YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 2 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 2 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens al cap moltes preocupacions. L'educació dels fills, l'organització de la vida familiar, les responsabilitats del treball que et persegueixen una vegada has sortit ja de l'oficina.

Et tornes molt actiu, i comptaràs amb una sort addicional que t'ajudarà a perseguir les teves metes professionals. El teu esperit de competició i de superació es desperta. Tens gana d'èxit.

La clau per a tenir un dimarts notable és fer parades de tant en tant, les teves reserves no seran inesgotables, descansa quan el teu cos te'l demani.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Es percep un dimarts ple de rutines, en els quals no hi haurà assumptes del cor més complicats o espinosos de l'habitual. Sempre que no treguis temes de conversa controvertits estaràs lliure de dolents entesos i disputes.

Et tocarà buscar alternatives a un problema inesperat relacionat amb el teu treball; el projecte que tens entre mans sembla que ha perdut combustible, i que ara mateix no camina ni cap endavant ni cap endarrere.

Troba un lloc per a riure, un gest molt sa. Hi ha qui diu que que el riure pot eliminar la tensió amb la mateixa eficiència que l'exercici físic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna encara està en el signe de Lliura i això és molt favorable per als nadius del signe de Bessons, especialment per a aquells del tercer deganat. Són uns moments molt encantadors en el que refereix a l'amor.

Els aspectes astrals mostren la possibilitat de viatges i els projectes vinculats amb persones o empreses estrangeres es veuen beneficiats gràcies a Júpiter i Mercuri tots dos en el signe d'Aquari.

Et sentiràs molt bé al llarg d'aquest dimarts. Corres perill de confiar massa en el teu benestar i portar la teva energia vital fins al màxim.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Analitzes el rol que tens actualment dins de la teva família i de la teva relació de parella. Et costa saber fins a quin punt has decidit tu assumir unes responsabilitats i actituds pròpies i fins a quin punt t'has deixat portar per les circumstàncies.

Lee més la premsa per a descobrir les últimes notícies referides a bancs, hipoteques o interessos. Hi ha informació que pot ser valuosa per a la teva actual situació monetària.

Tindràs una condició física satisfactòria. Conservaràs aquest estat sempre que no cometi excessos; no et convé per tant anar-te de vins fins que el cos aguanti ni vetllar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Sentim comunicar-t'ho, però els astres apunten al fet que no és possible una reconciliació amb la teva exparella o un vell amor. Sigues fort, no rebaixis la teva dignitat demanant una vegada i una altra una segona oportunitat.

Algun nadiu de Leo es veurà en problemes quan critiqui als seus superior sense adonar-se que el té just darrere. Es preveu que avui rebis unes transferències d'alt import d'un client important que estaves esperant.

L'energia de Saturn i Urà es manifesta en tu com a tensió nerviosa, medita per a calmar-te i  estigues obert als canvis sobtats. 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'àrea de l'amor et donarà algunes sorpreses agradables aquesta jornada de març; si véns d'uns dies de felicitat conjugal, la teva parella t'esperarà amb els braços oberts per a fer-te viure moment de passió.

Et fas moltes preguntes sobre què és l'èxit del qual tantes vegades t'han parlat. En realitat ets una persona bastant privilegiada, i més si et compares amb uns altres que estan al teu voltant.

El teu nivell físic està en un nivell intermedi, i això t'atabala; et venia de gust ser més intens en la pràctica esportiva, especialment, si has d'enfrontar-te a algun rival.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)


No és un període bell en l'amor ara mateix, de fet, les coses es compliquen. Així que si tens un problema sense resoldre amb la teva parella sentimental llavors tracta de buscar una solució com més aviat millor.

En el laboral, Mart en Bessons és un gran suport per al treball, ja que dóna més força, major creativitat i notaràs que el teu compromís professional augmentarà.

Recuperes energia lentament, tractes d'interactuar de manera efectiva amb altres persones sense entrar més en conflicte. Per tant, la forma física millora i et recuperaràs de malalties.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui el sexe es viurà amb major intimitat i sentiràs que estàs realment connectat amb aquesta persona a la qual mestresses. Les teves emocions són molt delicades i és un gran moment per a buscar un bebè.

Avui la inspiració creativa és magnífica pel que aquells que s'exerceixen en professions que requereixen de creativitat i criteri estètic estaran molt ben influenciats.

Molts dels teus malestars físics podrien originar-se en un estat d'apatia. Si et quedes quiet sense fer res, sentiràs que la malaltia envaeix el teu cos.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Hi ha excel·lents oportunitats de trobar l'amor. El teu cor estarà assedegat de sensacions profundes, de romanç, d'històries sinceres.

En el terreny professional, Mercuri en el teu signe et donarà l'oportunitat de pensar profundament sobre els passos fonamentals a seguir en el treball.

Quant a la salut, has de cuidar-te de descansar i no fer esforços fora del teu abast. No passarà gens greu, no obstant això, hauràs de bregar amb caigudes d'energia bastant preocupants que et portaran a tenir problemes per a abordar les dificultats del teu dia a dia.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una trobada amb un amic pot destrossar la paciència de molts nadius de Capricorn que no toleren les mentides ni les falses postures. Descobriràs que estan volent simular una situació de grandesa o opulència que res té a veure amb la realitat.

El resultat d'un projecte depèn en gran part que tinguis la possibilitat de mostrar en veritat qui ets en la teva professió.

Els astres indiquen que la salut dels nadius de Capricorn estarà sota un influx positiu aquest dimarts. Gaudiràs d'una jornada òptima.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui les parelles que estaven vivint moments de tensió podran trobar la comprensió i les ganes de passar més temps junts. Els solters d'Aquari notaran alguns moviments al seu voltant, tal vegada l'amor està en camí.

En el terreny laboral, el teu acompliment serà excel·lent, les relacions amb col·legues i gerents també seran bastant bones.

Quant a la salut, avui estaràs ple d'energia, però al mateix temps serà un dia desafiador, et posaràs sota pressió, per la qual cosa és clar que en alguns moments podria arribar l'estrès.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El Peix immers en una relació amorosa incipient no sabrà definir clarament els límits del que l'altra persona consideraria una traïció. Necessites aclarir alguns termes amb la teva parella i arribar a acords.

En el treball estaràs molt parlador i això podria portar-te algun embolic. Deixa les xerrades per als moments de descans i centra't en acabar les teves tasques. Voldràs estalviar costi el que costi per a satisfer les teves ganes de viatjar en els pròxims mesos.

Sopar una pizza i tot seguit anar-te a dormir és molt perjudicial per a la teva salut. A més, això t'impedirà agafar el son i descansar correctament.


Comentaris

envia el comentari