L'horòscop diari del 20 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 20 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Reacciona contra aquesta tendència a amagar coses o fugir de responsabilitats a casa teva. Tens molta facilitat per fugir de l'estudi, i menteixes més del que tu mateix voldries, però no pots evitar encadenar unes mentides amb les altres.

El nadiu emprenedor estarà molt actiu, l'entusiasme i les ganes de prosperar estaran a l'ordre del dia, i fins i tot t'animaràs a recuperar alguns dels teus somnis més ancestrals.

Procura anar més al lavabo, ho hauries de fer cada vegada que t'ho demani el teu cos; si t'aguantes les ganes podries patir problemes de restrenyiment o d'infecció d'orina.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et converteixen en un signe molt optimista. No crearàs drames innecessaris (altres vegades sí els has fet) i si la teva parella està una mica descuidada no ho tindràs en compte, i l'ajudaràs a confiar en si mateixa.

Prendràs la iniciativa aquest dijous en un assumpte empresarial important. Tens certes pors (o podríem parlar de respecte?) però no deixaràs que et ceguin.

Estaràs en bona forma, sense experimentar problemes de salut significatius. Tot és qüestió d'una mica de disciplina, fer cas als teus doctors i mantenir un ritme regular.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna nova porta per a tu una energia que pots utilitzar per observar la realitat familiar amb actitud positiva. Algú portarà a les teves orelles els detalls d'una intriga domèstica que et sorprendra.

Abans del que t'esperaves persones que has conegut en el passat vindran a oferir-te un lloc de treball que estaves anhelant. Assegura't de poder assumir aquesta responsabilitat.

Avui les bones notícies i el motivador moviment astral del dia et faran sentir molt bé.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estigues atent als estímuls i promou una actitud en la qual sigui fàcil el diàleg i la comprensió. Una persona a la que estimes vol parlar amb tu i posar-te a la diana d'assumptes que, per a ell o per a ella, són molt importants.

Si tens projectes relacionats amb una compra (o fins i tot amb una inversió), els astres t'auguren fites importants. Aquest dilluns és un molt bon moment per començar a estalviar, dissenya un pla per aconseguir-ho.

Seràs un dels signes més raonables, i no voldràs tacar la teva salut, alguns aconseguiran posar-se a dieta.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

La teva vida amorosa viurà un ambient tens. Hi haurà estones on et molestarà absolutament tot de la teva parella i altres on sentiràs por a l'abandonament. Els solters coneixeran a algú molt divertit.

El desenvolupament d'un projecte que has dut a terme per l'automatització en la teva empresa donarà els seus fruits i obtindràs el reconeixement merescut. Si la teva parella gasta molts més diners què tu i això no us permet estalviar, és el moment de separar els comptes.

Amb la lluna nova és moment de visualitzar de forma més clara els teus nous projectes i de comunicar-li els teus propòsits a l'Univers.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dilluns es propicia el rumor i la xafarderia. Encara que en aparença hi ha bon clima, avui podrien descobrir-se històries ocultes del teu entorn, romanços que desconeixies o, per què no, fills que fins ara romanien secrets.

Júpiter et deixa oberta la porta per obtenir una gran bonificació. Aquest dilluns les peticions d'augment salarial estaran ben protegides. Tu demana.

Aposta per millorar la teva higiene; en aquesta jornada podries patir inconvenients vinculats amb les olors o la sudoració. Igual el desodorant que fas servir no és el que millor s'ajusta a les teves necessitats.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En general, l'aparent equilibri no és un senyal que tot va bé en la relació. A vegades algú traeix, i lluita fins i tot per dir mentides per les quals aquesta traïció es descobriria immediatament.

Si treballes pel teu compte, és hora de planificar amb major control les hores de treball, els objectius i les accions que has de dur a terme per obtenir els guanys que esperes.

Les tensions a causa de problemes legals, laborals o en la família podrien afectar considerablement la teva salut. Per sort, tindràs molta vitalitat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

L'harmonia i el lliurament seran la base de les relacions importants de la teva vida amorosa. Moltes coses que et tenien en dubte s'aclariran. Si la teva parella és de signe d'aigua, l'entesa serà molt més gran.

Hi ha molts canvis i fins i tot et farà por per la permanència del teu lloc de treball, especialment si ets d'aquells nadius que treballen en l'àrea de les comunicacions. Hauràs d'enfrontar el desafiament de reconèixer els teus propis errors i esmenar accions del passat.

La bona disposició de Mart promou un excel·lent sistema immune, la força vital augmenta i revifa l'entusiasme per la vida.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui Sagitari, revela que el sol a trígon davant teu signe crea una atmosfera propícia per a l'amor al teu voltant. Veuràs que el teu grau de seducció augmenta dia a dia. El teu cercle social s'expandeix a l'igual que la quantitat d'amics.

Quant a les seves activitats professionals, podràs superar tots els obstacles que fins ara semblaven insuperables. Hi haurà grans oportunitats amb les que podràs perfeccionar-te a tu mateix.

Podràs resoldre alguns problemes de salut i alleujar el teu sofriment. No et faltaran energies físiques i mentals.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

No hi ha motius per estar trist, Capricorn. La teva parella només té ulls per a tu. Gaudeix d'aquesta jornada romàntica en què els aspectes planetaris et beneficien, especialment si ets del tercer deganat.

Avui perdràs el ritme en la teva habilitat per manejar els diners, ja que una despesa no esperada desestabilitzarà el teu compte bancari. Hi ha una necessitat de manifestar-te per mitjà de l'art i l'expressió creativa.

La poesia, la pintura, la música i la dansa seran meravelloses maneres de mostrar els teus sentiments.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe, s'obren a una nova forma de relacionar-se, sentint-se més segurs a l'hora d'apropar-se als desconeguts. L'amor els ronda, però han de prendre decisions concretes per no jugar amb els sentiments d'altres persones.

No estàs fent justícia a la teva inventiva i creativitat. Les estrelles de la casa dels enemics ocults fan que no estiguis predisposat per a ser respectat.

En la salut, has de tenir cura de no esgotar-te amb les activitats físiques, vigila especialment els teus ossos. Serà un dia on el teu físic cobrarà protagonisme

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La multitud d'aspectes astrals tensos faran que divaguis entre llibertat i compromís. És millor que prenguis distància de la teva parella i facis plans pel teu compte amb els teus amics. Intenta viure el moment present i no nedar entre pensaments destructors.

En el treball et veuràs col·lapsat quan els teus superiors et diguin que aquest treball que estàs fent 'el necessiten per ahir'. Així que, segurament hagis de fer hores extra.

La Lluna nova en Cranc et brinda l'oportunitat de realitzar la teva llista d'intencions sobre tot el que vols aconseguir relacionat amb la creativitat, romanç, emprenedoria i fills.


Comentaris

envia el comentari