L'horòscop diari del 2 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor desitja estar en pau i harmonia amb tots i amb tot. Intentes que res pertorbi la teva vida, creus que bastants complicacions hi ha ja en el dia a dia com per buscar altres noves amb una actitud conflictiva.

Els nadius que estan esperant algun tipus de documentació legal estan d'enhorabona, rebran notícies dels seus advocats molt positives.

Desconfia de les noves dietes que estan fent les persones del teu voltant; si et prometen perdre molts quilos de manera ràpida, possiblement serà a costa de la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb la setmana començant, així (gairebé) com tot març, els astres preveuen per a tu un dilluns molt bo en matèria sentimental. Fins i tot, podria suposar passar pàgina després d'una etapa que ha estat més aviat desastrosa.

A la feina, aprèn a respectar millor les competències dels teus companys. Si et fiques en activitats professionals que no et competeixen, pot ser que es produeixi alguna disputa o que et demanin explicacions.

Et fas la promesa de controlar més les teves ganes de menjar. Que no picaràs entre hores i que portarà una vida sana i equilibrada pròpia d'un manual.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

T’agrada saber que t’estimen i que el teu cor no viu en solitud enfrontant els problemes de cada dia. Aquest dilluns et despertaràs feliç.

En aquests dies es presenta una energia molt intensa en el relatiu temes financers. Són aprenentatges que han d'arribar per al teu creixement i que una vegada aconsegueixis comprendre els motius dels conflictes aquests desapareixeran de la teva vida com per obra d'un mag.

És un dia molt emocional, en el qual la ment se satisfà d'imatges del passat o de la infància, que et donaran una barreja de nostàlgia i alegria.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs una mentalitat exquisidament positiva en tot el que tingui a veure amb el teu cor i amb les teves relacions. Aconseguiràs fer aquest pas que per a tu era tan important, com per exemple, presentar la teva parella als teus pares (o als teus fills).

Un assumpte relacionat amb l'economia familiar podria desconcertar-te bastant, és alguna cosa que tard o d'hora havies de saber. Amb la ment freda, sabràs com moure els teus actius.

Quan prenguis infusions aquest dilluns, declina usar sucre o edulcorant artificial- Resulta molt més interessant la mel, que és un potent antibiòtic natural.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs tan focalitzat en el teu treball que el teu ésser estimat se sent desplaçat. Si hi ha qüestions que et preocupen sobre la teva relació o necessites consell, una conversa amb els teus familiars més grans t'aportarà altres punts de vista i la saviesa de la seva experiència.

Estàs en la recta final de consolidar un projecte i això requereix motivació, esforç, planificació i concentració. Tindràs molta claredat a l'hora de fer inversions o compres.

Bon dia per parlar amb un bon amic i expressar tot el que sents, serà una teràpia gratuïta. Els planetes t'auguren una bona salut física per a avui.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si estàs una miqueta capcot, pots permetre't la llicència de passar desapercebut. Això sí, que sigui de manera puntual. Que les persones que et volen cremen en desitjos de veure a algú vivaç, que convida a somiar amb grans moments de felicitat, que té la capacitat de fer màgia.

Trobaràs bones fórmules per a aconseguir diners a través del seu talent, per exemple, venent productes artesans que tu mateix facis o venent algunes peces de roba que ja no utilitzes.

El teu equilibri haurà conegut dies millors que el d'avui. No es descarta que sofreixis algun tipus de caiguda.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció en l'amor per a avui diu que la presència de Venus en Àries fins al dia 5, et beneficia sentimentalment. Això sí, pots mostrar-te una mica possessiu i menys flexible. Assegura't de mantenir un comportament amable i generós.

La teva predicció econòmica diu que disposaràs de l'efectiu suficient per a invertir en una renovació de la llar, pot ser que es tracti d'una mudança o una reforma.

Per a la salut, l'excés de treball podria crear-te una tendència a menjar més del compte, com a via de fuita a alguns moments d'angoixa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No escaparàs a l'afecte que tenen per a demostrar-te els membres de la teva família. Hi ha persones que són les que menys esperes que mostrin l'important que ets en les seves vides i no obstant això estan ansioses de mostrar-te el molt que gaudeixen d'estar en la teva presència. Podries viure algunes converses o discussions.

No és un moment propici per fer moviments de diners. El número de la sort per als nadius del teu signe per a avui és el 47.

Els nadius del teu signe estan sent portats per l'energia astral a abusar de la força i l'energia disponible.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop en l'amor avui Sagitari prediu que és un moment excepcional per consolidar la relació de parella, i quant a aquells que estan solters, podrien tenir l'oportunitat de començar una relació d'amor.

La predicció en les teves finances per a avui diu que seguiràs en la mateixa tònica de preocupació pel futur. En el terreny professional, prendràs l'oportunitat que ve de manera decidida.

Respecte a la teva salut, és possible que avui visitis un metge o centre de salut, però no serà per tu, sinó per un familiar pròxim.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui el planeta Venus es troba en mal aspecte còsmic respecte de la teva energia i això pot portar alguns dolents entesos, distàncies inexplicables i més d'un problema que atraurà maldecaps i sobretot de cor, Capricorn.

Existeix el perill que et deixis portar per un impuls guerrer i agressiu que no t'afavoreix. Ets de la mena de persones que es pren el seu temps per a avaluar cada pas que dóna i no és el teu estil anar sense pensar cap endavant.

Has pres les teves vitamines? Les necessitaràs, és un dia molt actiu en què gastaràs tota la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor avui Aquari, és probable que s'iniciï un període bastant complicat pel que fa als sentiments. Això concerneix sobretot a les relacions amoroses que ja arrosseguen problemes de molt de temps.

Per a l'economia, la presència de molts planetes en la dotzena casa astrològica indica diversos problemes i obstacles que superar, alguns d'aquests seran realment complicats de resoldre.

Quant a la predicció per a la teva salut, tot indica que estaràs molt actiu, i precisament per això, hauràs de cuidar-te i evitar accidents per falta de precaució.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si creus que la teva parella ja no t’estima com abans, en comptes d'estar preguntant-li-ho cada dia (així només aconseguiràs atabalar-lo), fixa't en el seu llenguatge corporal. Aquest diu molt més que les paraules. Si vols emprendre, l'opció de comprar una empresa en traspàs per no haver de començar de zero és interessant.

Si necessites ajuda econòmica, no dubtis a demanar-la-hi a familiars i amics, te la prestaran. Mentalment, a estones estaràs segur d'alguna cosa però als cap de pocs minuts et semblarà totalment el contrari.

Necessitaràs parar aquest diàleg intern o es convertirà en un mal de cap.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari