L'horòscop diari del 2 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 2 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per a aquest dimecres els astres conformen en tu una personalitat molt sociable; estaràs obert a l'intercanvi, i gaudiràs d'una capacitat especial per dur a terme relacions plenes de valentia i atreviment.

En l'aspecte professional no corris riscos: accelerar els projectes més complicats no portarà res de bo a la teva vida. Hi haurà molta pau en el teu cos i a la teva ment, i et beneficiaràs d'excel·lents habilitats comunicatives, que et faran un dia més senzill.

Hi haurà girs positius i propostes per millorar la teva salut bastant inesperats. Deixa que l'espontaneïtat parli per tu.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de fer un seriós esforç per aclarir les teves relacions matrimonials en aquest dimecres. En algunes llars naixerà una discussió que promet ser tempestuosa, i durant la qual poden sortir a la llum noms de terceres. Els retrets estaran a l'ordre del dia.

Per ser millor professional hauràs de bregar amb la vergonya: et tornes un toro inusualment tímid, al qual li donarà per callar algunes injustícies.

Estàs patint marejos en els últims dies? Potser necessites ulleres, o que et canviïn la graduació de les que fas servir en l'actualitat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'alineació planetària per avui et promet trobades duradores que ompliran el teu cor per molt de temps i et faran sentir a casa. Si les coses no són del tot com les vas somiar, no et victimitzis.

La seguretat econòmica que tant necessites arribarà molt aviat. El Sol a Verge irradiant a la teva zona de l'èxit professional t'ajudarà a contactar amb les persones perfectes per desenvolupar-te.

La configuració celeste d'avui fa que sentis benestar físic i tranquil·litat psicològica.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sigues més cautelós que mai, perquè cauràs esclau en una sensualitat combinada amb plaer i acabaràs perdent les maneres i el cap. Sentiràs una forta atracció per algú que saps que no et convé.

Anheles dur a terme nous plans professionals, que et permetin tenir una vida més còmoda i ociosa. Per desgràcia, de moment, no podràs permetre't tants capricis com vols, i hauràs de triar bé en què gastar diners.

Et trobaràs amb problemes domèstics més o menys inesperats que esgotaran la teva energia. Almenys, el teu sistema immune està en un bon moment.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Si la teva relació és a distància, és probable que acabi, ja que necessites més que una trobada física amb la teva parella al mes. El solter no trobarà l'amor avui.

Si tens un negoci propi, has d'aprendre a pressupostar de manera que redueixis el risc de quedar-te curt pel que fa a cobrir despeses i obtenir beneficis. Amb la lluna plena a la teva zona de finances i inversió el moment de començar un bon pla d'estalvis.

No volies tenir fills, però últimament veus nadons per tot arreu. Està bé, no passa res per canviar d'opinió. És totalment vàlid.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Les teves relacions amoroses estaran marcades per una gran tendresa: seràs molt afectuós amb la teva parella, els teus fills i altres membres de la teva família.

La teva ment va un pas per davant de tu: no pares de tenir idees per fer negocis i guanyar molts diners. Algunes són molt bones, altres millor que no les expliquis a ningú perquè no et titllin d'idealista o insensat. Brillaràs en el treball en equip.

El pitjor mal al qual et podries enfrontar durant aquest dimecres són unes senzilles migranyes. A més, tindràs un major control sobre les teves emocions i desitjos.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Balança, revela que podràs gaudir de concrecions en l'àmbit afectiu. A més, hi haurà un tret d'originalitat que permetrà vivificar les relacions ja establertes.

En el terreny professional et sentiràs molt competitiu, però sabràs dosificar les teves energies. Podràs millorar l'organització de la feina i si trobes algun inconvenient en el camí, trobaràs ajuda inesperada.

Per a la teva salut Balança, l'horòscop avui revela que estàs en un moment de molta fortalesa física. El teu cos respondrà bé a qualsevol tractament que poguessis necessitar per alguna malaltia passatgera.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

L'enamorament es produirà irresistible i intens gràcies als emplaçaments astrals que t'il·luminen avui. La imminent energia de la Lluna plena et porta a prendre contacte amb els somnis i les esperances de realització.

Està molt a prop el premi als teus esforços, rebràs la recompensa a la teva bona predisposició: potser uns diners que alegrarà el dia. Potser és un bon dia per recordar que l'abundància és una certesa.

Els efluvis astrals d'aquesta jornada et contacten amb la bellesa i la sensació de plenitud que ve de sentir-se feliç i ple.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari travessa una llarga etapa en les seves relacions amoroses durant la qual l'accent estarà posat en les definicions, el compromís i la responsabilitat. El vincle amorós mai havia estat tan ben fonamentat.

Pel professional i econòmic, avui es beneficiaran els que desenvolupin activitats relacionades amb l'ensenyament superior, els mitjans de comunicació i les comunicacions en l'àmbit internacional.

En l'àrea de la salut, és possible que les exigències del món exterior puguin crear una atmosfera densa que afavorirà tota classe de somatitzacions. Necessitaran descarregar tensions, sobretot, practicant esports en equip.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Si et trobes en una situació de dubtes respecte d'un sentiment o una relació potser va arribar el moment de valorar a les persones des d'un altre punt de vista.

Els teus companys de treball o aquells que hagin de compartir el teu dia al lloc de treball seran molt ben influenciats per la predisposició per al treball i l'optimisme que contagies.

Procura millorar la teva alimentació i estar atent a reaccions al·lèrgiques, ja que quan et vegis al mirall podries observar una tendència a l'acne o la inflamació de la pell.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció avui diu que resultarà essencial que et deixis portar pels teus sentiments i emocions sense cap temor per demostrar-los. D'aquesta manera, gaudiràs de trobades envejables on la tendresa i l'erotisme es fusionaran per oferir tota classe de satisfaccions.

Pel professional, rebran interessants ofertes d'empreses estrangeres, és més, en molts casos, podrien arribar a mudar-se. No deixis passar l'oportunitat.

En la salut, encara que estan en bona forma física, la quantitat d'activitats que porten a terme podrien generar un excés de cansament que no notaran immediatament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Saps demanar perdó quan t'adones que has actuat de mal. Les petites accions quotidianes que demostrin afecte i amor curaran els cors que has ferit.

Estàs comprant tenint en compte aquests diners extres que està per arribar. Gastar més diners de què disposes és imprudent. Amb la Lluna plena en Peixos afecten positivament a Urà i seràs capaç de comunicar-te i explicar conceptes nous i creatius als teus caps, companys o empleats amb eficiència.

Si comences el dia donant-te un tip a l'esmorzar, et sentiràs pesat tot el matí. Passat el migdia et sentiràs més lleuger i feliç.


Comentaris

envia el comentari