App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 21 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 21 de juny

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Surten molts dels teus desitjos i anhels a la llum, li dónes més volum a aquesta veu interior que et guia per la sendera dels teus amors. Alguns tindran un sisè sentit molt desenvolupat i coneixeran a algú a qui ja havien vist en els seus somnis.

  

  

Té el teu telèfon mòbil una bona bateria? En aquest diumenge poden succeir-se les crides per assumptes de treball, fins i tot si ets un Àries que, en teoria, hauria d'estar de descans.

  

  

Parles molt dels teus problemes de salut i de les teves malalties, però després no et cuides en absolut.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En principi tens entre mans un dia feliç, en el qual somriuràs molt. No obstant això, a mesura que la jornada avanci descobriràs algunes notícies que concerneixen al teu cor i a la teva manera de comprendre les relacions amoroses. Notícies dolentes, o almenys, desagradables.

  

  

No descuris el teu pressupost, perquè el final de mes podria estar estrenyent el teu cinturó. I aposta, en mesura del possible, per la innovació i la creativitat dins del teu treball.

  

  

A vegades, prendre's la vida amb tranquil·litat és més guaridor que qualsevol medicament.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha molt per observar de la teva vida i del que resta per viure. Voldràs fer una anàlisi de la teva realitat i per això és molt possible que passis el dia en silenci.

  

  

Recordar els teus orígens i somiar amb la teva destinació seran el centre de la teva ment i el teu cor. La teva vida material es desplegarà en la teva ment per a ajudar-te a triar millor en el futur.

  

  

L'energia dels astres et porta a estar connectat amb la teva essència primordial, amb aquests aspectes de la teva personalitat que a vegades has d'amagar de la societat. Bessons, utilitza aquest diumenge per a descansar.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva relació està trencada, potser pel desgast propi dels anys? Tingues molta cura de no espatllar-lo tot per sempre. El Cranc solter és una miqueta impulsiu en les seves conquestes.

  

  

És hora d'assumir que tens uns certs projectes utòpics relacionats amb els diners i els negocis, que sobre el paper són bells, però que en la pràctica són inviables. No descuris la teva agenda de salut, comprova si et toca visitar pròximament al teu metge per a una revisió.

  

  

El teu llindar del dolor serà bastant limitat, i hi haurà moments en els quals et queixis gairebé per gust.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A causa de l'eclipsi solar en Càncer, poden ressorgir ferides emocionals que havies escombrat sota la catifa, sobretot aquelles relacionades amb la mare. És un moment d'energia intensa, revelacions i nous començaments.

  

  

T'adonaràs que necessites un equilibri entre el teu treball i la teva vida, també que necessites cuidar i conrear més la teva espiritualitat. Aquesta energia pot donar-te un gran impuls en la teva carrera professional, però no és favorable per a inversions especulatives.

  

  

Hauràs de controlar la teva impaciència i actituds extremistes. Sentiràs molt desgast de vitalitat física, les teves reaccions emocionals seran fortes i una mica confuses.

  

  

El teu llindar del dolor serà bastant limitat, i hi haurà moments en els quals et queixis gairebé per gust.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Esprem tot el suc que ha de donar-te aquest diumenge de juny. Tens davant teu plans interessants d'oci que et permetran conèixer gent de tota mena. Seràs molt sociable, i possiblement t'interessaràs per algú que, en principi, és oposat a tu.

  

  

Necessites una mica més de disciplina dins de la teva professió, especialment si els teus companys de treball són els teus amics o membres de la teva família.

  

  

Mantingues una bona higiene, sobretot, si mantindràs relacions sexuals ocasionals. I vigila de prop les teves fòbies, perquè podries portar-te un bon esglai.

  

 

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança, fa referència a la necessitat de reprendre els bons costums, els més senzills, els que més t'acosten als teus sers estimats. Això implica tenir temps per a dedicar-los principalment.

  

  

Si treballes pel teu compte, segurament et sorgiran dubtes respecte a la forma en què encares les coses en la teva rutina diària de treball. Segur que pots gestionar millor el temps.

  

  

En la teva salut, avui no notaràs res negatiu o que pogués causar-te problemes. Per descomptat, has de seguir amb la prevenció com fins ara.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui tindràs grans sorpreses. Els teus plans es veuran modificats per acció de la presència d'Urà en Taure, especialment per als nadius del segon deganat. Si volies una cita romàntica podria resultar una trobada seriosa en el qual conversin sobre el futur de la relació.

  

  

Has d'intentar elevar la teva estima personal i donar més valor a les teves activitats en el que refereix a la teva vida professional. Serà recomanable que siguis intel·ligent en menjar i beure.

  

  

De res et servirà posseir una silueta perfecta si les teves analítiques indiquen que has abusat d'alguns aliments.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Ho miris com ho miris, ets un signe molt afortunat ara mateix Sagitari, perquè les relacions amoroses no podrien anar-te millor. Serà la compensació per tot el que has sofert, però sigui com sigui, estàs de sort.

  

  

En El professional estaràs molt analític, sabràs veure les fallades que cal corregir i seràs capaç d'aportar bons consells als qui te'ls demanin.

  

  

En la salut, avui serà un dia bastant bo, et sentiràs bastant bé i el dia transcorrerà de manera satisfactòria. A més, els teus ànims seran molt positius, amb el que duplicaràs el teu benestar.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Per als nadius del primer deganat serà un dia que marcarà una fita en la història de la teva vida afectiva. A l'hora de triar, pensa uns instants i pren el millor camí per a tu i els teus. Si estàs dins d'un festeig important potser ha arribat l'hora de pensar en casament o convivència.

  

  

Les alineacions planetàries manifesten que el que resulta a simple vista una pèrdua podria ser una gran oportunitat de generar nous ingressos o l'aparició d'un premi.

  

  

Dedica un temps del dia per a centrar la teva energia en el silenci interior.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els recents esdeveniments han fet que estiguis més unit que mai a la teva família més pròxima Aquari, ja sigui només la teva parella, el nucli familiar amb els fills, o fins i tot germans i pares.

  

  

En la professió, saps molt bé com guanyar-te el pa. La teva astúcia és gairebé llegendària, per la qual cosa, no tindràs problemes per a conservar, o trobar un treball.

  

  

Per a la teva salut, avui et sentiràs alguna cosa baix d'energies, vols fer moltes coses, però sents que el teu cos no va d'acord amb els teus ànims, això farà que et frustris.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'eclipsi solar en Càncer t'insta a buscar l'equilibri entre la teva vida en parella i fills (si tens) i les teves amistats. El solter que aquests dies hagi trobat a una ànima bessona podria sentir-se una cosa confusa.

  

  

S'obre un període molt creatiu que pot donar lloc a nous començaments en el camp de l'emprenedoria. Posa en marxa aquest projecte que tanta il·lusió et fa!

  

  

És un dia d'energies i emocions intenses, no reprimeixis res. Si has de plorar, plora fins que no et quedin llàgrimes i si has de riure fes-ho com si ningú t'estigués escoltant.