L'horòscop diari del 20 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 20 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et deixes portar per les circumstàncies, i això és bo, sempre que no perdis el rumb. El teu cor pot deambular d'un costat per a un altre a la mercè dels altres, i això sí que no t'interessa en absolut.

Els impactes financers són molt bons; et resultarà fàcil donar el millor de tu. No et convé fer cas a tot el que et suggereixin sobre la teva vida professional, podries prendre males decisions.

Desenvolupa una mica més de criteri; en l'era de les xarxes socials hi ha moltes notícies que són falses sobre la salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Taure buscarà ser el protagonista amb moltes ganes. Com a solter faràs el que sigui a la teva mà perquè tots sospirin per tu, fins i tot gent que, en principi, no et resulta atractiva.

Perquè no et falti el treball has de ser una persona més competitiva. Recicla alguns coneixements que tenies ja obsolets i no t'oblidis del món en el qual vius.

Acompanya els teus menjars amb generosos gots d'aigua, deixant a un costat els refrescos ensucrats. Els qui practiquen la meditació aconseguiran nous estats que encara no havien experimentat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts dels problemes de parella neixen fora de l'alcova, les tensions familiars podrien sobrepassar-los el mateix que les responsabilitats per això moltes vegades sents que no tens massa energia disponible per a la relació i la teva parella ho percep.

Bessons, avui et sentiràs molt orgullós del que has avançat en aquest últim temps. Moltes persones del teu entorn immediat han dubtat de la teva capacitat per a arribar a complir amb totes les teves obligacions.

Avui sentiràs la força de la teva voluntat per a portar endavant els teus plans de salut quant a l'alimentació.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva imaginació camina una miqueta desbordada; qualsevol que t'afirmi alguna cosa sobre la persona que mestresses es convertirà automàticament en una veritat per a tu. Tendeixes a creure't tot el que et compten, i això et pot ficar en problemes molt sonors.

Mantenint un perfil relativament discret, aquest dimecres aconseguiràs captar l'atenció de persones influents dins de la teva esfera professional. Alguns sembraran bones llavors que germinaran amb un ascens o qualsevol altre tipus de benefici que suposi més diners (o temps lliure).

L'art t'ajudarà a canalitzar la teva ansietat, dóna curs a la teva creativitat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella, gaudiràs plenament del romanç i l'amor.. El solter es trobarà amb una via lliure i molt buidada per a acostar-se al cor de la persona que no pot treure's de la ment. La teva eficàcia i eficiència en el teu lloc laboral disminuirà.

Et toparàs amb grans desafiaments en la teva carrera professional i aquests grans projectes que estaven ja gairebé en fase d'execució es paralitzaran. La teva bona situació econòmica i financera et permetrà obtenir alguns luxes.

Realitzant esport o exercici podries sofrir petites malalties a causa d'algun mal gest muscular.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el que concerneix al teu cor, viuràs un dia pausat i estable, encara que potser no t'atreveixes a titllar-lo de feliç. Com a solter, gaudiràs conreant el teu jardí interior, la solitud que tries t'ajuda a trobar la teva essència més pura.

Tot sortirà segons el que es preveu en el teu treball (sempre que no deixis oberta la porta a l'atzar; en aquest cas cal dir que qualsevol cosa susceptible de sortir malament, sortirà mal).

Amb la teva salut hauràs de diferenciar entre quines coses et vénen de gust fer i quins són de veritat bones i necessàries per a sentir-te bé amb tu mateix.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe no estan en el seu millor moment per a trobar l'amor. Abans necessiten resoldre unes certes inquietuds personals i trobar el seu equilibri intern.

Els que treballin per compte propi rebran diverses propostes, per la qual cosa estaran ocupats decidint amb quina d'elles es queden, ja que no poden fer-se càrrec de totes.

En la salut, hauries de posar claredat i ordre dins i fora de tu, després t'agradi o no, hauràs de prendre nota del que no es pot posposar ja més. D'altra banda, a nivell físic, et trobaràs bé.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les dones d'Escorpí podrien sentir que senten que la seva parella mostra un comportament diferent a l'acostumat. La Lluna ha ingressat en el signe sensual i seductor Taure, els escorpins que es trobin solters en aquest moment poden estar feliços de tota manera ja que seran amos d'un atractiu singular.

El clima laboral és dens, els teus companys de treball es mostren agressius o poc col·laboratius entre si i això t'afecta, podrien arribar males notícies per part de gerents o caps.

La sensació de pesadesa que et perseguirà durant tota la jornada té solució, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Venus en el teu signe t'assegura moments molt positius en parella, especialment per als Sagitari que recentment conviuen amb el seu ser estimat. En poques paraules, tot anirà bastant bé avui.

En el treball, assegura't que els esforços que realitzis ara mateix siguin recompensats ​​més tard.

En la salut, pot ser que tinguis problemes musculars o de tipus ossi. Has de prendre't de debò les directrius mèdiques i fer tot el possible per millorar. D'altra banda, és possible que et sentis una mica inestable, amb moments de positivisme i altres de veure-ho tot negre.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres s'han conjugat al teu favor perquè et manifestis amb la capacitat d'un expert a l'hora de seduir i encantar amb la teva manera de veure la vida gràcies a Venus en el teu signe.

Avui Saturn et suggereix estrènyer-te una mica el cinturó amb la finalitat de recuperar una mica la butxaca després de les despeses del passat mes. Encara es fan sentir les batalles en el centre comercial de cap d'any.

L'energia corporal avui és molt bona, El problema pot ser ocasionat per un excés d'energia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari s'afavoriran les reconciliacions, però també hi haurà alguns comiats per als qui deixen un rastre de tristesa i melancolia en el cor i l'ànima.

En el professional, Mercuri dissonant et convida a no perdre temps i diners en coses inútils, més aviat, mantingues les teves energies i usa-les sàviament.

Quant a la teva salut, a nivell físic et trobaràs bé, però a nivell emocional és probable que estiguis més nerviós de l'habitual. L'estrès i les preocupacions podrien envair la teva vida i arrossegar-te cap a una espiral d'ansietat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Alguns problemes econòmics causaran conflictes i discòrdies en la teva família i viuràs un mal moment en aquest àmbit. Tant si tens parella com si estàs en plena conquesta et centraràs en fer feliç a la teva ser estimat.

Allò que et fa feliç en el teu lloc laboral, semblarà que no té cap efecte sobre tu avui. A més, les energies astrals prediuen que els guanys econòmics no seran proporcionals a l'esforç que hagis fet.

Hi ha moltes probabilitats que et sentis bastant feble i esgotat de manera general. També podries patir bruxisme degut els nervis.


Comentaris

envia el comentari