L'horòscop diari del 21 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 21 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens espatllat el teu radar d'amor, almenys, de manera puntual. I és que veus indicis sentimentals on només hi ha una bona amistat, o simple cortesia. Et sentiràs molt desconcertat, però no per això serà un mal dia.

En el treball hauràs de promoure una millor connexió amb les persones amb les quals et sols donar colzades, perquè faltarà espurna i enteniment.

Et trobes ben secundat per la teva família i els teus amics. Aquest afecte que hi ha al teu voltant repercuteix de manera positiva en la teva salut, que està entre les més altes de tot l'Horòscop.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Amb l'arribada del dissabte trobes l'excusa perfecta per a fer un parèntesi en la teva vida quotidiana i viure alguna bogeria especial relacionada amb l'amor. Si ets un Taure amb parella, organitza una cita especial, qualsevol gest que tinguis serà benvolgut.

Procura tenir un major control sobre les teves obligacions professionals: pensa que tots els passos que donis repercutiran en els teus resultats, ara que el mes de novembre s'acosta a la seva final.

La teva salut serà forta i vigorosa, estaràs com un autèntic roure. Les teves ganes de moure't destaquen, i podràs fer que l'alegria imperi allà on fossis.

 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella, els teus desitjos de comprensió es veuran complerts aquest dissabte quan aconsegueixis conversar en calma i harmonia de problemes que creies impossibles de resoldre.

Respecte d'assumptes laborals que t'han alarmat al llarg de la setmana és temps de centrar-te en els teus propis pensaments. El missatge que tenen els astres per a tu avui és que no et deixis portar pels problemes aliens.

Aprèn a buidar la ment de pensaments. Et sentiràs millor en tots els sentits.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

A través de l'art avui podràs canalitzar bé els teus sentiments, i aconseguiràs que els mateixos arribin a la persona de la qual estàs enamorat. És igual que se't doni bé l'escriptura, la pintura o la música, les muses et visitaran i agitaran el teu cor.

Algú molt pròxim t'està demanant un compromís molt fort per a un projecte en el qual no creïs, i en el qual hi ha molts diners en joc.

El teu apetit pot caminar descontrolat, potser perquè és cap de setmana i associes aquests dies als excessos i a la gola.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Lleó, per a trobar la parella que anheles has de saber que un atreu el que creu merèixer. Si tens fills, és un dia perfecte per a «tornar a ser nen una altra vegada» i jugar amb ells. Sortir de la teva zona de confort i tastar menjar d'altres països et sorprendran per a bé.

Si et toca treballar, l'ambient estarà animat i els clients seran cordials i simpàtics pel que la teva jornada es farà molt amena.

En l'àmbit físic, el cos et demanarà acció i diversió, així que hauràs de trobar la fórmula per a conjuminar aquests dos conceptes.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Velles decepcions en l'amor cobren vigència aquest dissabte; fins i tot algun nadiu de Verge dirà que els sentiments sol ens compliquen l'existència. Has de treure a la llum el teu optimisme i la confiança en tu mateix.

Aprofita les oportunitats per a generar diners que t'ofereix aquest dia, en el qual hi haurà persones molt influents atentes als teus passos. La comunicació no verbal dirà més coses de tu que mil extensos soliloquis.

Aconsegueixes un major domini mental per a lluitar contra l'apatia, que fa que a vegades t'avorreixis a casa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La caritat de Venus, el planeta de l'amor i el plaer, facilita les expressions afectives i les tertúlies socials i familiars. Això en el marc de la parella suposa un afegit positiu a la relació.

En el terreny professional, els trànsits planetaris actuals podrien indicar actituds rígides per part dels Balança, però també que són conscients de les seves pròpies limitacions.

En la salut, les energies físiques tendiran a disminuir. És comú durant els trànsits de Saturn experimentar retards en tot el que s'emprèn, o necessitar més esforç de l'habitual per a aconseguir els objectius.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En últimes hores d'aquest dissabte el planeta de l'amor, Venus ingressarà al teu signe per a augmentar el teu desig i afermar aquelles relacions que es troben trontollant.

Per als nadius del tercer deganat aquesta jornada podria ser una en la qual aconsegueixin aconseguir una meta molt desitjada en el material. Si estan cursant estudis és molt probable que aconsegueixin nivells de concentració intel·lectual anés del corrent.

Prendre l'energia que es troba disponible ajudarà a una millor i més ràpida evolució dels seus assumptes intel·lectuals. Per a aquesta jornada la salut dels nadius del signe d'Escorpí és bona.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui és un dia magnífic per a allunyar la rutina de les teves relacions, viatja amb la teva parella, veu al cinema, planifica un sopar romàntic, etc. així intensifiquessis el foc de l'amor.

És possible que canviïs de treball o de professió, per a emprendre així una etapa totalment nova. Potser et jubiles, t'indemnitzen o reps una quantitat de diners que t'allibera de molts anys de treball.

En la teva salut, Urà transita la teva casa de la salut, per la qual cosa és l'etapa perfecta per a experimentar diferents estils de vida que beneficiïn la mateixa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells que estan solters deixa a un costat aquest sofriment que t'atabala i comença a brillar per a donar pas a aquest amor que satisfarà la teva vida d'aquesta.

És un dia complex en el referit als diners. Et sents lligat de mans i no t'animes a fer un pas arriscat per a realitzar un negoci que no és del tot segur.

Intenta quedar amb amics per a realitzar exercici, d'aquesta manera podràs reforçar els teus hàbits positius, Capricorn.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Hi ha nous avanços i projectes que hauràs d'agarrar amb molta energia per a no perdre les oportunitats que seran certament importants. Pot ser que l'amor de la teva vida aparegui sense previ avís.

En el treball, ara és el moment per a reconduir la teva vida professional i econòmica. Els vents són favorables per a prendre decisions que t'ajudaran a canviar el rumb.

En la salut, podries viure molts estats d'ànim exaltats o autoritaris, per la qual cosa hauràs de mantenir llargues negociacions que has de portar a favor teu de la millor manera possible.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb la Lluna en Aquari tindràs moltes ganes de sortir a socialitzar i connectar amb persones noves. Flueix davant els plans improvisats i deixa't portar per la teva intuïció si algú flama la teva atenció.

Sabràs calcular i no gastar en excés (encara que t'imposaràs un pressupost elevat, et cenyiràs i no el sobrepassaràs). Però no et preocupis perquè no et faltaran les invitacions a copes.

Cauràs en la temptació de comprar dolços quan passis al costat d'una botiga plena de llaminadures o bombons. Procura racionar-los i no menjar-te'ls tots d'una asseguda.


Comentaris

envia el comentari