IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 21 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els aspectes més generosos dels astres poden allunyar les turbulències de la teva vida amorosa. Estaràs exposat a grans impactes d'afecte, i aconseguiràs avançar cap endavant si tenies una crisi d'independència emocional.

En el treball, el planeta Júpiter et farà més decidit, més actiu i més dinàmic. La teva prioritat serà el futur, i totes les decisions que prenguis, que siguin innovadores.

Si has passat recentment una sèrie de problemes digestius, tingues la seguretat que els planetes tindran una influència restauradora sobre la teva ser, i pel que hauries de recuperar-te ràpidament.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les relacions en la parella seran profundes. Et mostraràs d'una forma peculiarment comprensiva, més afectuosa i demostrativa. Et llevaràs la cuirassa que uses per a ocultar les teves emocions, i seràs la versió més autèntica de tu mateix.

L'impacte planetari pot causar canvis en el teu treball: canvi d'horaris, noves formes d'organització, o mobilitat entre departaments. No et preocupis: l'evolució actual serà totalment beneficiosa per a tu.

Amb la teva salut física, tot bé. Voldràs presumir de les teves fortaleses, però reserva algunes energies. No és necessari caure esgotat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

 No és bo desentendre's dels sentiments i és probable que avui sentis una emoció confusa respecte d'algú molt pròxim en qui no havies reparat mai.

 Els nadius que es dediquen a les vendes tenen bones oportunitats en aquesta jornada. Bessons, estàs en possessió de tota la inspiració que necessites per a realitzar-te en la teva professió.

Els astres mostren per als nadius del signe de Bessons una influència que podria afectar alguns nadius generant maldecaps, tensió en mandíbules i músculs del coll entre altres símptomes propis d'un clima de tensió en la vida diària.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et posiciones com un dels signes més possessius (en assumptes amorosos) d'aquest dimarts d'abril. Aquesta actitud és nociva per a tu, i podria fer-te perdre la parella dels teus somnis.

Hi ha excel·lents perspectives professionals per a tu, sempre que no t'ancoris en el passat i abracis els canvis que hi ha en curs. Has d'acceptar-los amb naturalitat, sigues versàtil i exercita la teva intel·ligència.

Venus, el bon planeta de l'amor, influirà aquesta vegada en el sector de la teva salut. Posarà en el teu camí a les bones persones que t'ajudaran a millorar el teu estil de vida, ho faran més saludable i t'ompliran d'energia.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

 No barregis l'amor amb altres sentiments Lleó. Si et deixes embolicar amb idees negatives i vibracions baixes provocades per persones que estan plenes de problemes acabaries trist i deprimit.

Serà un dia laboral atrafegat ple de petites interrupcions. Així que, des de l'horòscop t'aconsellem que res més arribis al teu lloc de treball planegis tot el teu dia amb antelació.

Un tractament per a pal·liar migranyes o dolors mandibulars que una vegada et va resultar reeixit, pot no ser-ho ara. I és que, el cos va canviant i les nostres cèl·lules adaptant-se i transformant-se. 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En assumptes del cor, et faltarà mesura i fins i tot pots excedir els límits raonables. Hauries de gestionar d'una altra manera les tensions actuals, perquè el teu cònjuge no acabi pagant-ho

Havies perdut el rumb en el teu treball? No et preocupis, recuperes la teva orientació, i tindràs clar quin és el camí concorde als objectius que pretens aconseguir.

No hi ha grans problemes de salut que témer en aquest 21 d'abril. Els astres indiquen una bona vitalitat, molta energia que sabràs canalitzar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor prediu que trobaràs el camí a seguir per a tenir relacions sanes i felices. Quan deixis de culpar als altres pel que que t'ocorre, veuràs les coses amb una nova llum.

Respecte al treball i la predicció econòmica, els Astres t'aconsellen ser prudent. Encara no és moment de fer grans canvis o moviments, perquè no tens a les forces celestials a favor teu

En matèria de salut, no hi haurà res greu pel qual hagis de preocupar-te avui,  No obstant això, Balança recorda que la prevenció és la millor medicina.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Donaries molt més de l'imaginat per recuperar la calma del passat i sentir estabilitat.  La presència del planeta Urà enfront del teu Sol donarà novament un senyal en la teva vida i portarà sorpreses que podrien deixar-te un sabor amarg o difícil de digerir.

Si estàs enfront del teu propi negoci o emprenedoria comercial, ha arribat l'hora d'implementar noves maneres de difondre els teus productes o serveis.

La teva tendència a deixar-te portar per les temptacions podria implicar alguns problemes Hauràs de moderar-te, Escorpió, si t'emportes a la boca tot el que desitges sense pensar acabaràs amb un problema digestiu.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Saps que pots ser una mica difícil de comprendre, però gens complicat de conquistar, només cal saber què dir i quan dir-ho. El teu poder de veure el costat positiu de les coses i de trobar sempre un somriure són les teves portes d'entrada al teu cor.

A nivell professional com a bon Sagitari, el treball en equip se't dóna molt bé i no tens problemes de relació. Quan això falta, sols exercir el paper de mediador, assegurant l'ordre i la connivència entre tots els participants.

Per a la teva salut, la predicció d'avui fa referència a la mítica vitalitat de Sagitari, que estarà de gom a gom durant tot el dia. Tindràs energies per a repartir i en general sabràs dosar-la.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Hi ha molt que voldries dir i expressar dins del si de la família. En l'últim temps has tingut suficients mostres que alguna cosa no funciona del tot bé en les teves relacions i voldràs imposar alguns canvis.

El treball hauria de ser una activitat gratificant per a tots però no és així en totes les teves circumstàncies. A vegades sents que t'avorreixes i comptes els minuts que falten per a tornar a casa.

Per a sentir-te bé no fa falta massa en aquest dia. Una mica d'exercici, una dutxa calenta i un breu descans aconseguiran.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari parla d'oportunitats perdudes i lamentacions. En aquests casos, en lloc de penedir-te, el millor és assumir la responsabilitat dels fets i prendre acció.

Respecte a la teva vida professional i econòmica Aquari, els Astres indiquen que encara és necessari que posis una mica més de la teva part, perquè entre tots aconseguiu aconseguir un objectiu comú.

En referència a la teva salut avui Aquari, la predicció és clara: davant símptomes lleus de refredat, el millor és prendre les precaucions habituals de repòs i higiene.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva personalitat vibrant i energètica s'accentua en aquests moments creant un to intens i apassionat en l'amor. Encara que, també estaràs molt sensible i susceptible i qualsevol broma que no et sent bé te la prendràs pel vessant ofensiu i negativa.

No és el dia adequat per a discutir amb els teus companys de treball, caps, subalterns o socis en la teva empresa. Les posicions dels altres es mantindran estàtiques i no trauràs res en clar, simplement obtindràs frustració.

Hauries de reduir el teu consum de carn vermella, o almenys cerciorar-te que aquesta és ecològica i que els animals no han estat tractats amb hormones, medicaments o aliments modificats.


Comentaris

envia el comentari