs un renaixement de la passió i hi haurà focs artificials en el teu dormitori. Com a aperitiu de l'èxit amorós, bé podries treballar-te un sopar deliciós i unes postres en el qual hi hagi abundants maduixes i xampany, aliments que tenen fama de ser afrodisíacs.

Sents que quan treballes hi ha molts ulls analitzant els teus gestos, especialment, si fas alguna activitat en la qual hagis de manipular diners en efectiu.

La salut ocular pot donar-te algun problema. Podem parlar de l'aparició d'un mussol (o que se't trenquin les ulleres en el moment menys indicat, per què no).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els amics i la teva família et donaran un gran suport si és que estàs vivint un sot emocional, com per exemple, un divorci tempestuós després d'anys del que semblava etern amor.

Professionalment, sentiràs que les hores avancen molt ràpid i t'aniràs a casa en un obrir i tancar d'ulls. Tindràs el pilot automàtic posat i compliràs amb les teves obligacions sense menjar-te molt el cap. Seràs molt intel·ligent per a treure profit del teu dinamisme i el teu esperit de lluita.

En el teu menú, inclou aliments que promoguin el bon funcionament del fetge: carxofes, cigrons, espàrrecs...
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest divendres la unió de Mart, la Lluna i el Node Nord en el teu signe donen com a resultat una explosió emocional que t'empeny a un futur diferent. La passió podria convertir-se en fúria si no moderes les teves emocions i els teus dubtes.

Avui comptes amb tota l'energia i la força per a portar endavant els teus objectius per això la teva actitud tindrà rellevància en el teu àmbit laboral. Si treballes dins d'un grup, els teus col·legues veuran amb satisfacció la teva labor.

La inquietud emocional pot portar-te a un malestar d'origen nerviós. Et veuràs en necessitat de centrar-te.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs el company més captivador i generós que l'Horòscop dibuixa en la Terra (almenys, en aquest penúltim divendres de març). Al teu costat, Càncer, tot serà complicitat i fantasia. Això si l'altra part es comporta tal com correspon.

En àrea del treball et sentiràs amb l'aigua al coll; la teva agenda està plena d'obligacions, i per més que ajustos els teus horaris et faltarà temps per a complir amb tot.

Si el metge t'ha recomanat recentment sotmetre't a una operació per a millorar alguna articulació del teu cos venç la por de passar pel quiròfan.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Projectaràs una imatge de família idíl·lica que no es creurà ningú. El nadiu de Leo que hagi estat passant per un divorci en secret per fi es veurà amb valor d'explicar-l'hi a la seva família.

Seràs el teu mateix qui creu la teva pròpia fortuna. Para esment al teu voltant, cerca i indaga sobre nous nínxols de mercat o treballs altament demandats. Recicla't amb algun curs i segueix la teva intuïció.

Aquesta jornada disposaràs de poc temps per a fer exercici, així que opta per les escales en comptes de l'ascensor i, si pots, veu al treball amb bicicleta.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La relació amb la persona pot prendre un gir crític en l'avantsala del cap de setmana. Serà necessari, Verge, que posis molta dolçor en cada gest i paraula que tinguis amb el teu cònjuge.

La teva paciència serà infinita en el treball, i sabràs trobar un terme mitjà davant els conflictes que volaran per aquí i per allà.

Sé acurat amb la teva economia; el pressupost que tenies assignat podria acabar-se abans de l'imaginat, i estaràs disposat a pagar la factura que li passa al teu cos aquest tipus d'aliments amb la condició de gaudir en la taula.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nascuts sota el signe de Balança, tindran algunes decepcions en l'amor durant el dia d'avui. No obstant això, per als solters serà un moment ple de moltes aventures, però encara gens seriós, i probablement decebedor.

En el camp professional, els contactes seran el centre d'atenció amb Mercuri i Júpiter, que a més també fomentarà la teva gran creativitat.

Quant a la teva salut, unes certes activitats físiques que has posat en marxa recentment, et faran sentir bé tant en la ment com en el cos. De fet irradiaràs bona salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)


Comences una aventura que pot ser inigualable i no hauries de perdre't per res del món aquesta ocasió de gaudi. Recorda que és temps de viure.

Moltes de les energies vigents aquest divendres tracten de l'avanç situacions que refereixen a economies compartides o l'acord sobre llegats familiars. Els assumptes fiscals es resolen amb facilitat i podries rebre notificacions respecte de crèdits per a l'habitatge.

En línies generals, l'harmonia interior repercuteix en una bona salut i això no serà diferent per als nadius del signe de l'escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'assignatura pendent que hauràs d'afrontar avui Sagitari, és la que competeix a la família, l'habitatge i la vida íntima, hauràs d'oferir a aquests aspectes de la teva vida el temps i el lloc que es mereixen.

En el terreny professional, si ens sabem organitzar, i tu has d'intentar que així sigui, segurament les coses podrien anar molt millor.

Quant a la salut, les petites coses, les que en principi et semblen insignificants, seran les que marcaran la diferència en el teu dia a dia. Para'ls esment.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En general no és un bon dia per a les relacions romàntiques que durant tota la jornada hauran de quedar relegades a un segon pla. La família a la parella haurà d'esperar tinguis el temps disponible per a brindar-li atenció.

Aquest divendres es dóna una perillosa conjunció entre la Lluna, Mart i el Node Nord que poden portar alguns problemes en l'àmbit laboral. Cuida les teves paraules i no reaccions malament.

Si has pujat de pes, Compte, Capricorn, el greix també s'acumula en els òrgans i això és molt dolent per a la salut cardiovascular.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els Aquari que portin temps vivint en parella, voldran reclamar una llibertat que van cedir sense adonar-se. Ara necessitaran un temps tot sol, la qual cosa no implica necessàriament una separació.

En el treball, has après una important lliçó, i serà ara, durant aquest mes i enguany, que capitalitzaràs aquest nou coneixement que ara forma part de la teva personalitat.

En la salut, has d'estar molt atent a les al·lèrgies. Els ambients amb floridura, pol·len i fongs, et provocaran molèsties respiratòries i en la pell. Una visita al metge t'ajudarà.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Notes com la rutina s'ha establert en la teva relació romàntica, i encara que el teu company de vida no mostra signes de desinterès, buscaràs formes creatives i divertides per a trencar aquesta monotonia.

En el teu lloc de treball necessitaràs ajuda i aniràs mà a mà amb el teu company de departament més pròxim. Dedica temps d'aquesta jornada a revisar documents, arxius i planificacions perquè ja mateix comença l'acció.

Si estàs a dieta un moment de nervis podria portar-te a fer-te un panxó de menjar porqueria. Duplica la teva força de voluntat perquè no et deixis portar pels nervis.


Comentaris

envia el comentari