L'horòscop diari del 20 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 20 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Intenta que la teva llengua no vagi més de pressa que el teu cap, i compte fins a deu abans d'exposar alguns assumptes complicats a la teva parella, o a la teva actual conquesta. La sinceritat no sempre té resulta atractiva. Alguns hauran de rectificar i demanar perdó, perquè es passaran de la línia.

Es veu un animat moviment de diners als teus voltants, sobretot, si ets un Àries que es dedica a treballar amb persones majors o amb nens. Augmenten les teves possibilitats professionals, i creix de la mateixa manera la teva satisfacció personal.

Saps que la clau per a la felicitat només està al teu abast; no pots pretendre que uns altres omplin de color la teva vida, quan tu tens la teva pròpia paleta de tonalitats. Treballa la teva ment per a aconseguir-ho.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida com a parella ha de seguir el seu curs agradablement. Et trobes en un dimecres una mica rutinari, però en realitat, això és alguna cosa que et convé. Les converses amb la teva parella se centraran en els assumptes familiars, domèstics o professionals, i et donarà bons consells.

El dia serà molt inspirador per als Taure que tenen oficis relacionats amb el món de les arts. Les muses et visitaran, siguis periodista, escriptor de novel·la o creatiu publicitari. El creixement professional estarà al teu abast i aconseguiràs que el públic s'interessi per les teves creacions.

Els teus conflictes interns et convertiran en una persona sorruda, que es mostri violenta amb els qui no estiguin en el teu cercle més íntim. Obre les finestres del teu cor, rep oxigen i sal de les espirals tòxiques en les quals estàs deambulant.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius que es troben vivint una relació amorosa il·lícita o secreta amb algú que té la seva vida o el seu cor compromès amb una altra persona, has de tenir molta cura aquest dimecres. Podries ser descobert i passar un moment amarg.

Si pots dedicar tota la teva atenció als teus assumptes professionals, serà fantàstic per a tu, en cas contrari viuràs una jornada en la qual pots ometre assumptes importants i cometre errors greus.

Et sentiràs una cosa decaiguda i pensatiu per acció dels astres que et portaran a un estat interior de reflexió i anàlisi de tot l'últim que has viscut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En les parelles podria haver-hi un abisme que us separi a l'un de l'altre, però teniu por d'esmentar-lo. Creieu que si no parleu de l'assumpte que us distancia no existeix. Si ho poseu sobre la taula, l'esquerda només es faria més gran.

Tenir escrit els teus protocols i processos de treball et farà aquest dimecres més fàcil en assumptes professionals. La teva memòria podria jugar-te una mala passada, no et vagis a oblidar cap pas que resulti essencial!

Sents que la teva energia ha estat robada per algú pròxim, que hi ha un vampir anímic prop de tu. Detecta qui és, i intenta allunyar-ho de la teva vida, almenys, durant aquest dia.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Encara no és un bon moment per a mostrar i explicar alguns dubtes que t'han sorgit sobre la teva relació a la teva parella. Ara mateix hauries de ser una mica de ferro i deixar aquests pensaments reposar durant uns dies.

Saturn continua dient-te ‘sigues conservador’ però necessites augmentar el ritme en el terreny laboral per a no ressagar-te respecte als teus companys d'equip o competència. Pensa primer abans d'actuar sí, però fes-ho ràpid.

Tindràs alts i baixos d'energia que vindran de la mà d'actituds temperamentals. Després d'algun empipament sentiràs que necessites cremar energia i el millor per a això serà l'exercici físic.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Deixaràs clar que no t'agrada compartir allò que consideres teu. Portaràs malament que la persona que estimes sigui la protagonista de totes les mirades, perquè creus que així estàs obrint la caixa dels més primaris instints.

Demanar un augment de salari no és la millor idea per a aquest 20 de maig, ni tan sols si la teva professionalitat està en boca de tots i els teus èxits són notables. És probable que no se't concedeixi, perquè les influències astrals no són favorables.

