YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 21 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 21 de març. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els fonaments en el qual descansa el teu amor són molt sòlids i confortables, tant que podries quedar-te adormit i oblidar-te de fer alguna cosa que li de canya al teu cor. Anem, Àries, que és diumenge, trepitja amb gràcia l'univers!

Les teves inquietuds artístiques poden donar-te alegries a través de negocis improvisats; aquest diumenge està fet perquè millors els teus estalvis.

Les notícies que veus cada dia per televisió et portaran a preocupar-te per la teva pròpia salut. Cal viure la vida, però portant la sensatesa per bandera, en tot moment.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En la llar de Taure durant aquest diumenge es parlarà de qüestions com ampliar la família. Tu sabràs si tens previst o no l'arribada d'un o més bebès, però si deixes que la calor es deslligui, després no t'emportis la sorpresa.

La planificació familiar no és un assumpte fútil. No seràs molt hàbil fent front a les teves responsabilitats professionals, i ensopegaràs dues vegades amb la mateixa pedra, i tres com et descuris.

El teu sistema digestiu és el teu taló d'Aquil·les, i no treballarà amb la facilitat que s'espera.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les trobades familiars brinden emocions i moments distesos molt agradables que compartiràs amb la teva parella fins i tot si encara no estan vivint sota un mateix sostre. O

Organitza el teu cap per a comprendre millor que és el que desitges i fins on pots arribar si et bolques en cos i ànima cap als teus objectius. La constància no és el teu fort, Bessons.

Potser avui disposes de més temps per a prendre noció de les teves sensacions corporals. Comença el dia pensant que és el millor per a tu. Pren acció i cuida't amb delicadesa i afecte.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a les parelles estables, els astres adverteixen signes de cansament, i discussions sense importància. Amb l'arribada del cap de setmana el repartiment de tasques domèstiques i les ocupacions familiars poden xocar.

Acosta't durant aquesta jornada a aquestes persones que són influents, que tenen poder, i que tens tan ben identificades. Sé molt natural, potència els teus punts forts, i demostra que ets un valor a l'alça.


Evita tractar de manera directa amb persones malaltes, tret que portis l'adequada protecció. La teva resistència immune es reduirà, i hauràs de vetllar pel teu benestar el doble de l'habitual.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el pla amorós recuperes aquesta espurna que et dóna la teva identitat tan carismàtica i posaràs en primer pla de nou els teus desitjos i anhels. El solter podrà posar-li cara a aquesta persona misteriosa amb la qual ha estat somiant.

Encara que sigui diumenge i estiguis en el teu dia de descans, el teu telèfon mòbil sonarà en diverses ocasions per temes relacionats amb el treball. El sol en Àries et retorna el teu esperit competitiu i et sentiràs molt motivat.

No et creguis més llest que el metge que t'atén, és un professional i hauries de seguir les seves indicacions.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Dóna prioritat a la teva família i a la teva vida en parella; tota la resta pot esperar, no tinguis dubte d'això. Veu a la trobada esportiva de la teva filla, truca per telèfon als teus pares, pregunta si tot va bé al teu cònjuge (si et dóna la sensació que alguna cosa falla).

Fuig d'aquest venedor de fum que et vol engalipar en un negoci de foscos beneficis. Hi ha gent sense principis molt prop de tu, que es vol aprofitar de la teva ingenuïtat.

Procura ser moderat, no fent activitats de risc. Controla el teu nivell de glucosa en la sang.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, a diferència del passat, on vas llançar de ple a les relacions, aquesta vegada aniràs amb més cautela, sobretot, perquè ara saps el que cerques.

En el professional, tindràs molts dubtes sobre alguns projectes a emprendre, a més amb la teva falta de motivació, correràs el risc de calcigar la teva carrera i fer que tot es vagi al trast.

Quant a la teva salut, tot indica que avui podries tenir alguns problemes al·lèrgics, probablement relacionats amb l'arribada de la primavera. Si poses remei a temps, no hi haurà complicacions.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Presa distancia dels problemes i cerca refugio en aquelles persones que formen part del teu cercle íntim, que sempre estan al teu costat, en les bones i en les dolentes.

Si necessites un canvi ja és temps de deixar de resistir. Deixar anar el vell deixarà entrada al nou en la teva vida. Veuràs amb alegria la manera en què l'engranatge del destí es posa en funcionament a partir de les teves accions.

La pesadesa en la digestió aquest diumenge pot portar-te a pensar en la necessitat de millorar la teva dieta.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El sentiment amb la parella serà molt intens fins i tot durant els mals moments, i una mirada serà suficient per a crear una harmonia perfecta.

En el laboral, també pots dedicar-te a altres activitats, considerant els teus destacats dots artístics, i gràcies als teus arguments i les teves aptituds podràs treure profit de moltes situacions.

En la salut, no tindran problemes importants que puguin perjudicar-los. El seu rendiment físic serà bo, i el seu ànim estarà en els seus millors moments. També has de saber que les influències còsmiques sobre el teu signe t'empenyen cada vegada més cap al desenvolupament espiritual.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de la cabra podran gaudir de moments bells en companyia dels seus sers estimats.

La higiene del teu món virtual és tan important com la del teu lloc de treball físic. Donaràs major potència a la teva eficàcia professional i deixaràs espai perquè una cosa nova arribi a la teva vida i l'abundància sigui cada dia més completa.

Cuida les teves articulacions de mals moviments o pràctiques esportives que podrien produir lesions molt molestes i doloroses.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)


Avui els Aquari viuran un ambient sentimental de nostàlgia i penediment, que pot tenir un impacte negatiu en la relació.

En el laboral, sents que necessites més espai i les limitacions frenen les teves habilitats reals. Els Astres et conviden a desfer-te d'aquestes situacions i buscar noves oportunitats.

En la salut, estaràs animat per una bona energia, no obstant això, has estat descurant el teu organisme durant massa temps i ara exigeix l'atenció adequada. Els seus missatges són inconfusibles i els símptomes de cansament i nerviosisme són el senyal que necessites cuidar-te millor.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella s'ha sentit desatesa últimament i notes que es podria aveïnar-se una imminent ruptura. El nadiu de Peixos espantarà amb la seva impulsivitat i narcisisme els seus intents de conquesta.

La majoria dels teus projectes de negocis o metes econòmiques són utòpiques, sé més realista. Així no et passaràs tant de temps frustrat per tenir els teus objectius tan lluny. Saturn et demana que escoltis els seus consells i que en aquest punt siguis més tradicional i auster.

Si creus que necessites algun fàrmac consulta'l primer amb un metge en lloc de comprar medicaments sense prescripció per internet.


Comentaris

envia el comentari