IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 22 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Intentes ser millor marit o esposa. Penses cada detall que és a la teva mà per a fer més feliç al teu cònjuge, i notes en la seva manera de mirar-te que estàs fent bé les coses.

No deixis les coses a mitjà fer: els impactes planetaris et conviden a donar les últimes pinzellades als teus projectes actuals. La teva reputació es dispararà.

La sensatesa i el sentit comú seran els teus millors aliats en l'àmbit de la salut. Com tu mateix et protegeixes i et cuides, ningú ho farà. Tranquil perquè no hi ha cap amenaça seriosa per al teu benestar.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La comprensió no és el punt fort de les parelles en aquest dimecres. Tens la sensació que els vostres gustos i ambicions han pres rumbs diferents, que hi ha una barrera invisible entre el teu cònjuge i tu.

Estàs confós en el terreny laboral, i dubtaràs molt de les teves capacitats. La presa de decisions serà una tasca més complicada de l'habitual i revisaràs els punts forts i flacs del projecte una vegada i una altra abans de signar cap contracte.

El consum d'alcohol, en grans dosis, mai és bo, però durant aquest dimecres hauries de mirar més pel teu fetge.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Durant aquest dimecres malbarataràs audàcia i passió, Bessons. No es tracta que et creguis infal·lible, no obstant això estaràs tan sensual i gojós que pocs podran resistir-se al teu encant sexy.

 És necessari que aprenguis a gestionar els teus assumptes econòmics sense tant de temor. Si tens un deute, és un bon dia per a intentar renegociar-la.

Els nadius del signe dels bessons podran comptar amb una excel·lent predisposició energètica per a realitzar teràpies psicològiques i consultes amb psicoanalistes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor et dicta una direcció diferent de la que et suggereix la teva psique. Anheles tenir més llibertat amorosa, però no trobes les paraules correctes per a dir-li-ho a la teva mitjana taronja.

El cranc se situa com un dels signes més creatius i magnètics de l'horòscop. Desenvolupa l'art que hi ha dins de tu, i no tinguis por a l'èxit i al reconeixement. Explora el teu potencial i trobaràs noves vies per a ingressar diners.

Els hàbits saludables que havies introduït en la teva vida donen els seus fruits, i t'animes a seguir en la direcció correcta.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dia molt favorable en el pla sentimental. Els astres afavoreixen un acostament amb tota la teva família. No busquis crear discussions a través de retrets o frases malintencionades. 

És una jornada de quietud on no és per a res favorable fer canvis laborals o presentar algun projecte. Si tenies pensat demanar un augment de sou o canvi de departament.

Quan va ser que et vas fer l'última revisió mèdica general? És el dia perfecte per a demanar exàmens clínics i sortir de dubtes respecte al teu estat de salut quan sigui possible.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

 Els astres et brinden una interessant protecció en l'àmbit amorós. Les majors preocupacions que es donaran en la teva llar estaran relacionades amb l'estudi dels fills, però no per la falta d'afecte entre la teva parella i tu.

Seràs molt fer en el terreny empresarial, i alguns dels teus companys seguiran el teu exemple. Ets un model de disciplina, i per això ara hauràs d'ampliar els teus esforços per a mantenir el nivell.

La teva energia es dispara, i durant aquest dimecres podràs dur a terme les tasques que sempre deixes per a un altre dia.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que avui Balança el teu magnetisme sexual i carisma personals faran d'aquest un bon moment per a la teva vida amorosa. El trígon en Mart et porta energies i passió, però ben equilibrades.

Pel que fa a la professió, els Balança podrien impressionar avui als seus superiors a causa d'una gran iniciativa, al mateix temps que donaran mostres d'enorme franquesa. A més, la teva part social està activa, amb el que també sabràs negociar.

En qüestió de salut, a nivell físic et sentiràs bastant bé, a excepció d'una mica de nerviosisme que potser podia impedir-te dormir plàcidament. Això podries revertir-ho amb esport o exercicis de relaxació guiats.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El teu ànim puja de la mà del canvi lunar que es donarà en les pròximes hores. La vida se sent satisfactòria i l'alegria de viure et satisfà el cor.

No voldràs ni pensar si més no en el treball, més aviat voldries passar l'estona amb la família o amics. Escorpió, les obligacions que avui no compleixis seran el mal de cap de demà.

L'energia astral demana que siguis acurat i estiguis molt atent si és que asseguis dolors en l'oïda o la gola ja que els canvis d'estació propis d'aquesta època de l'any poden afectar-te.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Per a l'amor avui Sagitari, el planeta guerrer t'envia molta energia, iniciativa i confiança en tu mateix. Notaràs un augment de l'atractiu sexual, per la qual cosa és un bon moment per a nodrir les relacions, tant les incipients, com les que fa temps que van començar.

Respecte a la teva vida professional, una actitud racional i un estil de comunicació bastant convincent seran bones eines per a aconseguir el que et proposes.

Per a la teva salut, Sagitari, l'horòscop prediu que avui tindràs certa tendència a sentir que has perdut el rumb. Pot ser que comencis a qüestionar-te el que realment vols de la vida, o el que esperes d'ella.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

 Molts nadius tindran necessitat de comunicar-se més, de deixar-se portar per l'afecte i oblidar velles penes o ofenses del passat i començar a respirar un aire nou que centri l'atenció en les bones característiques de la teva parella.

En el professional aquesta jornada promet grans coses per als nadius del teu signe. Si estàs negociant un assumpte vinculat amb propietats o béns immobles és molt possible que obtinguis el que necessites.

Avui et deixaràs portar pel desig de gaudir de la teva vida i t'alliberaràs del pes de controlar-lo tot i buscar el benestar de cada persona que s'acosta a tu. 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui Aquari, t'adverteix de l'ús inapropiat de les teves paraules, o potser més aviat el to, perquè podries caure en malentesos i discussions no desitjades.

La predicció laboral per als Aquari avui augura que el Sol en quadratura en el teu signe et farà treballar més dur, sobretot a causa de la teva alta exigència. També és possible que et posin a prova, però la superaràs amb escreix.

En referència a la teva salut avui Aquari, pot ser que una acumulació de tensió nerviosa et torni més brusc i impredictible en el teu comportament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És un dia oportú per a acceptar proposicions sentimentals o per a començar a redefinir relacions que han estat estancades durant algun temps. Es tracta d'avançar, sigui junts o per separat.

Són dies clau per a iniciar i començar amb tot el relacionat amb el vocacional. Ja es tracti d'estudis, un projecte empresarial, escriure un llibre o fer el pas de canviar de treball, Júpiter et donarà una empenta perquè tot marxi bé.

Pots sofrir alguns marejos durant aquest dimecres. I és que amb la lluna nova tan a prop i l'estrès del dia, gairebé no beuràs aigua i això afectarà el correcte funcionament del teu cervell.


Comentaris

envia el comentari