L'horòscop diari del 2 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 2 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El nadiu que ha trencat amb la seva parella recentment ha de controlar l'ús del telèfon mòbil i de les noves tecnologies; la temptació d'enviar missatges poc adequats serà molt fort aquest dia. No vols arrencar l'any en solitud.

Pel costat laboral, la configuració planetària reforçarà la necessitat que tenen molts nadius de pensar amb calma, calculant i desenvolupant amb paciència estratègies per a desenvolupar.

La publicitat et convida a pensar que necessites determinats suplements alimentosos per a estar en forma. No obstant això, et beneficiaràs més de les propietats dels productes naturals.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El dia de l'any serà una miqueta gris per als nadius del toro, especialment si es troben dins d'una relació de llarga durada; no sabràs per què, però alguna cosa falla entre vosaltres. Potser estàs sentint una cosa especial per algú que va arribar nou a la teva vida?

La sensació que t'estan explotant en el teu treball ronda el teu cap; tant de bo la vida laboral portés un manual d'instruccions per a aquests casos.

Et costa agafar el son últimament. Perquè no t'obsessionis prova a no tenir al teu costat un rellotge que t'indiqui l'hora.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Acabar amb una relació que reflecteix una mica de la teva personalitat que no desitges veure pot ser bo en un sentit perquè sentiràs que l'aire fresc torna a la teva vida, però no serà la millor manera d'acabar amb un problema que forma part de la teva història personal.

És un bon dia per a reforçar amb pensaments positius els teus desitjos i complir amb certes accions que t'acostin més a la meta tan desitjada.

Si estàs buscant canviar la teva figura per mitjà d'exercicis, et veuràs beneficiat per l'energia astral.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Algú que et resulta interessant es creuarà en el teu camí, però per a això has de ser actiu i decidit; tancat entre les quatre parets de la teva llar, Cúpid no et llançarà cap de les seves fletxes.

Un dels propòsits que has de marcar-te per a aquest nou any és el d'enderrocar la teva por a les negociacions. Mai saps com començar una conversa en la qual facis al teu cap veure quant val el teu talent.

Els nadius que tinguin problemes amb el sistema endocrí hauran de vigilar més de prop el seu menjar per a evitar una possible pesadesa d'estómac.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella està inquieta per temes de salut i laborals. Això posarà els teus nervis a prova. En lloc de començar una discussió per això, intenta ajudar-lo canalitzant la seva energia. Una abraçada amb els teus pares o fills t'omplirà el cor de felicitat.

És un dels millors dies del 2021 per a llençar el teu projecte, o almenys començar un full de ruta per a fer-ho tangible. Però haurà de ser un projecte que emprenguis sol, perquè es preveuen problemes si hi ha socis.

A l'àmbit físic, necessitaràs fer estiraments i exercicis per a controlar la teva respiració. Què tal una classe de pranaiama ioga?

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Escrius una nova pàgina en la història del teu cor. Si has viscut un desengany amorós donaràs l'esquena al passat (així com a qualsevol mostra de tristesa). Perdonaràs al que et va fer mal i assumiràs el protagonisme en el llibre de la teva vida.

La teva professionalitat serà vista com a competència per més d'un, i es formaran dures crítiques contra la teva persona, però no et quedaràs callat davant els atacs.

La jornada serà molt tranquil·la, i molt eficient per a aquells que es passin pel gimnàs per a posar-se en forma.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe faran bé de posar límit a les seves explosions sentimentals, ja que podrien espantar a una persona que fa temps està pendent de tot el que ha de veure amb tu.

En el professional, és un any en què es posaran a prova les habilitats professionals.

En la salut, en cas que et sentis cansat, és convenient que pensis en els teus hàbits diaris, intentis dormir més, beguis infusions i consumeixis una aportació diària de vitamines. Gener intensificarà les teves emocions i et farà reflexionar sobre les teves eleccions i la vida en general.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs començant una relació, és possible que hi hagi marxes i contramarxes. No hauries de tenir por d'expressar-te. El que és per a tu per destinació no s'anirà, i si es va de la teva vida és que no et pertanyia. Necessites la certesa d'una millora en la teva vida material.

Lluitaràs per aconseguir uns objectius que són senzills i estan al teu abast. No obstant això, si pares esment i observes tot allò nou que arriba a la teva vida, podràs apreciar els nombrosos canvis que has viscut.

Si estàs tibant, cerca esplaiar-te amb activitats suaus i amables.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si portes molts anys amb una persona, has de fer un pas endavant i trobar el valor per a emprendre una vida junts, perquè la protecció del cel afavoreix aquests projectes d'amor tan importants.

En el treball, els autònoms tenen moltes possibilitats d'augmentar el nombre de clients. Qualsevol inversió financera és favorable, però vés amb compte amb els documents que ferms.

En la teva salut, és un bon moment per a aprofitar la teva energia física i mental per a curar el cos, o per a fer esport, potser fins i tot a nivell competitiu i no sols amateur.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els assumptes passionals cobren una importància absoluta, fins i tot les converses giraran entorn d'aquests temes Les teves necessitats més ignorades seran avui un punt important dels teus pensaments, Pot ser que hagis estat evitant confrontar les teves dificultats en l'amor.

Aquest dissabte hi ha molt per fer en la llar: canviar mobles, millorar la decoració, pintar els murs, millorar tot el que et molesta del teu ambient, alliberar espais que ajunten andròmines pot donar un alleujament energètic formidable.

Avui disposes de l'energia vital i les vibracions positives per a portar endavant tots els reptes que la vida t'imposi.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters veuran que nous amors naixeran sota el signe de l'entusiasme, l'alegria, la confiança, però, potser, seran una mica massa impetuosos, precipitats, potser fins i tot una mica ingenus.

A l'àmbit professional, hi ha un trànsit molt important a la casa del treball i els guanys, hi haurà noves col·laboracions, convenis i contractes.

Quant a la teva salut, sent el planeta Júpiter el que està relacionat amb la sort, quan arriba en un signe del zodíac, immediatament pot portar esdeveniments benèfics. No obstant això, és probable que les energies físiques i mentals disminueixin.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós, els astres prediuen un dia ple de paraules amables i romàntiques entre els nadius de Peixos aparellats i els que intenten conquistar algun cor. Tindràs moltes ganes d'oci amb els teus amics.

El treball en equip se't donarà bé, aportant idees i solucions que influenciaran de manera positiva en els projectes laborals. Aconseguiràs molt bons acords comercials gràcies a la teva comunicació assertiva i valentia.

Si t'has sentit atabalat i trist en aquests últims dies, agraeix tot el bo que tens i que t'envolta. Això crearà una espurna de felicitat en la teva ment.


Comentaris

envia el comentari