Horòscop 21 desembre 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 21 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ARIES

(21 de Març - 19 abril)

Et tornes un dels signes més mentiders de l'Horòscop, almenys en aquest dia. Així que un consell: si has de mentir a la teva parella per certes informacions que prefereixes que no sàpiga, assegura't de comptar amb bones coartades.

A la feina, el gust per la competitivitat es multiplica per deu. Estàs carregat de dinamisme i esperit de lluita, mai deixaràs de batallar per una millora de la teva situació professional i assolir els teus objectius més ambiciosos.

El teu cos necessita entrenament, però també el teu cervell. A aquest últim òrgan ho pots exercitar adquirint noves habilitats.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)
Cupido voleteja al voltant de Taure, i està disposat que les parelles multipliquin el seu amor, i en el cas que hi hagi crisi, que tornin a somriure de nou l'un al costat de l'altre. De forma natural seràs més comprensiu, la teva tolerància s'amplia i et prens tot amb més relaxació.

El nadiu en atur nota com noves portes s'obren davant teu; ara et toca a tu fer el salt definitiu i romandre al cim.

En matèries de salut dels astres t'aconsellen que siguis humil perquè en alguns moments creuràs saber més que el teu propi metge.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)
La teva parella està esperant una resposta més consistent que les que sols donar quan evites els compromisos. És coneguda la teva habilitat per jugar amb les paraules i escapar d'allò que és important.

Si estàs portant endavant una emprenedoria comercial aquesta setmana comença amb molt rebombori. Et sentiràs molt que exigeix el teu negoci.

Per aquest dilluns els astres indiquen la necessitat que poden sentir molts nadius del signe de Bessons de donar un tancament als hàbits malsans que formen part de la seva vida diària.

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)
Seràs capaç d'anar fins a la fi del món per donar-li una mostra d'amor a la persona estimada; per a tu les distàncies i els reptes no existeixen, Càncer. Saps que l'afecte és el motor de l'univers.

Una gran disciplina et permet esquivar els problemes que durant aquest inici de setmana. El teu optimisme combinat amb la teva visió de futur et permetrà avui arreglar desavinences relacionades amb el teu entorn laboral.

Sigues permissiu amb els teus capricis, si has de menjar-te algun dolç, fes-ho sense culpabilitats, per què no; sempre que sàpigues que és una excepció.

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)
Tindràs la tendència a voler sotmetre a les teves amistats a allò en el que creus. Per a tu no hi haurà una altra visió vàlida que no sigui la teva. En l'amor, és hora de seure a parlar sobre el repartiment de tasques de la llar.

Estaràs en "mode estalvi" i et vindrà de gust passar el dilluns a casa. Com a molt invitaràs a un cafè a amics o algun familiar.

Algun condiment del menjar podria seure malament i cremor o acidesa d'estómac. Per alleujar els símptomes beu un got d'aigua tèbia amb una cullerada de bicarbonat de sodi.

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)
Vols que la teva relació sigui menys rígida, i que tant la teva parella com tu pugueu transitar per nous camins d'aquesta. Us resultarà molt interessant debatre les regles que actualment marquen el vostre matrimoni i comprovar que no són inamovibles.

En el teu horitzó hi ha multitud d'esdeveniments, reunions i oportunitats d'expansió; treu llavors aquest és que tens sota la màniga perquè és el moment d'utilitzar-lo.

Controla la quantitat i la qualitat d'allò que beus; res calma la set com l'aigua. Els que tinguin problemes amb l'alcohol busca avui la solució.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)
Si més no ho esperis, l'amor vindrà, només recorda que has de ser fidel a la teva personalitat, perquè la persona que entrarà la teva vida va buscant algú com tu.

A la feina podràs tenir la gran oportunitat que estaves esperant des de fa molt de temps. Encara que en principi t'enxamparà per sorpresa, aviat reaccionaràs i pujaràs a l'onada de l'èxit.

En la salut, avui serà un dia que no presentarà cap problema. Això sí, vés amb compte amb els excessos en els àpats i no beguis molt.

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)
Aquest dilluns promet ser molt excitant per als nadius de Escorpió. Les relacions amoroses i la passió es despleguen en consonància amb els moviments astrals. Estaràs vibrant un alt grau de sensualitat i bellesa interior.

Són dies de recuperació financera per a molts nadius. L'arribada de Venus a Sagitari impulsa noves oportunitats respecte de diners.

Estàs exposat a problemes en les vies urinàries, infeccions en els teus òrgans sexuals i problemes a la pell. Avui, tingues cuida't especialment si al gimnàs utilitzes el vàter o la dutxa.

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)
La predicció d'avui per Sagitari, revela que, si estàs en parella, serà un dia tranquil i amb bastants demostracions d'amor. Us fareu carícies mútuament.

Pel professional seguiràs progressant, potser de manera lenta, però sense alts i baixos. Et va tot bé, de fet, cada acció que facis serà d'èxit i et permetrà avançar i guanyar més diners.

Pel que fa a la teva salut, serà bona, excepte per alguna malaltia muscular d'importància menor que desapareixerà en qüestió d'hores, o com a molt a la fi de dia ja estaràs una mica millor.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)
Els astres porten transformadores realitats que empenyeran a moltes cabretes a cercar la seva independència i mudar-se de la casa dels pares a un pis compartit amb amics o fins i tot convertir el festeig en una història d'amor més compromesa.

Mercuri en el teu signe proposa moviments lents però molt concrets pel que fa als negocis. Hi ha molt per fer aquest dilluns que requereix tota la teva atenció i concentració.

El nerviosisme de la fi d'any es reforça amb l'energia mercurial i pot ser un factor que predisposi a alguns nadius a rampes i lesions musculars.

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)
Avui Aquari estaràs pendent de protegir les persones que estimes i tindràs reaccions encaminades a ajudar als que vols.

En l'àmbit professional, possiblement et centres a planificar moltes coses, en treballar de manera més eficient o més organitzada i sobretot en millorar els entorns.

Pel que fa a la teva salut, sembla que has de centrar-te en la teva família i éssers estimats i a mantenir o augmentar amb pas ferm el que has començat anteriorment i que pot estar marcant una obertura positiva en el teu entorn. Aquesta unió al costat del teu bon criteri seran fonamentals.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març

)Les energies et conviden a passar un dia on exercir d'explorador. Prepara amb la teva parella un parell de motxilles i aneu a una cova, gruta, castell o edifici abandonat. Si tens fills, un bosc ple de tirolines serà l'aventura ideal.

L'entrada de Mercuri i el Sol en Capricorn et faran estar pensant en com distribuiràs el teu treball de matí i les trucades que has de fer.

Relaxa't Peixos, el teu cervell necessita desconnectar. Mart i Plutó t'aportaran molta energia, ganes de no rendir-te davant de res i una mica de gust pel risc.


Comentaris

envia el comentari