L'horòscop diari del 2 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No deixis penjada la teva parella si havíeu acordat una cita: treballa l'empatia, perquè et farà molt bé i ajudarà a donar estabilitat a les teves relacions. De la mateixa manera, sigues més puntual.

Els teus ingressos i la teva capacitat adquisitiva augmentarà d'una forma inusitada. Els qui busquen ocupació podran trobar una bona oportunitat i uns altres podrien gaudir d'un ascens.

Per a evitar disgustos, no et fiïs massa de la paraula dels teus amics en qüestions de salut: fes només cas al teu metge, pots treure grans beneficis de les seves indicacions.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs receptiu a l'amor, o almenys això dius; si fossis més honest, comprendries que el que els teus llavis diuen no sempre es correspon al que sent el teu cor.

La gosadia pot ser la teva gran aliada professionalment parlant: els astres et converteixen en un Taure decidit, capaç de vendre gel als esquimals. No dubtis de les teves capacitats, perquè tens talent suficient per a això i més. Et preocupes molt de la salut.

Realment estaràs en forma, però seràs moderat amb la teva manera d'actuar per por de caure lesionat o malalt.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui la comunicació és màgica i la trobada amb membres de la teva família serà més fàcil que altres dies. Els teus éssers estimats se sentiran confiats i desitjaran confiar-te els seus secrets per això és hora que per tots els mitjans t'esforcis per evitar que surtin de la teva boca.

Avui cuida't de despeses que no sàpigues bé si podràs afrontar, no es tracta de pagar a terminis. El futur és incert, Bessons.

Per a avui és recomanable brindar al teu cos un bon relax: un bany de vapor o un massatge amb olis essencials.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No et facis mal a tu mateix: estàs fent alguna cosa que atempta contra el benestar del teu propi cor. T'has fixat una persona que no et convé, ja sigui perquè tens una parella a la qual has jurat lleialtat, o perquè aquest home o dona té actituds i hàbits que xoquen amb la teva manera de ser.

Seràs l'objectiu d'una persona molt generosa i podries rebre un regal pel teu bon fer dins del treball.

La força del planeta Mart et farà valedor d'una energia extra que has de saber en quin moment emprar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dia perfecte per a realitzar activitats en família o parella que activin l'intel·lecte. El solter serà més flexible a l'hora de relacionar-se amb tota mena de persones. Si ets propietari de la teva casa, arriben aires de renovació en la teva llar. Et vindrà de gust fer una reforma bastant ambiciosa.

Podries portar-te treball a casa per a posar en ordre documentació relacionada amb projectes o revisar pressupostos.

A nivell físic, la lluna brilla en la teva zona de salut així que tindràs molta energia i una bona salut física, sense malalties puntuals.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs notícies d'algú de qui estàs allunyat, sigui a nivell emocional o bé físicament. És molt probable que sigui una vella amistat, que intenti fer-se un nou buit en la teva vida; en alguns casos, et sorprendràs amb un ex que torna a trucar a la teva porta.

Un somni professional que tenies està més pròxim a fer-se realitat, així que treu pit per haver recorregut aquest camí que semblava tan agrest.

Estar en contacte amb animals t'ajudarà a posar en equilibri la teva ment i el teu cos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sentiràs la necessitat de compartir i intercanviar amb els altres, la intimitat, la fusió amb els altres, la sexualitat, els instints menys conscients. Tot això formarà part d'aquest dia en les teves relacions amoroses.

En el terreny professional i financer, en el cas que estiguis pendent d'algun assumpte diners que t'hagués d'arribar de manera fàcil, és a dir, que depèn més dels altres que dels teus mèrits propis, això podria materialitzar-se aviat.

Respecte a la teva salut, segurament avui les coses aniran millor que en dies anteriors.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs molt sensible, els nadius que viuen solos seran els qui més sofreixin aquesta energia lunar que els porta a estranyar escenes de la infància. La nostàlgia podria fer-se propietària del teu cor durant aquesta jornada.

Existeixen ocasions en les quals és necessari deixar a un costat les pròpies necessitats per a donar-se als altres i avui pot ser que hagis de fer un alt en el camí personal per a mirar a qui et necessita.

Quan la ira inflama les teves artèries, poses en perill la teva salut quan hauries d'aprendre a dominar aquests impulsos tan propis del teu regent Mart.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius de Sagitari que no hagin resolt antics conflictes familiars, en alguns casos provinents de la infància, es faran conscients de com això es veurà reflectit en la seva actual relació de parella.

En el terreny laboral, es faran notar la competència i l'hostilitat, tant amb els superiors com amb els companys.

Per a la salut, hauràs de cuidar-te dels canvis que sofrirà el teu estat d'ànim, ja que podries molestar als qui t'envolten, perquè et veuran un dia resolt i encantador i l'endemà, rondinaire i malhumorat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Cada trobada amorosa porta el segell perdurable de saber-te estimat i comprès. No deixis de conversar amb la teva parella el que necessites. Tens la llibertat de triar el lloc en el qual vols ancorar la teva ment i el teu cor, cerca gaudir del que es presenti.

No és moment perquè donis curs a les teves necessitats de comprar alguns articles. Podries generar un desequilibri en els teus comptes i això és alguna cosa que et portarà més maldecaps que satisfaccions.

Alguns nadius podrien estar sofrint de dolors d'esquena per portar una mala postura. És important que cuidis la teva columna.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui és un dia ideal perquè planifiquis un viatge amb la teva parella, t'anirà bé conèixer nous llocs i cultures. Això podria fer-te sentir millor amb tu mateix, perquè en els viatges la saviesa adquirida es converteix sovint en una gran fortalesa.

En el treball, és moment de sortir a buscar aquest treball amb el qual somies, perquè això et permetrà desenvolupar la teva actitud i vocació per a créixer professionalment.

En la teva salut, és molt probable que et sentis preocupat i ansiós. Et sentiràs asfixiat davant tantes coses per fer.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós estaràs distant. Voldràs el teu propi espai i que no t'atabalin molt. Predominarà el silenci en les parelles i estaràs centrat en altres coses.

Planificar el teu temps lliure d'aquest dissabte t'ajudarà a no malgastar el dia i a invertir bé els teus diners. I és que, sempre dius que et falta temps per a fer allò que t'agrada. Però no és cert, el que ocorre és que no t'organitzes.

Podries donar-te cop en un braç que et causarà dolor durant una bona estona. Aplica crema antiinflamatòria i descansa aquesta zona del cos.


Comentaris

envia el comentari