L'horòscop diari del 20 de març de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et tornes nostàlgic, ja que consideres que una història d'amor del passat és molt millor que el que actualment tens en el teu cor. És un pensament que no se't va del cap, i que en alguns moments del dia et generarà ansietat.

Presa una decisió ferma per solucionar els teus problemes laborals a mesura que sorgeixin. Si t'enroques a negar allò que és obvi, serà difícil que surtis del forat.

Pots tenir problemes als peus, per exemple, amb una duresa que et fa mal en caminar i que no saps com treure’t

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hauràs de defensar el que és teu, i si fos necessari, amb dents i ungles. Has volgut donar-li a la teva parella certa llibertat, que es mogui perquè no se senti encotillada en el vostre romanç, però ara tens por que trobi fos una mica millor que tu.

Assumeixes amb valentia els canvis a la feina, alguns dels quals arribarà de manera imminent. El dia serà molt bo també per tornar a un amic un favor que va fer per tu.

La boca serà el teu punt feble en aquest dia, i podràs sofrir alguna petita ferida o un mal de queixal.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Seràs l'ànima de la festa si et permets homenatjar la vida i tot el que aquesta t'ofereix malgrat els moments psíquics que podries estar protagonitzant. Sentiràs el vivificant efecte de l'amor i la passió en la teva vida.

Moltes meravelles de la vida estan arribant per a tu disfressades d'una altra cosa, presta molta atenció a les persones que coneixes durant aquests pròxims dies, ja que la clau podria ser a les seves mans.

Arribaràs a acabar la setmana sentint-te una cosa desvitalitzada. El teu cos no sembla estar en punt més dinàmic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Què t'ocorre? Ni tu mateix saps respondre-ho, però estàs una mica capcot, i no saps bé què és el que li fa falta al teu cor. Si ets un nadiu que camina solter, la paraula que millor et descrigui és la d'invisible. Sents que ningú et mira.

La teva relació amb un company de feina s'afebleix. I és alguna cosa que et dol, perquè apostaves per la vostra relació. Camineu en aquests moments en diferents punts de la vida.

Procura no tenir el rebost de casa plena de dolços i llaminadures, perquè cauràs en la temptació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Voldràs individualitat en la teva relació però no t'agradarà que la teva parella també la tingui, la qual cosa és una actitud tòxica. Has d'aprendre a respectar els drets dels altres, igual que a tu t'agrada que es respectin els teus.

A la feina, disposaràs de molta concentració i enfocament a l'hora de realitzar les teves labors. Serà un dia positiu per a les professions relacionades amb les matemàtiques, enginyaries, física, astronomia i filosofia.

Malgrat la serietat a la feina tindràs un molt bon sentit de l'humor. A nivell físic, els astres t'atorguen bona salut i molta energia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et notes molt més fort. Aquesta cicatriu que de tant en tant tornava a doldre està tancada per complet. Et quedes amb les bones experiències d'aquell romanç, que et va fer conèixer el més pur amor, però passes pàgina amb un somriure en els llavis.

Algú et demanarà que l’ajudis amb els teus contactes per a trobar una nova ocupació. No dubtes de la seva vàlua, però podria afectar la teva reputació que no rendeixi tant com creïs?

Posposa les activitats que suposin un gran esforç, ja hi haurà ocasions en les quals rendeixis més i millor.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui en l'amor les coses milloraran respecte a dies anteriors. Si bé has pogut fer concessions i entaular un diàleg més fluid amb la teva parella, encara et queden aspectes que millorar en la relació.

En el terreny professional, és probable que avui et presentis a una entrevista o procés de selecció per a ocupar un lloc de major responsabilitat.

Per a la teva salut, pas a pas estàs aconseguint ocupar-te d'aquest aspecte de la teva vida que tenies oblidats. No oblidis que la teva salut és fonamental, no pots ocupar-te d'ella només quan et falta.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs solter no creguis que et sortiràs amb la teva respecte d'una persona amb la qual voldries viure una història d'amor. Aquesta manera d'acostar-te als altres no és del tot favorable. Has d'iniciar un canvi en la teva personalitat si no vols perdre a causa de la teva arrogància.

Dóna't suport en la influència del planeta Mart que des de Capricorn et satisfà d'energia i voluntat emprenedora. Els teus impulsos són poderosos en aquest moment.

Avui et sentiràs molt bé encara que el foc del teu cor podria ser desmesurat i portar-te a manifestacions d'ira o irritabilitat.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per als nadius de Sagitari augura novetats. Els que estiguin en parella han d'estar preparats per a rebre sorpreses inesperades per part de la seva persona estimada.

Quant a les teves finances Sagitari, només hauràs d'ocupar-te de continuar mantenint el mateix nivell d'ingressos que fins ara si vols comptar amb la seguretat i comoditat de la qual gaudeixes de moment.

La predicció per a la teva salut avui Sagitari, suggereix que revisis si et falta alguna vitamina, o si el teu sistema immune està prou fort.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Viuràs un grandiós aprenentatge de llibertat. És probable que mostris un caràcter inestable i una cosa canviant que desconcerti als qui et coneixen.

La trobada de la Lluna i Saturn pròxim a la teva zona zodiacal que es correspon amb els teus assumptes financers et donarà una estranya percepció de restricció. Si estàs esperant una resposta, no serà avui el dia que la rebis.

Cuidar-te és estimar-te i encara que et resulti difícil has d'assumir aquesta responsabilitat amb el teu propi cos, és moment d'actuar, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció avui en l'amor Aquari continua posant l'accent que, si vols tenir relacions amoroses felices, és a la teva mà la contribució perquè això ocorri.

La teva activitat laboral et reportarà grans beneficis, ja que faràs hores extra que suposaran un increment considerable del teu salari habitual.

Quant a la teva salut avui Aquari, tot sembla indicar que et sentiràs bé. L'única cosa que has de continuar controlant de prop és l'estrès. Si aconsegueixes relaxar-te i manejar millor les teves obligacions laborals, podràs gaudir de molt bona salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et vindrà de gust muntar una festa a la teva casa, la teva parella et donarà suport en aquesta iniciativa i s'involucrarà de ple en la preparació de l'esdeveniment. Per a fer-ho més divertit per què fas una festa de disfresses?

Aconseguir les teves metes financeres farà que et valoris de manera positiva. Potser necessites l'ajuda d'un expert per aprendre a diversificar els teus guanys. En el treball exigiràs un augment de sou si consideres que realment ho mereixes.

L'entrada del sol en àries t'aporta energia i vitalitat. Mart en conjunció a Júpiter una ràpida recuperació d'una lesió o malaltia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí

Més notícies de la categoria Horòscop