IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 20 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dia Perfecte per al cor! I és que et trobes sota els auspicis del planeta Venus, el planeta de l'amor per excel·lència. Gràcies al seu embruixament, et sentiràs en perfecta harmonia amb qui té tota la teva estima i tendresa.

A la feina pots ser criticat per portar un ritme massa lent, que retardi a tot l'equip. Tendeixes a pensar massa abans d'actuar, la por de fer un pas en fals et paralitza.

Saturn ho empenyerà a enfortir la teva musculatura amb noves activitats esportives. Serà important que facis cas al teu monitor per a estalviar-te una lesió.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dia promet ser agitat per als nadius solters, que viuran molts moments de festeig amb la persona que li agrada. Això sí, hi haurà molt soroll i poques nous, sigui per part teva o per l'altra. En les parelles es donaran algunes discussions relacionades amb les tasques domèstiques o el comportament dels fills.

Evita gastar massa diners, més enllà de les teves possibilitats. Seràs una presa fàcil per als agents comercials i per als anuncis publicitaris.

Pots sofrir alguns dolors a l'esquena, sobretot si passes moltes hores davant de l'ordinador en una mala posició.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hauràs de baixar les teves expectatives per a no sentir frustració ni fastigueig. Tenir unes actituds que mostrin arrogància o distància d'aquelles persones que et volen no t'ajudarà.

Hi ha molt bones vibracions en el teu entorn i això et porta més ocasions de negocis o oportunitats que no imagines fins i tot en llocs distants. Seràs molt cobejat per la teva capacitat de treball i per la teva facilitat per a la comunicació.

La posició que adopten els planetes durant el dia d'avui t'afavoreix. No obstant això és prioritari per als nadius del signe de Bessons cuidar la salut dels seus ulls.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Jugaràs molt amb el cor de la persona que mestresses, sobretot, si estàs solter, o si has viscut una separació recent. Els astres et persuadeixen per a aconseguir la reconciliació en qualsevol moment.

L'èxit emergirà clarament en la teva vida professional. Et sents més dinàmic, guanyes confiança en tu mateix i estàs més segur en el futur; amb tot això en la teva motxilla, faràs grans passos en la teva carrera. Et beneficiaràs de la benevolent posició de les estrelles.

Cap configuració important pertorbarà el teu benestar. La filosofia o la religió calmaran els teus actuals dubtes existencials.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Envia-li a la teva parella un regal sorpresa al seu treball amb una nota romàntica. Se sentirà valorat i volgut. El solter estarà massa ocupat buscant noves maneres de fer fortuna i no s'interessarà per ningú.

Els nous veïns et resultaran cridanerament interessants. Una oportunitat per a guanyar diners se't tancarà en els nassos, però a canvi s'obriran altres portes (encara que menys suculentes). Companys de treball mal educats intentaran treure't de les teves caselles.

Júpiter i Plutó segueixen en la teva zona de salut recordant-te que has de transformar els teus hàbits insalubres en rutines i alimentació saludable, en general.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'amor, la present composició astral et farà estar nerviós i susceptible. Gaudiràs, per dir-ho així, tirant gasolina al foc de les baralles conjugals. Consolida els teus assoliments professionals abans de continuar pujant l'escala cap a l'èxit.

Els astres et conviden a prendre't les coses amb calma, no vagis més enllà sense posar-te el paracaigudes. En cas contrari, els teus esforços actuals deixaran de ser efectius.

Et costarà molt aixecar-te del llit, dormir al matí és temptador, i més si aquest últim dissabte i diumenge has comès alguns excessos!

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Durant el dia d'avui, existiran possibilitats que Balança s'expressi amb èxit en el pla romàntic. Amb la teva sensualitat podrà recuperar l'atenció de la persona estimada.

Sembla que el teu planeta dels diners va iniciar un moviment retrògrad el passat dia deu, i fins i tot seguirà així molt temps. Per aquest motiu, és millor evitar les dreceres i tractar de ser molt meticulós en tot el que fas.

Respecte a la teva salut, començaràs la setmana amb bastants ànims i forces físiques. Això ajudarà al fet que anímicament tinguis molt bona lluna.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És probable que hagis de decidir entre un amor i un altre interès que és molt important per a tu. Sentir-te orgullós de la teva parella serà molt positiu per a afermar la relació i enfortir els llaços afectius.

Et sorprendràs de la bona ona que vius en l'àmbit laboral. Tindràs més ganes de treballar que mai gràcies a la companyonia i el reconeixement que mostren els teus companys.

No oblidis els teus horaris de gimnàs o d'esports. Si encara no estàs realitzant una rutina física, és hora de prendre una actitud proactiva.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Quan es tracta de l'amor, els Sagitari ho donen tot, i això precisament és el que passarà avui amb aquests nadius. Començaran la setmana amb ganes d'estrènyer els llaços amb tots els seus éssers estimats.

En l'econòmic i laboral, t'espera un dia molt llarg. En aquest sentit, el més probable és que facis hores extra per a poder recuperar-te de pèrdues econòmiques, o tirar endavant algun projecte.

En la salut, recorda que el teu cos és savi, per tant, tot símptoma és un avís o informació que està tractant de mostrar-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estaràs disposat a ser feliç de la manera més simple i deixaràs enrere alguns patrons que et complicaven la vida. En l'últim temps has après a valorar el que de debò és valuós en la teva vida.

Si estàs necessitant diners és hora de vibrar d'una altra manera en el que el temor a la manca no estigui present per a tu.

La lluna en Àries, accentua la irritabilitat durant aquesta jornada, evita el cafè i altres substàncies que alterin el teu sistema nerviós.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari prepara't per a iniciar noves maneres d'estar en família. Si fins ara hi havia harmonia, segurament desenvolupareu junts una major complicitat, si fos tot el contrari, tindràs una bona feina personal per fer aquí.

A la feina, ara has d'adaptar-te a diverses novetats. Aquells que hagin canviat de treball recentment, hauran de modelar els seus ritmes a la nova empresa.

Per a la teva salut la predicció d'avui diu que probablement t'arriba una notícia no del tot del teu grat, però que afectarà un membre de la teva família, no a tu directament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El Peixos que fa poc està en parella, haurà de ser molt prudent a l'hora de prometre coses que no pugui complir (almenys, de moment). Si tens fills, un passeig descalços per un prat els ajudarà a connectar amb la terra i la naturalesa.

Si tens la teva pròpia empresa, les energies propicien que algun dels teus empleats sofreixi un accident lleu. Cura amb amagar diners per casa amb la condició de no tocar-ho i estalviar, podries oblidar-te d'on ho has guardat.

Començar el dia bevent un gran got d'aigua t'ajudarà a començar el dia amb major vitalitat.


Comentaris

envia el comentari