L'horòscop diari del 19 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 19 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un poder interior màgic, i que aconsegueix contagiar als qui són a prop. Els teus amics i familiars (així com la teva parella) se sentiran feliços d'estar al teu costat.

En el treball viuràs algun disgust. Has ajudat molta gent a fer bé les coses, a avançar en els seus projectes, però després es mostren molt poc agraïts, i quan necessites una mà no te la tendeixen.

Estàs en un bon estat físic, encara que alguns nadius viuran una petita recaiguda en un problema de salut que van superar fa no gaire.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es renova el romanticisme (i també la més ardent passió) en les parelles que porten molts anys formada, preparat per al plaer? Com a solter veu més a poc a poc per la vida, contemplant els detalls i gaudint dels plaers més accessibles.

Hauràs de tenir molta paciència i encara més fortalesa mental en el teu treball. La frustració de moltes persones desestabilitzarà el teu dia, potser perquè et tenen enveja, ja que no tenen empatia per a alegrar-se pels triomfs aliens.

No descuris la teva salut ni el teu benestar, ara que la setmana està en el seu equador.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en Aquari ajudarà al fet que t'allunyis de les emocions negatives i de la tristesa. Iniciar un nou cicle amb el teu grup d'amics portarà l'esperança i els somnis en comú encendre novament la il·lusió.

El planeta dels negocis i dels moviments està en la teva zona zodiacal relativa a l'ocupació, i per això si t'exerceixes en àrees comercials, tot aconsegueix major agilitat.

Les influències astrals porten millores notables, pel que fa a la sanació de malalties en la zona del maluc o les extremitats inferiors.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Saps que cada dia és irrepetible i posaràs tota la carn a la graella per a escriure bells moments en el teu llibre d'amor. Vols guanyar una mica de protagonisme dins de la teva pròpia vida, moltes vegades observes la cosa com un mer espectador, sense intervenir.

La teva intuïció professional és molt bona en aquesta jornada, especialment si has d'apostar per nous talents per a incorporar-los per a la teva empresa.

Sents que el teu cos està en una transició, que alguna cosa està canviant per dins (i potser també per fora), encara que encara no saps de què es tracta.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Expressaràs de manera efectiva la teva necessitat de seguretat i estabilitat en la parella i t'alegraràs al saber que és recíproc. El solter, amb perseverança però sense creuar límits aconseguirà aquesta cita que tant desitja.

Les ocupacions amb relacions directes entre persones es veuran influenciats de manera positiva, ja que augmentaran els teus beneficis i ingressos gràcies a les agradables maneres i simpatia que t'atorguen els astres. Bon dia per a fer cursets, seminaris i tallers.

El teu estómac estarà sensible, evita el picant i les espècies fortes en els menjars. Abraçar a la teva mare o els teus fills et farà immensament feliç.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es percep bastant calma sobre el teu cor. Els teus esforços per tenir una vida tranquil·la i suau estan valent la pena. Hauràs de plantejar-te fins a quin punt ets una persona competent en el teu treball, i si hi ha àrees en les quals hauries de ser més feroç.

Aquest 2020 ha fet que cadascun de nosaltres es faci moltes preguntes sobre el seu treball. Has trobat les teves pròpies respostes?

Busca activitats que et permetin trencar aquest escut de timidesa tan gran que enalteixes. Trenca amb la por al desconegut, és més fàcil del que penses.


 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'eclipsi lunar que tindrà lloc avui emfatitza la intimitat, sigui que la tinguis o sigui només un mite. En qualsevol cas, estaràs més inclinat a compartir el teu cor amb els altres.

En el professional el teu entusiasme i confiança en tu mateix contribueixen en gran manera a ajudar-te a aconseguir les teves metes.

En la salut, estàs llest per a aprofitar el que tens i fer una passejada pel camí cap a l'èxit. Desenvoluparàs força i ​​concentrar-te a tonificar el teu cos mentre Mart viatja en el teu signe aquest mes.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per a molts nadius serà una jornada inquietant durant la qual la dificultat de comunicar el que desitgen se suma a un cert estat de melancolia en la seva parella que impedeix un diàleg normal i amè.

Molts nadius es trobaran enfront de la necessitat de tancar un contracte o signar una escriptura de compra-venda. Aquells que no comptin amb l'assessorament d'un lletrat hauran d'afinar els seus sentits perquè els enganys estaran a l'ordre del dia.

Evita ingerir aliments molt salats i controla la teva pressió arterial.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Hi ha un excel·lent auguri per a la teva vida amorosa avui Sagitari. Si ja estàs en una relació, viuràs un moment molt eufòric, el qual gaudiràs amb potser un sopar a la llum de les espelmes.

En l'econòmic, per naturalesa, ets bastant lliure amb els teus diners en efectiu, Sagitari. Però la presència de Saturn en la teva segona casa solar et fa estranyament temorós i, en conseqüència, bastant mesquí i gasiu.

Quant a la teva salut, les coses es tornen favorables per a algú de la teva família que està passant un mal moment.

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És gairebé segur que hagis passat una tempesta sentimental fa molt poc i ara és un temps delicat perquè has estat colpejat pel destí.

Respecte del treball centra la teva atenció en el teu i deixa que els altres s'ocupin de les seves coses. Intervenir en temes que no et competeixen pot perjudicar-te a part de robar el teu temps.

La Lluna en el teu signe dóna una tendència a la retenció de líquids per la qual cosa és favorable evitar ingerir aliments salats i carns vermelles.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, el teu encant serà eficaç, però dubtaràs a comprometre't en una relació amorosa duradora. No és gens reprotxable, simplement s'honest amb l'altra persona per a evitar conflictes.

En el treball, t'has tornat cada vegada més conscient de les formes compulsives en què s'utilitza Internet. En aquest sentit, la presència de l'empresa en les xarxes es fa indispensable.

Distribueix el teu temps de manera que sempre disposis de tot el que necessites per a mantenir-te sa i en forma, i per a fer els ajustos que facin falta a cada moment.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'àmbit amorós necessitaràs (i voldràs) estabilitat, a més la teva faceta més amorosa i familiar sortirà a la llum. Si has decidit tenir un bebè, els astres propicien la concepció. Per al solter és una jornada on pot trobar l'amor i aquest serà durador.

Si estàs disposat a tenir contactes sincers, a prestar ajuda i a fer el teu treball de manera honesta no et faltarà ni ocupació ni diners (és més, els teus ingressos augmentaran).

Explora el teu cos, coneix cada marca, piga, volum… memoritza tots els seus racons, així quan notis alguna cosa que abans no era aquí sabràs reaccionar de seguida.


Comentaris

envia el comentari