ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

L'horòscop diari del 2 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 2 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor estarà en bona forma, de manera que promouràs que la vida en parella no es converteixi en avorrida. La sensació que la teva llar està estancat en la rutina passarà a la història, la diversió està a l'horitzó.

Faràs bon ús de la teva eloqüència, ja que es produiran enfrontaments per assumptes econòmics i professionals. Podríem parlar d'un xoc frontal amb persones que es dediquen al mateix que tu, i que et veuen com a competència.

Si pateixes estrès acumulat pel cap de setmana, fer algunes carreres de natació seria perfecte.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Viure l'amor implica compartir el nostre temps, els nostres recursos, somnis, sentiments, tot en general amb allò que tenim a prop. No obstant això, comences la setmana amb un aire una mica egoista.

Seguint les indicacions de la famosa faula, aquesta setmana hauries de ser més formiga que cigala. Comença a guardar recursos per quan arribin les vaques magres. La vida passa de pressa i cal viure-la, d'acord, però amb seny.

Al despertar, pensa tres coses bones de la teva personalitat i de la teva pròpia vida. Seràs més conscient de la teva pròpia felicitat i millora el teu estat d'ànim i els teus nivells d'energia.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els assumptes de l'amor comencen a desenvolupar-se de tal manera que sentiràs que tot l'univers treballa a favor teu. Deixa el teu orgull de banda i recorda que també has estat part dels conflictes i les desavinences. Tingues paciència però sobretot amor.

Avui pots mesurar les conseqüències del teu esforç observant el teu creixement i escoltant els que et respecten i t'impulsen a continuar en la teva recerca de prosperitat.

Els astres mostren una tendència a molèsties a la gola i les vèrtebres cervicals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El goig i l'harmonia estaran a l'ordre del dia, seràs més afectuós que de costum i, lluny de refugiar-te en el teu jardí secret, et comunicaràs molt amb tots. Especialment, et portaràs molt bé amb els teus fills (o els teus pares).

Pel que fa a treball, els astres et recomanen que no t'endinses en projectes massa grans per a tu, no fos cas que se't faci bola.

El teu organisme està en forma, i vas recuperant-te de determinades malalties que et tenien una mica debilitat. Sobretot, si has patit malestar a les extremitats inferiors.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

No bolquis tota la teva felicitat en una altra persona. Està bé voler connectar a un nivell profund amb el teu ser estimat però no et perdis a tu en aquest procés. Amb Venus en Balança tens un excepcional poder d'arribar a acords equilibrats en qualsevol àmbit que necessiti la comunicació per a això.

Planifica acords comercials, laborals o professionals que demà entre Mercuri directe serà el moment per exposar-los i aconseguir els teus objectius.

Si creus que hi ha creences o actituds de tu que has de canviar o millorar comença a posar en pràctica aquests canvis que vols veure en tu.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Els que deambulen pels carrers esperant que Cupido li llanci la millor de les seves fletxes estan de sort. Avui podries viure un amor a primera vista (encara que en principi et fixaràs més en l'aparença física que en la bellesa interior de l'altra persona).

A la teva agenda hi ha una sèrie de compromisos en què hi ha algun projecte professional en joc (sobretot, entre els que es guanyen la vida amb vendes a comissió).

Els astres et conviden a tenir suavitat a l'hora de fer moviments en aquest dia, i més si vas patir una lesió recentment.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Les emocions estaran molt carregades aquest mes, i la confusió a casa o amb la teva parella pot fer que et preguntis per què estàs involucrat en aquest embolic.

La preocupació pels assumptes financers pot desanimar, a no ser que hagis prestat atenció als detalls i comprenguis les ramificacions dels canvis.

En la salut, Mercuri retrocedeix de nou posant a prova els teus nervis. Necessites saber on et trobes en aquest moment, quins són els teus sentiments, què desitges i cap a on vols anar. El teu principal objectiu serà pensar en tu..

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Les estrelles porten per a tu un dia d'harmonia i goig formidable dels assumptes relatius al cor i la sexualitat.

Aquest dilluns podries haver d'avaluar assumptes relacionats amb compres de propietats o mudances. Si estàs buscant un nou habitatge per mudar-te, aquest dilluns promet ser positiu en recerques i visites. Els posicionaments dels astres mostren que hi ha certa tensió en les comunicacions fruit de la retrogradació de la planeta Mercuri.

L'energia vital de la qual gaudiràs durant el dia d'avui t'omple d'optimisme i benestar.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters estan en condicions immillorables per omplir el seu cor d'il·lusions positives. El més probable, és que ara, sabent el que vols, aparegui en la teva vida la persona idònia per a tu.

A la feina, avui tindràs una actitud molt independent i voldràs trobar les teves pròpies solucions als problemes en lloc d'esperar a un expert, o demanar ajuda a un company de treball.

En la salut, sembla que avui hi haurà més emoció del que és habitual en la teva vida diària, és com si la vida tingués un toc extra.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La lluna en Bessons et proposa donar curs al joc i la conversa dins de l'àmbit de la parella. L'amor requereix diverses actituds i tons.

És un bon dia per a aquells que treballen dins de mitjans de comunicació o s'exerceixen en la secció de comerç de la seva empresa. La pressió de la vida financera pot rebre l'alleujament d'un ingrés de diners inesperat. Una comissió o un premi en efectiu t'alegraran dilluns.

Si no et sents del tot bé, no creguis que per mostrar indiferència les teves sensacions físiques, desapareguin.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els Astres posen el focus d'atenció en l'amor. Durant els pròxims dos dies els problemes relacionats amb les teves relacions més properes poden entrar en joc.

A la feina, la casa i el treball s'activen un cop que Mercuri ingressa a Escorpí. El planeta de la comunicació sovint porta converses orientades a objectius i l'elaboració de plans a llarg termini.

Si realment has estat fent un treball emocional i tangible, aquest trànsit podria garantir que se satisfacin totes les teves necessitats, almenys per un temps.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et cridaran l'atenció formes espirituals i subtils de gaudir en parella. És un dia propici per a les reconciliacions, però hauràs de cedir en acords perquè la relació tiri endavant.

No és una bona jornada per a realitzar inversions, ja que es preveuen grans pèrdues de diners. Tampoc per muntar negocis amb socis o convertir-te en accionista d'alguna empresa. Si li deus diners a algú, torna'ls-hi com més aviat millor.

Bona època per rebre assistència psicològica. També per acudir a un guia espiritual, tarotista o astròleg. Podries tenir algun episodi de connexió amb el més enllà.


Comentaris

envia el comentari