L'horòscop diari del 21 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Saps com aconseguir que la pau ompli la teva vida, el teu esperit és un imant per a les bones vibracions i tens la màgia suficient per a fer memorable qualsevol moment. Si et ve de gust provar noves maneres de lliurar-te a la passió, deixa enrere la timidesa i experimenta, has de sentir-te viu!

Sabràs fer bons negocis amb allò que ja no necessites (o que no et fa feliç). Fes una neteja a casa i separa tots aquests articles que podries vendre en un mercat de segona mà.

Les teves cames reclamen atenció. Treu temps per a donar-te un bon massatge amb crema hidratant i ho agrairàs.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs en una espiral d'equivocacions; hi ha coses que saps que les estàs fent malament, però no pots deixar d'ensopegar en la mateixa pedra, una vegada i una altra. En part, perquè no coneixes (o et negues a admetre) els teus propis sentiments.

Els qui es dediquen a la compra i venda d'antiguitats o art obriran interessants converses. Vés amb compte, això sí, amb les falsificacions. Per molta experiència que tinguis, podrien donar-te gat per llebre.

A l'hora d'estar davant del teu vestidor no tindràs molt encert. Et vestiràs massa lleuger i el dia acabarà sent gèlid, o a l'inrevés.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Una reunió o situació social en la qual quedaràs exposat a les mirades de persones amb la qual no tens la suficient confiança et portarà a sentir-te poc estimat o protegit per la teva parella.

T'agradaria començar un nou cicle d'energia? Pots fer-ho si t'ho proposes, Bessons. El número de la fortuna per als nadius del teu signe per a aquesta jornada és el 22.

Si pots prendre't aquest dia per a descansar i desconnectar-te de totes les preocupacions. D'aquesta forma podràs regenerar les teves cèl·lules.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Algú et mira d'una manera diferent, més romàntica. una persona a la qual veus cada dia, però amb qui no tens una relació pròxima. Un company del gimnàs o potser el dependent d'una botiga a la qual vas diàriament.

Administrar el teu temps serà el teu taló d'Aquil·les. Perdràs moltes hores de treball en tasques que són inútils, o que no et corresponen a tu. 

Si mires per la teva finestra, veus el Sol?Aprofita llavors per a sortir a passejar sota el paraigua de l'astre rei. Els seus raigs permeten als éssers humans sintetitzar determinades vitamines.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Parlar de manera sincera amb la teva parella serà terapèutic i aquesta podrà comprendre't a un altre nivell. Explica-li les teves pors, no sobre la relació, sinó sobre el món en general. Això crearà un vincle més fort entre vosaltres.

A la feina, et semblarà que tot i tots estan en contra teva. Estaràs de mal humor i els teus plans no sortiran tal com tenies previstos. Jornada favorable per a inversions i per obrir comptes d'estalvis conjuntes.

Hi ha algú de qui no t'has pogut acomiadar com tu volguessis? Leo, no podràs avançar fins que no diguis adéu i tancaments aquest capítol.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva percepció de l'amor està una mica errada. Creus que la teva parella ha canviat en la seva manera de ser, però en realitat continua sent la mateixa persona de sempre. Dóna un cop d'ull al teu cor, perquè igual ets tu qui és diferent.

En un passat recent vas tenir un gran èxit professional, que t'agrada recordar cada dos per tres, sense venir al cas. Igual aconsegueixes que noves persones reparin en la teva vàlua, però també avorriràs a qui ja coneixen la gesta.

El teu coixí pot tenir més cabells dels deguts. Serà un símptoma clar que sofreixes un fort estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança hauràs de ser molt cautelós, tot allò que pensaves que era segur, podria ensorrar-se. Pot ser que necessitis replantejar-te la relació o la teva manera de veure les coses en la relació.

Pel que fa a les teves finances, no et vindria malament estalviar una mica de diners per resoldre els deutes o préstecs que tinguis pendent, abans de continuar gastant en altres coses.

Respecte a la teva salut, una posada a punt podria beneficiar-te. Estaria bé, que a més de fer-te una revisió mèdica consultis amb un especialista en medicina natural.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna i el planeta Mercuri s'uneixen en l'amable i afí signe d'aigua, Peixos i t’omplen de la seva energia subtil i enamoradissa. Tindràs els sentits embafats de dolces paraules d'amor.

La prosperitat semblés anar en augment per als nadius d'Escorpí. La sensació que tens és de gran creixement. Estàs en la cerca de noves ofertes de treball o negocis que podrien canviar la teva vida d'una manera radical.

Si estàs complint amb un tractament mèdic, hauràs d'estar atent per a no oblidar prendre les teves medicines.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui Sagitari, prediu que el més probable és que la teva parella i tu renoveu la confiança en la relació. Si hi ha hagut algun problema recent, el més segur és que sigueu capaços de superar-lo.

En el terreny professional, sembla que les coses per fi van com tu vols. Et sents còmode on estàs, i treballes segons el teu criteri, i per sorprenent que sembli, aconsegueixes molt bons resultats.

Quant a la teva salut, aquells nadius del signe que estiguin patint alguna molèstia, notaran un empitjorament temporal d'aquesta.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La influència de la Lluna en conjunció a Mercuri en l'amable signe de Peixos et portarà a trobar molt del que passa en el teu interior reflectit en una persona pròxima.

És un bell dia per a dedicar a la neteja i atreure així les bones energies. Pots fer molt per la teva prosperitat si t'obres a la comprensió d'alguns principis energètics. Cura amb els excessos.

Si acudiràs a aquesta reunió, has de moderar-te, en cas contrari el teu fetge et passarà factura

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui en l'amor, els nadius d'Aquari notaran un gran avanç en la seva situació. Sembla que els Astres et són benèvols, i afavoreixen l'arranjament o reconciliació d'aquelles parelles que caminaven en conflicte.

Per a les teves finances, Aquari, hi ha bones notícies, perquè segurament podràs acabar de pagar un deute contret fa temps.

La predicció per a la teva salut Aquari, t'adverteix de la possibilitat d'una baixada de defenses que podria propiciar l'aparició de malalties de tipus contagiós. Això es deu a les preocupacions i tensions del teu dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres t'aportaran un estil comunicatiu efectiu, persuasiu i amorós, així que és el dia perfecte per conquistar algun cor, enamorar encara més a la teva parella o mantenir una conversa amb els teus fills.

El planeta de la ment racional connectarà amb la teva creativitat i esperit d'emprenedoria. Així que, a la tarda, se't poden ocórrer vies originals amb les quals aconseguir uns diners extres.

Necessitaràs molta hidratació, així que si sals de casa porta amb tu una ampolla d'aigua. Per a donar-li un toc diferent pots afegir-li a l'aigua trossos de taronja, cogombre o fruits vermells.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari