URGENT

🚔 Els Mossos desarticulen un grup «violent i organitzat» implicat en els greus aldarulls

ÚLTIMA HORA

⚽ Bartomeu queda en llibertat després de passar la nit al calabós

L'horòscop diari del 21 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 21 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus protegeix la teva vida conjugal, a la qual donaràs una mica de picant. Seràs molt creatiu i liberal, encara que potser la teva parella es mostra conservadora davant determinades propostes.

En el treball, no t'adormis sobre els llorers o algú amb capacitats similars a les teves (que no millors) podria posar-se per davant de tu i rebre més atencions o beneficis.

Tens un bon dinamisme i un millor sentit de l'humor, que t'ajudaran al fet que vegis com a poca cosa les teves malalties quotidianes. Alguns dels exercicis que has fet per a millorar el teu amor propi donen els seus primers resultats.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has fet molts esforços per a donar-li a l'amor el lloc que es mereixen en la teva vida, i aquest dijous de gener comproves que els mateixos han valgut la pena. Sents que hi ha una llum especial que et guia cap al camí de la més absoluta felicitat.

El teu lloc de treball pot córrer perill si et permets llicències que no et corresponen. Deixa de perdre el temps amb xafarderies i rumors i compleix amb les teves obligacions de manera polida.

Per a fer els teus encàrrecs quotidians aposta per anar a tots llocs a peu, o en defecte d'això, amb bicicleta..

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Lilith en el signe de Taure s'uneix a Urà i provoquen tot tipus de successos estranys i no del tot afortunats en l'àmbit de la vida de parella. Necessitaràs molt tremp en el teu cor per a posar ordre en un assumpte per altre estrany.

Si estàs a la recerca d'ocupació pregunta entre els teus amics i coneguts i confia'ls la teva necessitat perquè és molt el que pot sorgir d'una conversa sincera i humil.

Cuidar-te i millorar l'estat del teu cos és una cosa necessària.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sense caure en l'avorriment, gaudiràs d'un dijous ple de tranquil·litat i de bones intencions. Intentaràs que el món sigui un lloc més agradable, i tindràs una certa facilitat per a resoldre els teus conflictes actuals. La indulgència és un dels teus principals valors.

Desitges expandir el teu negoci sense arribar a desxifrar quina és la millor de les maneres. No desesperis, abans o després se t'encendrà aquesta bombeta que et permeti trencar amb la monotonia.

No toleraràs bé els canvis bruscos de temperatura, i si passes de la calor al fred amb rapidesa el mateix t'enxampes algun constipat breu.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et guanyaràs el cor dels altres, de la forma més àmplia que imaginis. No sols la relació amb la teva parella discorrerà de manera positiva, sinó amb els teus fills, parents i amics. El solter gaudirà de molt de carisma.

En el teu treball es preveu que se't presentin unes certes dificultats greus en l'entorn laboral, potser fins i tot quedar-te sense treball durant un temps. El treballador natiu de Leo per compte d'altri gaudirà de la llibertat de prendre les seves pròpies decisions.

Tindràs una millor salut que dies enrere. Et sentiràs fort, segur i energètic. El teu cos respondrà a les teves necessitats correctament.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens dubtes sobre tu mateix, Verge, sobre la teva essència més pura. A vegades no saps si la teva parella t'estima realment o només d'aquelles coses que et dediques a projectar. Perquè hi ha molts aspectes de la teva veritable personalitat que et guardes al teu jardí secret.

Algú del teu passat t'ajudarà perquè organitzis amb més saviesa els teus horaris professionals. Esprem bé aquest dijous i assaboreix l'èxit que està al teu abast.

El teu somni és lleuger en aquests moments, però no recorris a somnífers per a dormir més tret que te l'hagi receptat el teu doctor.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, tindràs diverses relacions esporàdiques amb molta seducció, diversió i sexe. Per descomptat no podràs queixar-te de com t'anirà el dia d'avui.

En el terreny professional, serà un dia molt mogut i el notaràs en la quantitat de treball que tindràs i tots els canvis que es produiran.

En la salut, et sentiràs cansat i nerviós per culpa de les discussions desagradables, que has viscut durant dies recents. Podries caure en una petita depressió. A tu t'afecten molt tots els problemes relacionats amb la família.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart inspira vitalitat allí per on transita i és per això que no sols són possibles les discussions sinó també la sexualitat s'incrementa, el desig i la força de l'afecte. Els nadius que estan solters podran gaudir d'una relació a distància.

Avui és un excel·lent dia per a visualitzar el tipus de vida professional que volguessis portar d'ara en més. És el primer mes de l'any i encara que pot ser que et trobis distret respecte de les teves responsabilitats.

La teva salut és bona en general, no obstant això pot ser que el nerviosisme sigui extrem en aquest moment.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella serà un dia tranquil, però ple de romanticisme i detalls de l'u a l'altre. És la forma que trobaràs per a demostrar el teu amor i afecte.

Continuaràs progressant en el teu treball. Et sortirà tot rodó. Les tasques i projectes resultaran molt interessants per a tu. La teva bona reputació professional va en augment i et sentiràs segur i satisfet.

En la salut, donaràs una imatge de fortalesa i seguretat en tu mateix i tindràs forces i ànim per a fer de tot. Estaràs en forma i això es projectarà cap a l'exterior.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Venus des de Capricorn influència als nadius del teu signe de manera que tots els assumptes en relació amb la parella i els afectes en general semblessin viure un moment únic molt favorable.

Algú que et té gran estima t'oferirà una oportunitat de negoci que no tornaràs a viure en molt de temps: pot tractar-se d'una societat molt temptadora.

La tendència a deixar-se portar per la gola sumat a una energia nerviosa podria generar problemes en l'aparell digestiu.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El dia avui començarà amb bastant romanticisme, en un clima que propiciarà reconciliacions, unions molt esperades, o fins i tot acomiadades sense dolor, d'aquestes que deixen una petjada de nostàlgia en l'ànima.

Quant al treball, et sentiràs prou valorat i recompensat per tota la teva dedicació professional. Tot marxa bé per a tu en aquest terreny.

En la salut, mentre Mercuri romangui a la teva Casa XII, estaràs molt agitat, amb insomni i tal vegada alguna malaltia psicosomàtica, tant respiratòria com una al·lèrgia cutània, així com a problemes en les articulacions.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessites prendre't més de debò la teva relació amorosa i seguir tan compromès com has promès estar-ho. Al solter hi ha algú que no li lleva l'ull de damunt i no s'ha adonat.

En l'àmbit laboral algú amb una aura negativa voldrà entremetre's en els teus assumptes professionals i personals. El millor és utilitzar la diplomàcia per a prendre distància d'aquesta persona. Pren totes les precaucions possibles a l'hora d'invertir per internet.

És probable que continuïs sentint-te feble però necessites començar a moure't. I és que, contra menys esport facis més fluix et sentiràs.


Comentaris

envia el comentari