App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 20 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte 20 de juny de 2020

Per llegir la predicció completa de qualsevol signe de l'Horòscop, clica sobre el signe. Que els astres et siguin favorables!

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'univers t'ajuda a ser més raonable del que és habitual. Durant aquest dissabte procuraràs buscar la pau per tot arreu. Vols viure en harmonia amb la teva parella i fer-li oblidar els moments difícils que ha experimentat en els últims temps.

No hi haurà bona sort en assumptes laborals; la fortuna et dona l'esquena de manera contundent, així que descarta qualsevol possibilitat de deixar que l'atzar i la improvisació resolguin els teus problemes.

Busca mesures concises per millorar. Davant el mirall et sents descurat, però tampoc tens moltes ganes de cuidar-te i de treure la teva versió més bella.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El bou serà un cònjuge molt creatiu, estarà disposat a acceptar canvis en la seva relació per fer volar pels aires hàbits i rutines. Obriràs portes i finestres a la novetat, i la teva mitja taronja estarà encantada de llegir aquesta passió en els teus ulls.

Mostres molt interès en els teus negocis, li treus temps a la teva família i als teus amics pensant només en acumular més riquesa. Interioritzes massa els teus problemes.

Aquest huracà de sentiments que recorre el teu cos tan sovint es convertirà en ansietat si no ho canalizas.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dissabte hauràs d'estar molt atent a la teva manera de parlar i controlar amb cura l'expressió de les teves emocions. Les persones canvien i per això hi ha molta incomprensió en aquest moment de la teva vida.

El compromís no és un bon conseller i has d'aturar perquè les idees s'aclareixin i puguis triar el millor per la teva naturalesa curiosa i amigable.

Els astres mostren una energia que podria portar nerviosisme i ansietat. Ja coneixes el mal que ocasiona en el teu cos l'estrès.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si és solter, el cranc no malgastarà l'oportunitat de brillar en la societat i fins podrà dormir amb companyia. En les parelles, sentiràs que el teu cònjuge està canviant la seva actitud cap a millor, i s'esforçarà molt per fer-te riure.

Els que estan en una nova feina veuran com els seus superiors li demanen més i més responsabilitat. En principi sembla una cosa senzilla i beneficiosa, però després no anirà acompanyada d'un increment de salari.

Hi haurà una tendència a l'excés, fins i tot hi podria haver una recaiguda de vells vicis com el tabac. Vigila amb el consum d'excitants més forts o il·legals.

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

En el terreny amorós serà un dia feliç i ple de diversió per als aparellats. El solter pot trobar un nou amor que el catapulti cap a les classes més altes a causa del seu poder econòmic.

Les inversions portaran grans beneficis, fins i tot aquelles més arriscades. La sort està del teu costat i juntament amb els teus bons instints l'èxit està assegurat. Les empreses i tot allò que iniciïs avui tindran moltes possibilitats de triomfar.

Gaudiràs de molta força muscular, coratge i energia, així com d'un gran optimisme. Seràs audaç i la teva salut física i mental seran immillorables.

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Posa del revés els teus hàbits, les convencions i la norma. En l'amor no hi ha un manual d'instruccions en què s'indiqui de forma objectiva què és el correcte i què està malament.

Dins de la teva pròpia relació, de fet, hi ha coses que ahir podrien funcionar però que avui estan obsoletes. El dia serà molt profitós per als Verge que es dediquen a cuidar nens o persones grans.

El teu compromís serà lloable. Busca enclavaments naturals allunyats de contaminació per omplir els pulmons d'aire pur.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La situació del cel astrològic avui t'afavoreix per fer un balanç de la teva vida amorosa o relació actual i prendre mesures des d'un angle més positiu. Aquestes aprenent importants lliçons d'amor.

L'ambient professional seria molt cordial avui, això sí, hauràs de tenir paciència i evitar la impulsivitat i les accions precipitades per sortir amb èxit en aquesta àrea.

En la salut, presta especial atenció als dolors i molèsties, però no deixis que això et preocupi massa. En l'equilibri està la clau, busca el teu costat més pragmàtic.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Molts nadius tindran reunions grandioses amb amics, converses profundes i un millor contacte emocional amb els més propers que acariciarà el cor. Si estàs solter i es presenta una aventura, viu-la amb tota la il·lusió, serà un moment inoblidable per a tots dos.

És possible que hagis estat vivint molta pressió en l'àmbit de la feina. Has mostrat la teva vàlua i és molt possible que arribin els premis a tant d'esforç.

El cansament i l'estrès podrien portar grans conseqüències. Molts nadius patiran dolors de braços i cervicals fruit de la tensió que han viscut durant la setmana.

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, podràs guanyar-te l'afecte dels teus familiars un cop més. També, t'ho passaràs molt bé amb els teus fills, si és que en tens. En cas contrari, serà un moment d'unió amb els teus amics més propers.

En l'àmbit professional, és probable que se't confiï alguna responsabilitat. L'aplicació de noves tècniques farà prosperar el negoci i precisament per això comptaran amb els teus coneixements.

Per a la salut, hi haurà recuperacions bastant ràpides per a aquells nadius del signe que hagin estat patint d'alguna malaltia recentment. Això et donarà molts ànims.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La teva vida amorosa anirà molt bé, Capricorn. Els que saben valorar la teva actitud responsable i compromís s'acostaran avui a tu a la recerca d'ajuda i consells. Si ets dels nadius que estan començant una relació notaràs la necessitat d'adaptar la teva energia a la d'aquesta persona tan especial per aconseguir arribar a una bona convivència.

Resoldre la continuïtat de la teva vida professional no depèn en exclusiu de les teves eleccions.

Són temps que requereixen paciència i capacitat de sorpresa. Els planetes influeixen en la teva salut donant un to de feblesa al teu estómac

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que avui estiguis ocupat planejant la celebració d'una cerimònia important com un matrimoni o l'aniversari d'un fill a casa. Serà una cerimònia íntima, amb pocs assistents, però molt significativa.

En el terreny professional, segurament prendràs algunes mesures noves per assegurar el progrés de l'organització. Per aquest motiu, podria ocórrer que els teus col·legues puguin sentir gelosia.

En la salut, el cel astrològic t'encoratja a mirar cap enrere, a adonar-te'n de fins on has arribat, el que has après i com has canviat.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Mart en sextil a Júpiter et concedeixen un major atractiu i, sumat al teu optimisme, bones vibracions i iniciativa seràs el centre de totes les mirades. Podràs aprofitar per escollir quin cor vols conquerir.

A la feina, prendràs la batuta de qualsevol acció o projecte i l'encaminarás cap a l'èxit. Amb el sol brillant a la teva zona d'emprenedoria és un bon moment per arriscar-se i muntar el teu propi negoci o empresa.

Serà un dia alegre i feliç on et sentis optimista i motivat, i el somriure sigui la protagonista de la teva cara. La teva salut física serà extraordinària.


Comentaris

envia el comentari