URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

L'horòscop diari del 2 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En la teva vida amorosa et trobes en un bon moment, i per això desitges gaudir d'una jornada sense sobresalts, podent assaborir l'harmonia que et brinda la vida. Tingues oberta la teva ment per donar el millor de tu, i així ajudaràs la teva parella a desprendre també la seva llum.

Els astres et manaran energia per a aprendre a desconnectar. Quan arribis a casa teva, empra el teu temps a gaudir de la teva família i descansar. No t'oblidis, de la mateixa manera, de les tasques domèstiques, o dels compromisos que vas adquirir (per a evitar-te un mal glop).

En aquest dijous seràs conscient i més que mai de com necessites canviar els teus hàbits. I és que et tocarà fer alguna activitat d'intensitat mitjana i notaràs que estàs en baixa forma.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Alguns astres maliciosos han fet mal en la convivència de Taure; en aquest dia podràs reflexionar sobre temes com la solitud i com la vida no deixa de posar-te constantment a prova. A tu i a tots, consti.

En la teva feina, agafaràs el toro per les banyes, i et decidiràs a anar fins al fons amb tots i cadascun dels teus projectes. Res ni ningú podrà desviar-te de la sendera que has traçat. Tindràs les idees clares i posarà tots els actius del teu costat.

D'altra banda, l'Horòscop percep un dijous d'abril bastant tranquil, en el qual a més et recuperaràs de les malalties que poguessis tenir en les teves extremitats. En això, el teu bon sentit de l'humor jugarà un paper crucial.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les paraules d'amor seran la mel de la teva relació. Has après la importància de comunicar-te i això t'ha donat més satisfaccions que una altra cosa. Saber filar els teus pensaments i els teus sentiments de manera que puguin comprendre és una part molt important per a tu, Bessons.

Tot el que has treballat té la seva recompensa i descobriràs que has estat molt hàbil en triar determinats camins del mercat. El comerç digital podria estar esperant pel teu producte, no el malgastis, és un dia perfecte per a desenvolupar una estratègia comercial. Guanyaràs clients avui mateix.

Avui és un dia fantàstic per a realitzar accions vinculades amb la salut de la teva columna. Si no t'has apuntat en un programa d'exercicis específics per a la teva esquena, encara ets a temps per a donar-te les cures que tant mereixes, Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs ganes de fer molts plans amb la persona que estimes per a anar un pas més en la vostra relació, o potser per a consolidar allò que està començant. Existeix dins de tu una gran sensibilitat, i alguns afegiran una mica de dolçor a la situació ideant una petita sorpresa.

Aquest primer dijous d'abril es presentarà molt positiu, ja que t'aixecaràs molt relaxat i disposat a fer progressos des de primera hora. A mesura que avanci la jornada alguns nadius podrien sentir-se defraudats, perquè les coses no marxaran tan bé com tenies planificat.

Els qui estiguin a l'espera d'uns resultats clínics podran respirar tranquils perquè els astres pinten les coses millor del que s'esperaven. Això sí, trigaran bastants dies en arribar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

T'agrada tenir tot sota un mínim de control però és el moment de deixar anar les regnes i fluir en l'amor. Deixa que l'univers et sorprengui i no et tanquis portes per primers judicis. Somriu més, encara que sigui per les xarxes, perquè estàs viu la qual cosa és un gran regal, i mai saps qui podria enamorar-se del teu somriure.

En tots els projectes laborals sempre hi ha una part més avorrit i rutinària però imprescindible perquè tot tiri endavant. I avui és el que et tocarà fer, Lleó. A més, aquestes petites tasques et portaran més temps del que voldries, fins i tot havent de fer hores extres per a acabar-les.

Sembla que el teu humor i sensacions van millorant. Algun riure actuarà a manera de tireta per a algunes ferides emocionals. Ja veus la llum al final del túnel i vols arribar a ella. Ho faràs lleó, temps millors estan per arribar.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les preocupacions amoroses són més que probables. Però trobaràs l'actitud positiva per a resoldre qualsevol tema que t'afecti. Quan combines coratge i bona voluntat demostres ser un nadiu d'allò més efectiu.

Tindràs el cap en el seu lloc, però això no serà suficient per al que t'espera! La teva jornada laboral es preveu un autèntic laberint, tindràs molts camins davant teu i no sabràs quin has d’agafar. Hauràs de pensar-ho bé, perquè moltes senderes no tindran sortida i hauràs de retrocedir sobre els teus propis passos.

