L'horòscop diari del 2 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 2 de febrer. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El protagonista d'aquest primer dimarts de febrer serà l'Àries solter, al qual els astres dibuixen com una persona conqueridora. Sabràs dir l'afalac perfecte en el moment just.

Et trobaràs amb alguns problemes en el camp professional; no sabràs respondre a les teves responsabilitats d'una manera prioritària i el teu cap et demanarà un descans.

Tindràs un bon to, perquè aquest dimarts estàs disposat a gaudir de la bellesa que l'univers posa davant de tu. Destaca el teu pensament optimista, que et permet recrear-te en el bo.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Llançar preguntes indiscretes relacionades amb els assumptes de l'amor és una arma de doble tall; la teva pròpia experiència com a nadiu de Taure et fa saber que les respostes que s'obtenen no sempre són fructíferes.

El que et fa diferent en aquest món a vegades intentes que passi desapercebut en l'àmbit laboral. Moltes vegades t'han fet creure que el bo és ser una ovella del ramat, però això es va acabar.

La jornada està plena d'energia molt positiva, i gràcies a ella podran sanar alguns dolors lleus en la zona de l'esquena i del coll.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells que conviuen amb la seva parella pot ser que gaudis d'un dia d'immenses satisfaccions, et sentiràs estimat i valorat com mai abans. Les teves qualitats romàntiques s'enforteixen gràcies als aspectes lunars.

El teu regent, el planeta Mercuri continua retrògrad pel que no és moment de tancar acords sinó de preparar-los.

Si ets d'aquells nadius que estan esperant el resultat d'analítiques o estudis mèdics és probable que aquests es demorin però no t'angoixis, Bessons, els astres t'afavoreixen amb la seva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No facis de menys al sentiment de l'amor; el seu poder és enorme i et pot ajudar a veure el Sol fins i tot en els dies més grisos. Dita aquesta reflexió, recorda si mestresses a algú, no tens per què callar-ho. Ja n'hi ha prou d'amors furtius.

En el treball has de tirar el fre. Tens destreses i habilitats variades, d'acord, però no per això necessites acabar el primer les teves tasques, ni assenyalar al que triga a obtenir bons resultats.

Quan vagis a prendre't alguna cosa per picar, aposta exclusivament per fruita i verdura crua, res de sucs ni productes artificials.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et vindrà de gust preparar una cosa molt especial per a la teva parella o amics però aquests no estaran per la labor i rebutjaran la teva invitació. El solter haurà d'aguantar retrets per arribar tard a una cita.

Prosperaran les associacions en les quals tots tinguin el mateix percentatge de vot o en les quals lideris tu, Leo. L'aturat trobarà una oportunitat de treball en la qual demostrarà la seva vàlua.

Algun dels teus amics setciències et recitarà les mil meravelles de productes que consumeix per a tenir una bona salut. Consulta al teu metge abans de començar a gastar-te els diners en productes miraculosos.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

A la teva porta pot dir la solitud. Aquest primer dimarts del mes el nadiu de Verge mostrarà una miqueta de desídia davant el món, i ni tan sols la teva parella, la teva família o els teus amics t'insuflaran una glopada d'alè.

La teva visió sobre el treball és molt encertada, podràs apreciar els encerts i els errors dels teus actuals projectes des de la llunyania.

Tens ganes de confiar en els altres, i això et pot portar fins a algun venedor de fum que et convenci amb arguments camuflats de ciència per a comprar algun producte o servei que prometi renovar la teva salut.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui en l'amor Balança, Júpiter i Saturn, des del trígono d'aire, t'ajudaran a fer tot més lleuger, gairebé divertit, certament suportable i plaent. En resum, et sentiràs més segur, capaç de viure plenament un somni, un desig.

Les perspectives laborals en qualsevol cas són falagueres, trobaran una nova ocupació, o bé, seran capaces de sortir davant d'una forma enginyosa.

En la salut, gràcies a Júpiter en Aquari les teves emocions estaran tenyides per una gran vivacitat que t'ajudarà a moure't en el món de manera ràpida i sense dubtar-lo.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Necessites aprendre a ser humil i senzill. L'ostentació de la teva intel·ligència o astúcia en una discussió amb la teva parella no és més que un joc de poder nociu. Si ets d'aquells nadius que estan solters els astres t'aporten una possibilitat de creixement emocional que obrirà les portes a l'amor.

Si estàs esperant rebre uns diners són possibles que rebis notícies sobre aquest tema. No t'irritis si les coses no són tal com les esperaves.

És possible que et sentis molt vital però no exageris, els astres t'adverteixen de la necessitat de descansar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari donaran avui regna solta a la seva sensualitat. Si assisteixen o participen de sortides i reunions grupals, tindran interessants trobades amb persones atractives si les circumstàncies ho permeten.

En el terreny professional, pot ser que rebis un augment de salari o un anhelat ascens.

En la salut, és convenient que et comprometis a realitzar una activitat esportiva amb constància i voluntat. Només d'aquesta manera podràs canalitzar les tensions acumulades en l'àmbit familiar i oblidar els problemes provinents d'altres àrees de la teva vida.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La Lluna es posiciona en aspecte hostil a Plutó en el teu signe és per això que molts nadius viuran escenes d'alta tensió amb algun ser molt volgut.

Si estàs buscant expandir-te en els negocis, l'energia actual t'encoratja a no tenir dubtes i avançar clar que sempre amb la mesura i la precaució que et caracteritzen.

És una jornada en la qual els astres adverteixen a les cabres sobre la cura de les articulacions. Els genolls i els colzes seran especialment susceptibles.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Potser aquest segon dia del mes de febrer Aquari, no estan les condicions donades com per a tenir un romanç ideal. No obstant això, ho passaràs bastant bé, especialment si t'enamores durant un viatge o si tens una aventura amb un company d'estudis o treball.

En el laboral resultarà imprescindible que els aiguaders es mantinguin en estat d'alerta per a evitar ser sorpresos en la seva bona fe.

En la salut, potser estàs massa ansiós i nerviós, amb problemes d'insomni i maldecaps.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs ganes de socialitzar i quedar amb amics o companys de treball per a prendre alguna cosa. Estaràs molt receptiu a l'hora de conèixer gent nova. La teva parella podria sentir-se gelosa i muntar-te algun numeret.

En el treball, et desconcentraràs cada dos per tres i les idees que exposis no quedaran gens clares. En les converses entre companys poden sorgir malentesos si fas ús d'un humor molt sarcàstic.

Posar la teva atenció en la naturalesa t'aproximarà a un estat meditatiu, per això és un bon dia per a cuidar de les teves plantes.


Comentaris

envia el comentari