L'horòscop diari del 21 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 21 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Fantasies amb construir un paradís per a la família, propi d'una pel·lícula, en què els ocells cantin a l'obrir la finestra, i en el qual es gaudeixi d'un bon ambient que promou la relaxació. Gaudiràs d'allò que tens.

Podries llegir alguns llibres sobre com dirigir una empresa, conrea el teu do de gents i aprèn no només a manar, sinó també a delegar (una cosa que et pot costar una mica més).

No dediquis temps a situacions que no valen la pena; utilitza les teves hores lliures a descansar, a llegir bones novel·les o sortir amb les teves amistats.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sigues més elegant amb les teves maneres, les teves paraules i els teus gestos; per desgràcia, no podem catalogar a Taure com un dels signes més diplomàtics de l'Horòscop, i sí dels que gasten un pitjor geni.

Sabràs com adoptar un comportament particularment raonable en assumptes de diners, sobretot amb el tema de les targetes de crèdit i els pagaments virtuals, que moltes vegades se te'n van de les mans.

Els que estan enfrontant-se a alguna malaltia haurien de demanar una segona opinió; només així aconseguiràs trobar un nou tractament que aquest cop podria portar-te millores significatives.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà important aquest dimarts reconèixer el teu patiment i deixar de fingir. Les ferides a l'ego solen cicatritzar millor si les comparteixes amb un amic, acabaràs rient de les teves suposades desgràcies.

Es presenta un assumpte complicat que hauràs de resoldre. És probable que hagis de consultar amb altres persones el destí d'un projecte comercial o la venda d'un immoble de la família.

Amunt aquest ànim, Bessons! No deixis que els problemes et treguin la teva vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha una cosa que et treu la son, una circumstància relacionada amb la teva vida amorosa. Un meló que prefereixes no obrir, i que sempre et fa mirar a una altra banda quan arriba el moment d'abordar-lo i donar-li una solució.

Necessites emmotllar els teus pensaments per avançar en l'àrea professional; de vegades tens idees una mica arcaiques, i vivim en un món en el qual si no t'actualitzes, caduques. Buscaràs noves iniciatives, millors i més productives.

Els dolços seran la teva perdició, hi ha una tendència nociva cap a una ingesta excessiva de calories.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Dia perfecte per fer alguna activitat aventurera amb la teva parella. Agafeu un parell de motxilles i aneu a algun lloc llunyà on no hagueu estat mai! Els solters mantindran una conversa filosòfica i aquí s'adonaran de si realment encaixen amb aquesta persona.

Et plantejaràs anar-te'n a viure una temporada a l'estranger. Necessites canviar d'aires i ampliar horitzons. Revisa els anuncis per vendre el teu immoble, falta informació rellevant per als possibles compradors.

Fer un mal gest a l'agafar pes et produirà dolor lumbar. Fes estiraments per alleujar aquest malestar i pren-te algun antiinflamatori.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens ganes de desafiar a la teva parella, però vés amb compte amb les rivalitats, ja que el que comença com una broma podria tornar-se una mica més seriós. La cosa s'agreujaria si passeu molt de temps junts, per exemple, en el mateix lloc de treball.

Tornes a tenir contacte amb vells amics i companys del teu sector; podràs fer-li un favor a un d'ells.

Si vols arribar a ser un ancià que viu amb qualitat, no pensis tant en passar pel quiròfan, i considera més adoptar un estil de vida saludable.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida social serà molt intensa i agradable, però l'amor només pot enlairar-se si aconsegueixes deixar anar un amor finit, al qual estàs enganxada tossudament.

En l'àmbit professional i econòmic, faran servir totes les seves energies en reorganitzar els seus plans de treball. Segurament el teu ritme de treball habitual podria millorar si gestiones millor el temps.

No deixis la salut, especialment l'estómac, evita menjar precipitadament, retira els aliments pesats de la taula i no et posis al sol a les hores més caloroses. No et serà molt difícil seguir aquestes instruccions, no creus?

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

La presència de Venus a la teva zona zodiacal de la intimitat i la sexualitat augura molt bones trobades amoroses d'aquestes que toquen el cor. Júpiter a la zona de la comunicació t'ajudarà a pronunciar el discurs inoblidable de la teva vida romàntica.

Arriben excel·lents notícies per als nadius del teu signe respecte de l'economia i les finances. Els astres s'uneixen per beneficiar-te.

Si has començat un tractament mèdic el restabliment de la salut serà més ràpid si guardes el degut repòs.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Avui en l'amor sembla que serà un dia de confusió tant per a parelles a llarg termini, com per a parelles més recents, a causa de distraccions i atraccions extramatrimonials.

Gràcies a l'excel·lent aspecte de Mart, tornaràs a ser protagonista en el món de la feina. La fase més important d'aquesta influència astrològica es donarà avui.

En la salut, la predicció d'avui remarca que el dubte s'obrirà pas al teu cap: un pensament problemàtic que es referirà a l'amor, un remolí d'ansietat per la teva feina o els diners.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La Lluna en Lleó en suau creixement surt de la fase de nova i s'uneix a l'energia solar donant als nadius del signe de Capricorn una nova albada pel que fa a la seva vida sexual i a compartir la intimitat i els espais sagrats del seu cor.

Mart en quadratura al teu Sol donarà un to d'esforç i conflicte en el treball.

Potser que siguis d'aquells nadius que pateixen malalties en genolls, colzes o turmells, avui la mala relació planetària pot portar-te a patir cops o lesions.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Si ets solter, no perdràs res per trobar la teva ànima bessona. Els amics, la vida mundana, els viatges en solitari ja no seran suficients, voldràs més.

Potser alguns Aquari estiguin planejant crear una nova empresa, però la falta de fons adequats és un obstacle ara mateix. No et preocupis, algú et donarà suport financer.

Pel que fa a la teva salut, en el físic, estàs en un bon moment, no només perquè et sents bé, sinó perquè t'has proposat cuidar-te el màxim. Emocionalment, experimentaràs canvis importants.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tindràs converses sobre el sentit de la vida i el perquè de l'existència amb la teva parella. Els solters es prendran el dia amb positivisme, plantejant noves metes i objectius a la vida sobre qüestions personals.

Et picarà el cuquet d'apuntar-te a algun curs d'estudis superiors relacionat amb el teu sector per expandir coneixements. Sabies que les universitats ofereixen de forma gratuïta cursos on-line?

Hi haurà alguna cosa en l'ambient que et produeixi al·lèrgia, és probable que necessitis un antihistamínic per suportar els símptomes. La Lluna en Lleó a la teva zona de salut t'aportarà energia i vitalitat.


Comentaris

envia el comentari