Et trobes amb molt d'ànim, i busques activitats amb les quals canalitzar aquest excés d'energia. Et resultarà difícil detenir-te, no hauràs acabat una aventura quan ja estaràs començant la següent.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció avui en l'amor posa l'accent en la presència dels planetes en la meitat occidental de la teva carta zodiacal. Això implica que tot el social es veu augmentat i estimulat. Aquesta sociabilitat també influirà en les teves relacions amoroses, ja que estaràs més disposat a comunicar-te i connectar amb l'altra persona.

Quant al treball i els diners avui Balança, cal dir que Júpiter continua estant present en el teu signe, per la qual cosa tot el que tingui a veure amb l'economia es veurà potenciat.

La teva vuitena casa astral es torna poderosa, així que és un moment perfecte per a dur a terme règims de desintoxicació, així com dietes per a baixar de pes. Aprofita aquesta energia extra per a iniciar aquests objectius i aconseguir-los.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets molt generós amb el que tens per a oferir a la teva parella, dónes tot de tu i mai escatimes res, però això no significa que no necessitis guardar un espai per a tu cada dia. A la tarda hauràs de trobar la manera més amable d'expressar a la teva parella aquesta necessitat de solitud i de connectar amb tu.

Ets un treballador curiós i decidit, sempre que pots avançar ho fas i no et quedes amb el mínim sinó que necessites sentir que has desenvolupat les teves habilitats al màxim i és per això que alguns companys poden no comprendre la teva actitud.

Els nadius d'Escorpí gaudiran de molt bones influències astrals aquest dijous per a tot el referit a la salut física i psíquica. Per això secundar amb accions positives l'energia astral portarà majors beneficis per a tu.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Totes les teves característiques més animades estan a punt d'expressar-se. T'arriscaràs més pel que fa a l'amor i al sexe, i a la teva parella li encantarà. Alegraràs a altres persones i et divertiràs moltíssim.

A pesar que pots sentir-te envoltat d'actituds derrotistes d'uns altres, mantenir una perspectiva positiva, però realista, farà que la teva màgia funcioni. Aferra't a les teves pròpies conviccions.

D'altra banda, hauries de mantenir-te al corrent dels teus límits personals, perquè és fàcil que et vegis influenciat per altres pressions.

Per a la teva salut, la predicció d'avui diu que físicament et sentiràs bé. Segurament tindràs molta energia física i també mental. Aquesta última la dirigiràs sobretot al pla laboral, però també a la teva vida personal.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els teus assumptes romàntics es desplegaran d'una manera diferent i permetràs que una persona especial tingui el lloc que mereix dins del teu cor. És possible que no tingui a veure únicament amb situacions romàntiques o de parella, potser es tracta d'una nova amistat perdurable. Obrir-te al nou et portarà a moltes benediccions.

Els nadius del signe de la cabra no tenen res a témer respecte de la seva vida professional, L'ascens és permanent gràcies a les bones pràctiques i la imatge de perfecció i responsabilitat que has sembrat en el passat.

No és habitual que els nadius del teu signe sofreixin de problemes digestius no obstant això al llarg del dia alguns nadius de Capricorn podrien sentir molèsties en la zona abdominal, inflamació i distensions són corrents quan la lluna se situa en el signe de Càncer.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui prediu per a els Aquari que els serà difícil confiar, inclòs en tu mateix. Aquesta falta de confiança en els altres i en tu, podria crear-te problemes en les relacions, sobretot en les amoroses.

La predicció en els assumptes econòmics i laborals d'avui augura que una pluja d'idees trenca un mur conceptual. Seràs capaç de triar el millor client entre els molts que s'alineen per a contractar els teus serveis.

Avui descobriràs els beneficis de fer exercici, ja que fins ara només ho feies com una obligació. Aquest descobriment farà que afrontis l'activitat física com una cosa divertida i fins i tot apetible.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva relació de parella necessita trobar una via de comunicació més oberta i una manera d'exterioritzar les emocions amb més espontaneïtat. Encara que a això últim no et guanya ningú com a signe emocional i mutable que ets, depenent d'on tens la lluna en la teva carta natal és cert que moltes vegades ets reticent a expressar el que et molesta en un moment donat.

Estaven sobre la taula alguns projectes interessants amb el que t'estaves plantejant canviar de treball. Però, finalment, aquests no es materialitzaran. Aquesta situació et causarà decepció i desmotivació perquè ja t'havies visualitzat en aquesta nova ocupació i tenies moltes ganes d'això.

Emocionalment, causes externes a tu et faran sentir trista i et resguardaràs en la calor de la llar. Recorda sempre, que pots triar la teva actitud per a enfrontar qualsevol obstacle.


Comentaris

envia el comentari