L'horòscop diari del 20 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 20 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et valoraràs molt, sobretot si fa poc que es va trencar una llarga història d'amor. Aquest divendres és un perfecte dia per a anar de caça, per a trobar un nou objectiu, algú que reconstrueixi tots els trossos en els quals es va partir el teu cor.

En les qüestions econòmiques, vés amb compte amb presumir d'allò que no tens. Tampoc ostentis les teves millors pertinences, perquè podràs ser víctimes d'enveges (o furts).

Els problemes externs seran els que t'amoïnin durant aquesta jornada. Estàs molt pendent de les necessitats dels altres.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La vida et donarà un disgust que et costarà llevar-te del teu cap uns dies, però que serà menys nociu del que podria gràcies a l'amor que hi ha al teu voltant; sens dubte, Taure, ets un signe molt afortunat.

Ets un treballador assalariat i estàs pensant a demanar un augment? Aprofita aquest cap de setmana per a treballar la teva comunicació i veure quina és la millor manera d'entaular una negociació.

Tindràs bones notícies referides a la teva salut, sobretot si tens una malaltia complicada. Hi ha nous tractaments que et permetran lluitar fins a la victòria.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius del tercer deganat tindran la possibilitat de trobar l'amor en tot. La lluna en Aquari i Venus en Lliura tots dos en aspecte harmònic amb la teva energia et portaran a gaudir de gojos físics i sensuals.

Aprofita que acabes la setmana i presa un temps per a ordenar el teu espai de treball, la paperera se satisfarà en pocs minuts quan buidis els teus calaixos.

Si sents molt cansament després d'una jornada intensa de divendres res millor que un bany calent.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor és molt similar a qualsevol joc popular: tothom ho coneix, i ha participat, però les regles varien d'unes persones a unes altres. En aquest sentit, parla amb la teva parella per a establir de manera nítida unes normes.

En el referit al treball procura analitzar bé quines són les teves obligacions i quins pertanyen als teus companys perquè després no t'emportis sorpreses al final de la jornada.

No vagis a posposar cap cita mèdica: compleix amb el que està escrit en la teva agenda, encara que visitar al doctor et causi una mica de por.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els astres conferiran a les teves paraules el poder de remoure les emocions més profundes i sinceres. Aprofita aquesta energia per a escriure una carta d'amor o poema al teu ser estimat (o declarar el teu amor a algú).

Si tant necessites una ocupació, despulla't de la vergonya i pregunta als teus afins si on treballen necessiten personal, segur que algú pot recomanar-te. Aprofita la força interior que t'aporta el teu regent per a aconseguir els teus objectius d'avui.

A través de la música canalitzem sentiments. Crea una llista amb cançons que et posin alegre. Així, quan estiguis trist pots posar-la i animar-te.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Enguany tan rar has analitzat que la vida passa molt ràpidament, i que per a ser feliç només has de ser conscient de quins moments cal assaborir. Que cal penedir-se del que un fa i no del que has deixat de fer.

Creus que les empreses que ofereixen una carta de serveis cars són millors; deixa d'embriagar-te pel luxe i ajusta algun forat del teu cinturó.

El Verge hipocondríac, que acudeixi a un professional de la salut mental que li ensenyi a combatre aquesta por d'emmalaltir.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters haurien de deixar d'alimentar les relacions romàntiques complicades, les emocions excessives podrien estar fent mossa en el teu estat emocional.

En el professional hi ha grans possibilitats de tancament d'alguns projectes que podrien afectar la teva continuïtat o alterar la normalitat de la teva situació laboral.

En la teva salut, pot ser que les obsessions del dia a dia elevin el teu nivell d'estrès. És possible que tornin algunes velles malalties, en esquena, ossos o articulacions, no serà greu, encara que una revisió mèdica no estaria de més. El més probable és que tingui origen emocional.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres indiquen un nou ritme en l'energia emocional dels nadius d'Escorpí. Se sent l'arribada de l'amor per a molts nadius i especialment per a aquells del primer deganat.

Molts escorpins reprendran plans econòmics o financers que involucren la família o la llar. Molts nadius voldran recomençar obres de refacció de l'habitatge i ho faran amb mètodes nous i moderns.

Deixar enrere el passat ajudarà a millorar més del que podries imaginar la salut física.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per a les parelles, els esdeveniments planetaris existents apunten a mantenir oberts els canals de comunicació en la interacció amb l'altre, donar el benefici del dubte i explicar les coses als fills amb serietat i honestedat.

En el laboral, el començament de la fase directa de Mart, donarà un impuls als projectes creatius que es trobaven en pausa o revisió, conduint-te al lideratge d'aquests.

En la salut, comences a treballar amb l'energia de la compassió, l'amor universal i el perdó, dirigida cap a tu mateix, i cap a tercers.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en solitud i buscant l'arribo d'un nou amor al port del teu cor aquest dissabte podries veure arribar això que desitges tant. Serà una relació diferent de les altres, molt intensa i apassionada.

Per a aquest divendres pots esperar un moviment positiu en el referit a les finances. Sentiràs l'abundància arribant a moltes àrees de la teva vida gràcies a un canvi d'actitud.

La salut és bona en general i per això has de dominar l'estrès per a no perjudicar-te.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La pròxima entrada del Sol a la teva Casa dotze Aquari, indica una bona època per a conèixer noves persones, reprendre contacte amb antigues amistats, i participar en esdeveniments socials, sempre que les circumstàncies ho permetin.

En el treball, com Venus farà la seva entrada a la teva casa deu, els nadius del signe estaran decidits a participar en projectes i activitats de treball que estiguin connectats amb els seus interessos i aspiracions.

En la teva salut, ara ets conscient que, per a créixer, has de prendre responsabilitat dels teus errors i encerts. Ja no et servirà culpar a uns altres.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La idea de celebrar unes noces o renovar els vots nupcials no sortirà del teu cap, però preferiràs que aquesta vegada sigui una mica menys solemne i més divertit. El solter podria trobar l'amor en algun dels seus enamoraments sobtats d'adolescent.

La comoditat d'un treball conegut i els diners frenaran les teves ganes de canviar d'ocupació. Les energies et conviden a gastar en un sopar romàntic o diplomàtica per a afermar un nou acord.

En l'àmbit físic, la lluna et farà brillar i sentir que tens la força necessària per a aconseguir el que vulguis.


Comentaris

envia el comentari