L'horòscop diari del 2 de juliol de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 2 de juliol de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La tendència amorosa serà bona i pausada. Així doncs, no precipitis els esdeveniments, i tingues més paciència si la teva parella ha de prendre una decisió important sobre el vostre futur en comú. No siguis massa exigent, i procura usar més paraules dolces que retrets.

  

  

El dia resultarà més productiu si et centres en el teu treball i deixes les distraccions, com el telèfon mòbil, completament de costat.

  

  

Un problema crònic de salut torna a molestar-te avui. Comprendràs que els consells del teu metge anaven de debò, i et penediràs de no haver estat més acurat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Bones notícies per al teu esperit amorós. Gaudiràs d'un recés de pau i també de felicitat a través de petits detalls. Aquest dijous estarà ple de plaers en dosis diminutes però constants.

  

  

Sabràs combinar intel·ligentment la precaució i la gosadia en els negocis, i a més, la teva intuïció et dirà quins passos has de dur a terme.

  

  

T'atreuen pràctiques aquàtiques en solitari, com la natació o l'aiguaeròbic. En l'aigua et sents un toro molt lleuger, i pots fer moviments que en terra ferma et farien suar la cansalada.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dijous existeixen diversos emplaçaments planetaris que t'indueixen a vibrar un clima de grans passions alhora que l'emoció i la força sexual prendran un especial espai dins de tu.

  

  

Estàs en capacitat de fer qualsevol esforç darrere dels teus objectius gràcies a la presència del teu planeta regent en la zona Càncer del zodíac.

  

  

Per a preservar la teva energia, asseu-te a l'aire lliure i respira la brisa fresca, et farà molt bé a la salut i buidarà la teva ment.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et trobes davant un dijous marcat per la melancolia; tindràs facilitat per a trobar a faltar amistats i romanços del passat. Gent que ja no forma part de la teva vida, perquè el vostre va complir un cicle i no donava més de si.

  

  

Procura no discutir sobre qüestions econòmiques amb companys de professió, tindreu punts de vista diferents i no arribareu a cap terme mitjà. Encara que intentin enfadar-te regala només el silenci com a resposta.

  

  

El dia té un ambient tònic i dinàmic. La teva actitud és molt interessant i positiva, voldràs assaborir els plaers del món, encara que la moderació ha de ser present.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Necessitaràs el teu espai personal per a reflexionar sobre la teva relació. Has de parlar amb el teu enamorat per a posar límits i que no es converteixi en una cosa tòxica per a tots dos. Els solters gaudiran de la seva llibertat i s'ho passaran en gran.

  

  

En el teu cercle d'amistats sorgirà una conversa sobre un projecte social en el qual pots invertir. Sense voler-ho, pecaràs d'arrogant en fer gala dels teus béns materials.

  

  

Aquesta nit l'insomni serà el teu company durant algunes hores. Deixa de pensar tant, apaga el teu telèfon i relaxa't, veuràs com Morfeu t'embolica amb els seus braços.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hi ha més grisos que clars en el teu cel. En aquest dijous pots tenir enfrontaments i desacords amb la teva parella, fins i tot per temes molt senzills. Tu seràs una miqueta impertinent, i et costarà donar el teu braç a torçar, malgrat la trivialitat.

  

  

Aprèn a vendre millor les teves capacitats, el teu talent i la teva creativitat. Qui et tingui en el seu equip aconseguirà prestigi i riqueses amb facilitat.

  

  

Aconseguiràs recuperar la forma física si sals d'un moment esgotador o estressant. Seràs un bon oïdor, faràs cas a les recomanacions del teu metge.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui en l'amor Balança, augura un dia perfecte per a calmar els ànims si has tingut alguna discussió amb la teva parella recentment. Encara que encara hi ha ressentiments, si actues bé, podries suavitzar la tensió.

  

  

En a l'àmbit laboral, continuaràs debatent-te entre l'autocontrol i les influències favorables dels Astres en aquest moment.

  

  

Per a la teva salut, has de prendre't de debò la cura del teu cos. Pel fet que tinguis bona salut, això no significa que hagis d'abusar de substàncies tòxiques o que puguis descurar la teva alimentació.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Deixar anar el teu passat és una cosa que costa però serà impulsat pels astres. Hi ha molta energia planetària al teu favor que porta la teva ment a un estat de contemplació del que ja va ser perquè puguis aprendre a valorar el que tens ara mateix.

  

  

Hauràs de comprar alguna cosa que et resulta costosa. Està molt bé que siguis mesurat amb els diners, l'estalvi és molt important, però vés amb compte. L'avarícia no és bona.

  

  

L'energia et predisposa a pensar en el teu recorregut espiritual. En el camí a seguir i en la necessitat de prioritzar algunes coses senzilles.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per a Sagitari revela que tindrà sentiments en sintonia amb la seva naturalesa, però sense arribar a l'extrem. L'univers dóna suport a qualsevol desig d'unió o simplement el teu desig de passar el teu dia en companyia agradable.

  

  

En el terreny laboral i econòmic, tot indica que les col·laboracions professionals rebran influxos contradictoris, però, en general, prometedors per a seguir endavant.

  

  

Respecte a la teva salut, faries bé de reservar-te un temps per a ocupar-te de tu mateix i la millor opció estarà donada per la cerca del propi autoconeixement i el desenvolupament interior.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No deixis de confiar en els teus instints ja que durant aquesta tarda tindràs una premonició, un sentiment que no pots deixar anar i et murmura una veritat inevitable.

  

  

Pot ser que tinguis alguns dubtes respecte de la teva posició professional i per això t'inclinis a permetre unes certes situacions que no són del tot agradables, recorda que la por és la porta perquè s'aprofitin de tu.

  

  

Si el teu organisme ha començat a mostrar signes d'acumulació de greix en la cintura és hora de moure el cos amb més fermesa.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor els Aquari fugen de les relacions convencionals, si algú no posseeix característiques una mica originals, l'avorriment l'envaeix i posa punt final a la relació sense mesurar les conseqüències.

  

  

En l'àmbit professional, les circumstàncies seran favorables per als Aquari. Superiors i subordinats mantindran un vincle harmoniós amb els aiguaders, que demostraran una vitalitat encara major que l'habitual, imprimint un ritme constant al seu treball.

  

  

Referent a la salut, els aiguaders avui hauran de saber triar les activitats en les quals volen emprar el seu temps.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La relació amb les teves parella i/o fills serà d'allò més harmoniosa. Feu una cosa creativa que quedi per al record! Si estàs solter coneixeràs a una persona amb un magnetisme especial i cridaràs la seva atenció gràcies a Venus. Conversaràs amb una persona interessada en la venda d'un bé material que portaves temps esperant vendre.

  

  

En l'àmbit laboral, deixa d'imaginar-te possibles escenaris sobre un tema que et preocupa i parla amb el teu superior.

  

  

El teu cos i el teu estat d'ànim agrairan que surtis a caminar una estona. A més, això t'ajudarà a dormir millor.

Comentaris

envia el comentari