L'horòscop diari del 20 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 20 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les parelles seran més còmplices i més sensuals en aquest inici de setmana. Per part seva, aquells matrimonis més veterans veuran com l'univers posa davant ells una nova oportunitat per a reavivar la flama de l'amor. Gaudiràs festejant l'amor com si fossis un adolescent.

La intensitat de la teva vida professional provoca la pèrdua innecessària de molt de temps. Que si una pausa per al cafè amb els companys per aquí, que si un descans per a parlar per telèfon per allà.

Gaudeix través de la lectura, sobretot, si versa sobre temàtiques espirituals o religioses.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et beneficies de les bones energies que hi ha a la teva al voltant, i sabràs donar-li una mica de sabor especial a la teva vida com a parella.

Et donaran l'opció que participar en un projecte professional molt interessant, encara que els seus objectius freguen massa l'irreal. No t'involucris massa si tens dubtes, estaries perdent el teu temps i les teves energies.

Gaudiràs fent esport i exercici en qualsevol lloc. A poc a poc prendràs la consciència del teu propi cos, i de com el mateix està connectat amb la puresa del teu esperit.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El món emocional passa una fase melancòlica. Existeix en aquest moment molta energia astral en la zona relativa al subconscient i això fa que et refugiïs en el teu interior.

Avui la Lluna en el signe de Leo et beneficia en tot allò que refereix a la comunicació i els tràmits i gestions. Si has de signar contractes o començar un nou cicle professional és un dia perfecte per a tu.

Passar moments de contemplació gaudint del silenci interior és part de les bones pràctiques que augmenten el benestar i per tant la salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixa que els membres de la teva família t'ajudin a caminar cap a la felicitat, almenys, en temes de parella. A vegades et deixes portar per impulsos primaris i et surts del bon camí, i amb bones paraules et convidaran a reflexionar (sobretot, si a casa va haver-hi discussions o baralles).

Pots gaudir d'una millora de la situació professional. Els més afavorits del signe seran aquells que treballen en el context de l'agricultura i la ramaderia.

La teva salut va un pas més enllà. És hora de gaudir plenament del teu estat físic sense oblidar els teus propis límits.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et ve de gust una vida més campestre però no t'atreveixes a dir-li-ho a la teva parella. El solter coneixerà a algú que pel seu estil normalment no l’atrauria, però li veurà un “no es quin” que li enamorarà.

En l'àmbit professional, seràs més afectuós i diplomàtic, el teu carisma es dispara i no passes desapercebut per a ningú. Si tens un lloc de responsabilitat amb treballadors al teu càrrec seràs un bon líder i sabràs com motivar al teu equip de manera positiva.

Has d'aprendre a delegar responsabilitats o al final la teva salut es veurà afectada negativament.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs imaginatiu. Desenvoluparàs esdeveniments titllats de romàntica bogeria, que superaran les expectatives i trencaran motlles amb la teva parella. El clima de la setmana et porta a desenvolupar la teva pròpia essència, a combinar la felicitat individual i la conjunta.

Els impulsos planetaris et permeten guanyar altura en el teu treball i percebre una vista global de la teva situació.

Ets un signe molt coqueto, aquest dimarts buscaràs noves fórmules per a tenir una bona imatge. No obstant això, posa't només en mans de persones professionals (i més si et faràs un retoc). Com se sol dir, el barat pot sortir molt car.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu optimisme, combinat amb un somriure seductor i misteriós farà que triomfis allà on vagis. Els solters podrien iniciar una aventura romàntica, i els que estiguin en parella reconqueriran a la persona estimada.

En el laboral, la predicció dels Astres t'aconsella apuntar directament als objectius que tens al cap. Avui és un bon dia per a prendre acció i concretar coses.

En la salut, no és dolenta, però saps bé que podries millorar. Només has de prendre't de debò aquestes petites qüestions del dia a dia que tant et costa complir.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tant si estàs dins d'un matrimoni de llarga vida com si recentment comences l'aventura de conèixer l'amor, és probable que hagis de trobar la manera de comunicar-te amb dolçor i paciència.

Per a aquest dimarts les energies astrals beneficien a aquells nadius de signe d'Escorpió que estan en el camí de la cooperació i les societats. Arribaran notificacions, cartes o anomenats que t'impulsaran a una nova manera de manifestar la teva capacitat de treball.

La influència planetària t'afavoreix pel que fa a la salut encara que hauràs de tenir especial cura en els teus moviments.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les teves relacions passaran per una fase de benestar i estabilitat. Podries decidir-te per fer un pas important de cara al futur de la relació.

En l'àmbit professional, Júpiter farà un petit desviament en el signe de Peixos, creant una mica de confusió o ambigüitat en les teves relacions laborals.

En la salut, els Astres oferiran a Aquari una aportació d'harmonia general, afavorint una excel·lent coordinació cos-ment. Podràs recuperar-te de qualsevol malaltia anterior. També estaràs ple de determinació, de ganes de fer coses, de molta energia. No sembla haver-hi signes de malalties, fatiga ni pesadesa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El desig sexual serà exultant i sentiràs que no pots evitar dirigir la teva mirada cap a aquesta persona especial. És una etapa en les quals no faltaran motius per a discutir amb la teva parella, podràs disminuir aquesta tendència gràcies a la influència de Mercuri.

Avui és un excel·lent dia per a fer canvis en la vida professional. Hi ha molt per realitzar i comptes amb l'energia que necessites.

La teva salut és bona en general, no obstant això pot ser que et deixis portar per la tendència de Venus en Taure que t'impulsarà a gaudir de la vida i gaudir dels plaers del paladar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estan experimentant incerteses en la vida en parella, s'espera que la felicitat pugui arribar avui per als nadius d'Aquari. Molt aviat et trobaràs sota les influències de Venus en trígon amb Júpiter en la teva constel·lació, les quals et són obertament favorables.

En el terreny laboral, el teu major regal és la capacitat d'adaptar-te a situacions amb suavitat i elasticitat.

En la salut, les influències planetàries actuals et porten a mirar la teva vida amb major claredat, sobretot sota la influència de Saturn, però també amb més gratitud gràcies a Júpiter.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Cerques estabilitat i un romanç durador pel que advocaràs per la fidelitat i la lleialtat. Encara que has d'anar amb compte amb els atacs de gelosia irracional. Si estàs negociant un acord de divorci intenta no ser venjatiu.

Tindran especial bona sort i beneficis els estudiants i professionals del món de la comunicació i màrqueting. En el treball, sembla que el teu superior directe no tindrà el seu millor dia i estarà bastant guerrer.

La Lluna t'aporta una dosi de bona energia i força de voluntat. El teu amor propi gaudirà de bona salut igual que el teu estat d'ànim.


Comentaris

envia el comentari