YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 20 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 20 de desembre 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et sentiràs molt jutjat per la teva parella en aquest penúltim diumenge de l'any; et farà moltes preguntes, algunes de les quals t'incomodaran i pensaràs per un moment que ets una bruixa en temps de la inquisició, a la qual digui el que digui se la considerarà culpable.

Serà una jornada erma en el terreny professional; et costarà obtenir bons beneficis o acostar posicions per a la signatura d'un contracte. Però és que no es pot guanyar cada dia, no et sembla?

Es dibuixa certa dificultat per al teu benestar; una vella molèstia física tornarà a manifestar-se.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et canses de tirar terra sobre els problemes per a fingir que no existeixen; saps de bona font que alguns s'estan fent més grans precisament per ignorar-los.

En l'àrea de treball no et ve de gust gens ni mica donar la teva paraula per a compromisos indeterminats del futur; apostes pels fets concrets i els acords amb base sòlida.

Empres part dels teus esforços a cuidar-te tant per dins com per fora. Buscaràs noves activitats que t'ajudin a millorar el teu benestar en totes les seves facetes. El riure i l'humor seran una catarsi per a la teva angoixa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Donaràs tot amb la condició que els teus éssers estimats puguin reconèixer el que viu dins de la teva ànima. És un moment de la teva vida en el qual podries trobar-te enmig de grans canvis en el teu món afectiu.

La presència de Venus en conjunció al Node Sud podria portar alguns beneficis materials des del passat. Pot ser que sigui el moment de tancar un tema amb antics socis. Un benefici pot arribar i sorprendre't.

Els astres indiquen una necessitat del cos i de l'ànima de descansar de les teves preocupacions i lliurar-te al somni i la distracció.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixa de comentar com de magnífica que era la teva vida amorosa en el passat, quan la pau regnava en la teva llar i els ocells cantaven davant de la teva finestra. Has de tornar al present, perquè els dies se t'estan escapant entre els dits, com si la cosa no anés amb tu.

Enterres la destral de guerra professional; aquest diumenge pots acostar postures cap a les persones que es dediquen al mateix ofici que tu i amb les quals sovint xoques.

Deixa de posposar la visita a l'oculista o a l'odontòleg, els problemes de benestar com més aviat millor es resolguin millor.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs detalls romàntics amb la teva parella, però aquests seran pràctics. Per exemple, si saps que li fa falta una camisa la hi compraràs. Flama o visita al teu pare (o figura paterna), necessita xerrar una estona.

Avui és l'última conjunció entre Mercuri i Neptú d'aquest 2020, aprofita per a fer rituals sobre el que necessitis, ja sigui neteja d'energies, atreure diners, trobar l'amor, etc.

Podries sofrir un problema en el sistema nerviós. Encara que és molt poc probable, posa molta atenció als senyals que et mani el teu cos avui.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens certes pors que et fan caminar més a poc a poc per la vida; entre ells destaca el sentir-te desprotegit per les persones que t'envolten. Supliques una mica d'afecte, reclames que et prestin atencions i responguin a les teves necessitats.

Un company (o el teu cap) està prenent decisions per tu en assumptes professionals, i arriba el moment de fer alguna cosa sobre aquest tema abans que anul·lin per complet la teva capacitat de decisió.

Amb cert talent sabràs esquivar els revessos que la vida et posi per davant en matèries de salut.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva vida sentimental podria ser més activa i satisfactòria si acceptessis les opinions de la teva parella sense tantes reticències. En aquest sentit, Venus en Escorpí desperta en el teu cor un toc de possessivitat que no t'ajuda en res.

En el treball, se t'acumularan responsabilitats i terminis addicionals. Per tant, la gent treballadora de Balança ho passarà malament durant tot el dia d'avui.

En la salut, avui podries passar per molt d'estrès, i és probable que això et porti a sofrir de pressió arterial alta i pèrdua d'apetit.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sota el teu aspecte distant i fred s'amaga un volcà capaç de sentir més del que poden imaginar els qui t'envolten. Comença a expressar el teu sentir i defensa el que és teu.

Per a aquest diumenge, els nadius d'Escorpí tenen un halo màgic en matèria de diners i obtindran un regal còsmic. Pot tractar-se d'una troballa que els deixa en avantatge enfront d'un oponent comercial o pot ser que es tracti d'una compra avantatjosa.

Si realitzes un esport de risc, pren totes les precaucions de manera que evitis danyar-te.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en una relació, notaràs que la teva parella està més atenta que mai, i que gairebé no hi ha desavinences o diferència d'opinions. Tot va com la seda a casa i a nivell familiar.

En el professional, dos planetes importants deixaran la casa dels diners, però altres dos planetes es muden per a reemplaçar-los. Pel que comença un pic financer anual, que s'estén fins al mes següent també.

En la teva salut, et convé prendre't les coses amb calma en aquest moment. Vols abastar-ho tot, però no és moment de llançar-te al buit.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquells nadius de Capricorn que es trobin distanciats de la seva parella tindran avui l'oportunitat de renovar el sentiment que tenen l'u per l'altre i començar una nova etapa.

Recorda que la influència de la conjunció entre el planeta Saturn, el teu regent i el planeta Júpiter en una conjunció tancada en la teva zona relativa als diners serà una porta al canvi definitiu en diferents aspectes professionals i econòmics.

Els nadius del signe de la cabra de major edat potser estaran sofrint algunes xacres en la zona dels malucs.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe hauran d'esperar a conèixer a la persona d'una manera completa abans de fer el seu següent moviment, si volen que les coses marxin segons els seus plans.

A l’àmbit professional, i des del punt de vista de la carrera, es pot dir que els nadius del signe aprofitaran al màxim la seva vida professional durant aquests moments.

En la teva salut, segons l'horòscop d'avui, és possible que tinguis problemes físics en l'intestí, la part baixa de l'esquena i el braç esquerre, o alguna extremitat de la part esquerra del cos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Venus estarà de part dels solters que estiguin enamorats d'un amic/a. Anima't! És el dia perfecte per a declarar-li el teu amor. El nadiu de Peixos que tingui parella veurà com la crisi amorosa per fi s'esvaeix.

Està bé escoltar activament a la teva intuïció, però podries estar cometent un greu error amb les teves finances en invertir els teus diners de manera impulsiva. Acabaran de forjar-se noves aliances i contractes comercials amb socis nous.

La lluna en el teu signe sumat a un estat emocional més feliç i tranquil, reavivaran la teva salut física. Tindràs una major vitalitat i ganes de moure't.


Comentaris

envia el comentari