L'horòscop diari del 21 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 21 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs facilitat per a encapritxar-te per una persona que viu lluny de tu, a la qual vas conèixer arran d'un viatge. A això li sumem que el teu egocentrisme és un valor una miqueta a l'alça.

Hi ha persones del teu voltant que volen fer ús de la teva saviesa i les teves destreses de manera gratuïta, perquè pensen que a tu no et costa res fer-los algun petit treballa a casa o arreglar-los l'ordinador.

Estaràs ple d'entusiasme, i en la teva agenda pertocarà per als teus amors, el teu treball, els teus passatemps. No t'oblidis de descansar!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En algunes llars la paraula divorci es posarà sobre la taula: serà tard per a arreglar les coses. Els qui estiguin ja separats, tindran discussions amb la seva exparella, per qüestions principalment monetàries.

Controla els teus antulls espontanis: corres el risc de gastar una important quantitat de diners en articles innecessaris solo perquè veus una oferta atractiva.

L'esport i l'exercici t'ajudaran a treure tota l'adrenalina que portes dins, sobretot si ho fas durant les últimes hores de la tarda. Evita els comentaris feridors, podries fomentar que uns altres es creuen traumes i complexos.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, és probable que estiguis projectant, podries ajudar-ho a observar els seus defectes amb afecte i paciència. Es tracta d'evolucionar junts.

Superar cada crisi amb voluntat, encoratjar-se l'u a l'altre quan les forces flaquegen o les crisis de la vida semblen aconseguir que es perdi l'esperança. Hi ha possibilitats d'un canvi radical en el qual refereix a la vida laboral.

Si et sents en continua tensió, avui hauràs d'establir estratègies que t'ajudin a moderar el nerviosisme.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs un dels signes amb més ganes de barallar-te amb la teva parella… Però en to d'humor. Et crearàs un personatge còmic i irritant que omplirà la teva llar de riures i complicitat. Això sí, no et passis dels marges establerts, tampoc és qüestió d'ofendre!

Un gran negoci que tenies entre mà podria esvair-se per problemes amb la teva agenda, ja que les dates no acabarien de quadrar. Hauràs de fer ús dels teus contactes per a resoldre una cita vinculada a la teva salut.

Et sorprendràs amb la bona disposició dels altres a ajudar-te de manera desinteressada.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs més bolcat en els teus éssers estimats i les seves preocupacions que en tu mateix. Això et servirà per a veure qui t'agraeix el seu suport i qui ho dóna per fet sense creure que ha de ser una cosa recíproca.

En la teva ocupació, preferiràs fer algun treball pràctic, en el qual barregis el teu intel·lecte amb les teves habilitats manuals, i que no sigui tediós o rutinari o de seguida perdràs l'interès.

El teu cos et demanarà capritxos dolços i cauràs en la temptació de picar cada dos per tres brioixeria amb xocolata, galetes i pans de pessic poc saludables.

  

 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La convivència pot ser més complicada per a aquelles parelles que encara es coneixen poc; descobriràs alguns aspectes del teu cònjuge que t'alterin, per exemple, la seva falta d'ordre, o la seva mala gestió del temps.

Ets un professional molt despert aquest dijous, veuràs coses que uns altres passen per alt, i els qui estan per sobre de tu valoraran la teva actitud. Això sí, que sàpigues que corres el risc que els teus rivals i competidors segueixin els teus passos i t'imitin.

Intenta viure la vida d'una forma senzilla, no pensis que les coses sortiran malament.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a Balança en l'amor revela que avui els nadius del signe se sentiran exposats. Això significarà que les seves emocions seran més fortes que ells i no podran ocultar per més temps el que asseguin.

Les estratègies que adoptis a la feina aniran dirigides sobretot a conservar la teva posició. A més d'això, és possible que hi hagi rivalitats en l'entorn laboral.

Respecte a la teva salut, quanta més informació tinguis d'aquesta malaltia o malaltia que t'afligeix molt millor. El millor és abordar-ho des de tots els fronts possibles.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest dijous la teva família t'insistirà que estiguis present i això et posarà en una situació incòmoda. No voldries haver de triar entre una i una altra cosa.

La cita que portes somiant podria donar-se aquesta nit i alhora algú molt volgut et necessita. Si treballes en relació de dependència, podries sofrir avui una mala interpretació de les teves dites i quedar enmig d'un molest conflicte.

Avui has de cuidar el teu fetge i la teva vesícula, sopa lleuger i no beguis alcohol.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les petites coses són les que al final uneixen a dues persones, així que no descuris aquestes petites coses en la teva relació, sigui amb la teva parella o amb els teus éssers estimats en general, incloent-hi als teus amics.

Per al laboral, en aquells casos en els quals t'havien relegat a tasques no pròpies del teu lloc, recuperaràs el teu rang i el teu lloc.

Respecte a la teva salut, avui és possible que un problema ocular pugui fotre't el dia. Si veus que persisteix, no dubtis a acudir a l'especialista adequat.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si comptes amb el temps suficient, intenta organitzar una trobada amorosa per a aquest cap de setmana. Potser si és possible, una sortida al camp o un passeig poden ser moments màgics que portaran nous aires a la relació.

La lluna en la teva zona zodiacal referida a la creativitat t'ajudarà a connectar amb els gustos i desitjos del públic al qual va dirigida la teva labor.

Ja saps que la dentadura és una de les teves zones de feblesa. Si estàs vivint molèsties, demana una cita amb el teu odontòleg.

  

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui prepara't per a descobrir noves facetes de la teva persona estimada, potser pensaves que ja ho sabies tot d'aquesta persona, però t'equivoques Aquari, encara poden sorprendre't.

En relació amb l'àmbit laboral i econòmic, és millor que et guiïs per la raó, perquè a vegades els instints et fallen, sobretot si estàs sota pressió, com és el cas. No arrisquis la teva professionalitat per un aparent pressentiment.

Respecte a la teva salut, la predicció d'avui indica que estàs fent tot el possible per cuidar-te, només que potser no és tant com penses.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Trobaràs un punt d'interès sobre alguna cosa en concret que a la teva parella i a tu us farà tornar a connectar. El solter se centrarà a buscar l'amor a través de converses més madures.

Amb les últimes notícies positives respecte a la teva economia podries venir-te a dalt i començar a comprar de manera compulsiva. A més, podries començar a assumir riscos imprudents. Cuidat, el mercat laboral està bastant tibant i la teva situació podria canviar.

Les revisions i proves mèdiques que es realitzin avui obtindran molt bons resultats. Sobretot si es tracta de recuperacions de malalties o trencaments d'ossos.


Comentaris

envia el comentari