⚠️ EN DIRECTE

El Govern anuncia què passarà amb les restriccions i els bars

L'horòscop diari del 2 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 2 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor diu una cosa i el teu cap altre; faràs front a un diumenge ple de contrastos, i en el qual hauràs de ser el doble d'acurat de l'habitual per a no danyar de manera gratuïta a la persona que mestresses.

Contacta amb gent més jove que es dediqui a la teva mateixa professió; et brindaran un punt de vista actual i dinàmic, que et permetrà ser més competitiu.

Aquells que han sofert problemes d'esquena o de coll en els últims dies tindran un respir, i se sentiran molt alleujats (sobretot, si estan provant nous tractaments).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents el protagonista d'una pel·lícula, o potser d'una obra de teatre clàssica. Comptes amb un dramatisme una mica exagerat, i fins tu mateix t'adonaràs que en alguns moments la teva manera d'actuar està fora de lloc.

Es dibuixa un dia complex en el qual tindràs un terrible desig de saltar-te totes les normes establertes, i escriure altres noves.

Tens pressa per veure els resultats de determinades accions, sobretot si has començat una nova dieta (amb el corresponent seguiment professional, per descomptat).
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dia és complex per a gairebé tots els signes del zodíac. La Lluna s'uneix a Plutó i en el signe de Capricorn i la duresa així com la gelosia i els sentiments apassionats cobren una especial rellevància.

Serà necessari que comprenguis la necessitat de mostrar mesura en les teves despeses quotidianes i sobretot un ordre i coherència.

Avui les configuracions planetàries t'adverteixen de la necessitat de mantenir la teva estabilitat interior per a preservar la salut. El teu cos ha de ser escoltat i també les teves percepcions emocionals són importants.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dins dels matrimonis, aquest últim dia de la setmana es dibuixa tranquil i tàcit. No obstant això, qui estigui en una relació ja danyada podria sofrir un episodi de crisi molt gran, que faci que es pronunciï la paraula separació.

Recorda que treballem per a viure, i no a l'inrevés. Si estàs de descans intenta apagar el telèfon mòbil, no responguis correus electrònics, i aposta per fer activitats lúdiques, que et permetin connectar amb els teus amics i la teva família.

Els teus reflexos són una mica lents, així que evita les activitats que t'exigeixen una resposta automàtica (per exemple, uns certs esports).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si la teva conquesta parla un idioma diferent al teu, no serà cap impediment perquè us pugueu entendre a través de gestos. Venus propícia la bona comunicació i la possibilitat d'estrènyer vincles amb la teva mare.

Els nadius amb un negoci a mig fer amb una altra persona es beneficiaran del clima astral per a solucionar desacords. Encara que et cauran alguns retrets sobre errors que has comès i hauràs de demanar disculpes.

T'assalta dolor punxant en la part baixa de l'esquena, no sabràs si es deu a una mala postura o podria tractar-se d'un problema en els ronyons.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'enfrontes a un diumenge una miqueta rutinari per a l'amor. Et vindria de gust tenir un dia de moltes aventures i sorpreses, però no hi haurà tantes (almenys que facis màgia i tinyes de color el que en aparença és grisa).

Seràs un huracà de creativitat, hi haurà multitud d'idees rondant pel teu cap per a fer negocis. Pren bona nota d'aquestes, perquè si no les mateixes desapareixeran amb la rapidesa d'un flaix.

Vés amb compte amb l'alcohol, la ressaca de demà dilluns pot ser terrorífica. D'altra banda, tria bé les teves fonts de coneixement.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Abordar problemes més profunds dins de la teva relació pot construir un pont cap a una major intimitat o pot exposar les seves febleses. No oblidis, no obstant això, que el que realment t'atreu és un sentiment de veritable comprensió.

En l'àmbit professional, aquest és un bon moment per a mirar sota la superfície. La recerca i el qüestionament treballen per al teu benefici en totes les circumstàncies.

Quant a la teva salut, les emocions reprimides poden jugar un paper important en la teva angoixa física. Concentra't a alliberar totes aquestes escombraries emocionals inútil.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart i Plutó es posicionen de tal forma que generen una irresistible energia perquè avaluïs i transformis les teves emocions i la vida afectiva. Avui desitjaràs analitzar tot el que ha succeït.

Pot ser que sentis que tens poques possibilitats de canvi, o que no hi ha opcions per a triar en el que refereix a la vida professional i és que has estat molt selectiu i t'has quedat amb el que s'ajusta a la teva capacitat.

Els astres indiquen per als nadius del signe d'escorpió una forta necessitat de descans i recuperació de l'estrès.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, la teva Casa VII estarà influïda per Venus tot maig i també pel Sol i Mercuri. Aquests Astres et facilitaran que gaudis més de les teves relacions personals, des d'un punt de vista més harmoniós, afectuós i sincer.

Els que treballin per compte propi, estaran molt sumits en el seu treball, tant és així que pot ser que sacrifiquin part del seu temps de descans personal per a aconseguir les seves metes.

En la salut, hauràs d'analitzar la manera de cuidar una mica més de la teva salut procurant apuntar-te a la vida més sana.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest pot ser un dia màgic en els assumptes de l'amor. La teva encantadora i elegant sensualitat no passarà desapercebuda per a una persona que està bojament enamorat de tu.

Començar a trobar les claus d'un problema que et competeix serà el que et salvi de pèrdues o conflictes en el teu àmbit familiar.

Si estàs vivint dificultats per a concebre un bebè i és el teu major anhel els astres t'afavoreixen aquest diumenge amb la seva energia lunar.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Està contagiat per l'energia de Júpiter en lliura que li regala un pensament positiu, segur i orientat cap a un sentit. No obstant això, el Sol i després Mercuri en Taure poden crear algun malentès en qüestions familiars.

En el terreny professional, tindràs la possibilitat d'expandir-te, ascendir i amb això, millorar considerablement la teva qualitat de vida i els teus ingressos.

En la salut, et convé no oblidar les activitats d'esplai que et permeten descomprimir i alliberar tensions acumulades. Fins i tot és recomanable que descobreixis noves activitats com la meditació o el ioga.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És possible que un amic o familiar et demani poder ser a la teva casa uns dies. O al contrari, que siguis tu qui demani asil a un ser estimat. El solter no connectarà a nivell personal amb la persona que li agradava.

Una nova moda posa el teu negoci de moda, nous clients potencials s'acostaran amb curiositat a la teva empresa o projecte convertint-se en clients potencials. L'economia personal i familiar serà un tema candent que produirà tensions.

No t'obsessionis amb arribar a un pes determinat, has de buscar el que sigui millor per al teu cos i per a la teva salut.


Comentaris

envia el comentari