No tindràs en compte els consells de salut que et donen aquells que t'envolten, ni tan sols si ho fan amb la millor de les intencions.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Arribar a nous acords en el si de la família, i sobretot de la parella, és imprescindible per als Balança durant aquest període de les seves vides. No sols senten aquesta necessitat, sinó que els Astres li empenyen a això.

En el terreny professional, tot el que siguin noves idees són benvingudes, de fet, els Balança destacaran aquests dies precisament per la seva capacitat creativa. Això els ajudarà molt en l'entorn laboral.

Per a la teva salut, la predicció d'avui continua sent benvolent amb els Balança sembla que et lliures (fent un joc de paraules) de les malalties, encara que aquestes rondin a prop.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells nadius del segon deganat, prepara't per a viure una sorpresa especial que porten les alineacions planetàries en aquest dimecres. Potser ets mereixedor d'un regal fora del comú. Però serà necessari que mantinguis el control de les teves pròpies accions per a no quedar en descobert enfront d'una persona que no acabes de conèixer en profunditat.

Es veuran afavorits aquells nadius que treballen en relació d'ocupació especialment els que es dediquen a temes d'alimentació, cuidat d'animals i plantes així com a la venda d'immobles.

Els astres mostren una tendència a sofrir problemes en les amígdales per l'ús d'aire condicionat o per ingerir begudes amb massa gel.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

No pots lluitar contra la teva destinació Sagitari, la qual cosa has de viure, ho viuràs, però recorda que el teu lliure albir et deixa decidir com experimentar els esdeveniments. Tot el que l'amor pot donar-te depèn de com el visquis.

En l'àmbit professional, començaràs una etapa de creixement i desenvolupament gairebé imparable. Una vegada superat la teva por al canvi, t'impulsarà una nova força que et farà estimar l'adrenalina del desconegut.

Respecte a la teva salut, Sagitari, saps que allunyar-te de tot, si és per un període curt de temps. pot ajudar-te a recarregar les piles, però si construeixes murs al teu al voltant, només estàs aïllant-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tot el que vas imaginar i vas creure que era impossible, començarà a manifestar-se gràcies al fet que has enfocat bé la teva ment però sobretot pels favorables vents astrals que no deixaran res tal com era, Capricorn.

Hi ha molta activitat en la zona del zodíac que refereix a la teva vida laboral. Els astres mostren una possibilitat d'aconseguir beneficis d'una manera molt ràpida i divertida.

Conservar la teva salut és una obligació que tens amb tu. El desgast del teu cos a mesura que vas acumulant tensions és alguna cosa que has de cuidar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La tendència per a avui és a viure intensament les històries d'amor, sigui que estiguis començant una o que faci temps que ets en una relació. Serà un dia marcat per la intimitat i la connexió passional.

En el professional i econòmic, els alts i baixos que s'han anat donant fins ara, tenen a estabilitzar-se, per la qual cosa et serà més fàcil recuperar el perdut, i trobar noves fórmules amb les quals generar beneficis monetaris.

En relació amb la salut, la predicció d'avui apunta a una tendència al descuit. No és que no puguis relaxar-te un moment i cometre algun excés, tampoc cal ser tan rígid, però en el teu cas, els excessos gairebé s'han convertit en el teu dia a dia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tens el teu propi camí de vida i no necessites ningú per a progressar i aconseguir l'èxit en allò que desitges. Els astres et recorden que les persones que triïs per a acompanyar-te en aquest viatge que és la vida, han de ser perquè t'aporten coses positives.

Jornada especialment positiva en l'àmbit laboral. Les relacions amb els companys de treball seran excel·lents. I el teu esforç i qualitats positives seran reconegudes pels teus superiors o associats. Això pot derivar en un augment de sou, encara que no tan significatiu com t'agradaria.

Podries sofrir migranya a causa d'un estat d'esgotament físic o mental. Intenta prendre't un espai per a tu i poder desconnectar dels altres. A més, aprofita per a apagar també el flux de pensaments a través d'una meditació guiada (trobaràs moltes gratis en internet).


Comentaris

envia el comentari