L'horòscop diari del 21 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 21 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No et deixes enganyar ni tampoc distreure per les aparences, que són molt mentideres avui. Cerques la veritat en tot el que es refereix a l'amor, i aprofitaràs cada minut d'aquest dia per a enfrontar-te als teus desafiaments personals.

En el treball estaràs una miqueta despistat, mirant l'infinit en lloc de parar esment al que has de prestar-la-hi. Potser has tirat en la teva motxilla massa projectes, i ara estàs una mica estressat pels problemes actuals.

Hi haurà una especial fortuna entre els nadius que es dediquen professionalment a l'esport o que estan en competicions.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et ve de gust que la teva parella compleixi amb els capritxos que exposis aquest dimecres, en el qual seràs bastant delicat i voluble. Saltaràs com el cavall dels escacs, amb moviments difícils de predir a simple vista, i la teva mitja taronja no sabrà com actuar.

Les teves fortaleses professionals et fan sentir molt millor en el teu lloc de treball. Empres l'actual corrent per a ordenar els teus projectes, sabràs establir prioritats amb molta més facilitat de l'habitual.

Hi haurà moments en aquesta jornada en els quals et sentis atabalat, però si fas una pausa en el moment adequat els teus bateries es recarregaran.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest és un dia perfecte per a organitzar una reunió a l'aire lliure amb alguns col·legues i recuperar el temps perdut. Aquesta és una fase de gran creativitat i per això no et costarà trobar solucions a assumptes que requereixin de la teva intel·ligència per a resoldre's.

Estàs passant un moment de creixement excel·lent, Pots confiar que els astres et donen suport en què compleixis la teva missió de vida.

Respecte de la cerca del benestar aquest dimecres els astres et suggereixen que sàpigues connectar amb el teu interior.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Penses en el futur del teu amor, i et desconcertes una mica. Tens por de perdre allò que tens ara mateix, la companyia de les persones que més vols. De la mateixa manera, tampoc t'atreveixes a vaticinar què serà del teu amor d'aquí a cinc, deu anys.

Sabràs jugar amb art amb les teves responsabilitats professionals. Aprofitaràs bé el temps, perquè res interromprà el teu camí, ni tan sols els clàssics companys de treball que només saben queixar-se.

Aconsegueixes reduir el teu estrès. Potser no has solucionat encara tots els serrells que et turmenten, però saps que al final del túnel hi haurà llum.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Fluiran positivament totes les relacions ja es tracti de la teva parella, una amistat o un familiar. Si estàs solter i tens una cita vés amb compte, aquesta persona només té la intenció de jugar amb el teu cor.

Sorgeixen contractes o signatures d'acord molt inesperats i una mica surrealistes. Les sorpreses t'esperen i, encara que seràs una cosa escèptica, guanyarà el sentiment d'il·lusió i alegria. T'esforçaràs a conèixer als professionals pioners en el teu sector.

El sedentarisme et posseirà i no voldràs ni sortir a caminar. No deixis que et venci la mandra i sal a moure el cos.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)


Aquest dimecres està destinat a engrossir la teva agenda de contactes. Tens un especial do comunicatiu, ets el signe més sociable i al teu costat tot es desenvolupa d'una manera ràpida, lleuger i espontani.

La teva memòria serà una miqueta fugaç; per això, els astres et recomanen que anotacions tot l'important en la teva agenda o en el teu telèfon mòbil. Així els detalls importants no cauran en l'oblit.

Les oportunitats per a deixar els mals hàbits mai deixaran de creuar-se en el teu camí; si estàs caient en un pou d'autodestrucció, avui podràs trobar l'ajuda que tant necessites.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe de Balança no tindran més remei que acceptar que quan l'amor arriba, arriba. No cal donar-li més voltes, perquè no és una cosa que es pugui decidir o planificar.

En l'àmbit laboral, les idees, la intuïció i la capacitat d'arriscar amb noves propostes juguen un paper fonamental. No hem de perdre'ns en la indecisió, sinó llançar-nos de cap als reptes.

Quant a la teva salut, és important que treballis les teves inseguretats perquè en el moment del solo la teva veu surti alta i clara.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, et sentiràs complagut per la mostra d'afecte del teu amant o parella i voldràs gaudir dels favors de l'amor. La sexualitat, les carícies i l'amor en les seves manifestacions més físiques seran el goig de molts nadius.

Respecte dels diners, estàs passant per una etapa d'equilibri entre el que sali i el que entra. Gastaràs els teus diners amb intel·ligència i és probable que aconsegueixis guanyar una mica de diners extres.

Avui gaudiràs d'una estabilitat energètica que afavorirà els assumptes relatius a la salut.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per als Sagitari que estiguin en parella i hagin tingut alguna dificultat recent, es reprèn el diàleg, hi ha complicitat i pots fins i tot iniciar importants projectes que enfortiran la relació.

Els que treballin per compte propi, saben bé per experiència, que el que els perd gairebé sempre, és aquesta falta de previsió.

En la salut, la situació té potencial de creixement per a tu i, no obstant això, per a aprofitar-la has de superar l'obstacle que Neptú va posar en el teu camí. Aquest procés intern t'ajudarà a posar les prioritats de la teva vida en l'ordre correcte.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És una jornada molt particular en la qual oscil·les entre tenir una trobada sexual apassionant i acabar amb un desacord donant un cop de porta. Dóna suport al teu cor en l'influx positiu de Venus en Taure i dóna-li un vot de confiança al gaudi més enllà de les teves conviccions personals.

Estàs sent beneïts per la llum solar que es reforça amb el veloç Mercuri des de Taure perquè totes les comunicacions siguin efectives i en el temps correcte.

Si estàs passant per un problema de salut veuràs amb esperança els teus tractaments i podràs acompanyar amb la teva voluntat.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si busques l'amor, és el dia perfecte Aquari, ja que les influències planetàries en el teu signe, afavoreixen les coincidències, i també un llenguatge més amorós amb els teus sers estimats.

En el terreny laboral, el camí cap a l'èxit està a punt d'obrir-se davant Aquari amb excel·lents perspectives. Segons les previsions astrològiques, tot hauria d'anar de la millor manera.

Quant a la salut, estaràs sota els benèfics raigs de Júpiter, per tant, pots estar segur que estaràs en bona forma física durant tot el dia d'avui.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No pots pretendre trobar a l'amor de la teva vida sense moure un dit. No apareixerà una fada padrina que et presenti al teu príncep blau. Sal i tingues més interacció social, coneix noves persones i trobaràs el que cerques.

Els emprenedors o petits empresaris gaudiran de la influència benèfica de Júpiter. Augmentaran els clients, comandes, compres, repercussió, reputació i això donarà una bona embranzida al teu comerç. Reps de tornada un import suculent de l'administració pública.

No et vindrà de gust fer exercici, però recorda que com menys et moguis més cansat et sentiràs.


Comentaris

envia el comentari