L'horòscop diari del 22 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 22 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un do molt particular, per a transformar a la persona que estigui irada, enfadada amb el món, en un ser divertit que sàpiga aprofitar el seu pas per aquest món. Seràs molt bo donant ànims al qual ho necessiti, i ensenyaràs a uns altres a veure el got mig ple.

Seràs un bon imant per a trobar ofertes de treball, i més si estàs aturat.

Evita el tabac i l'alcohol i el tabac, i més si creus que la teva vida social et portarà per aquests rumbs en el cada vegada més pròxim cap de setmana. Aprofita la teva força de voluntat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El Taure que està en un matrimoni haurà de barallar fort contra la gelosia, que poden arruïnar la història d'amor que tant d'esforç t'ha costat construir.

En el treball desconfies fins de la teva ombra; sents que un company molt pròxim està intentant fer fortuna amb els teus coneixements o amb els teus esforços. Hauràs de prendre una mica d'aire per a analitzar bé la situació, i comprovar si és tot una fantasia (o si les teves sospites estaven infundades).

Podràs descansar més del que esperaves. La teva capacitat per a recuperar-te de malalties és francament interessant.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per a aquest dijous es presenta un clima tibant en relació amb els sentiments. Desitjaràs llibertat i és probable que no aconsegueixis donar amb el clima afectiu que volguessis.

Els astres t'impulsen a confiar amb esperança en el futur i és gràcies a l'abundant energia que irradia Júpiter encara en un signe que t'afavoreix per a buscar solucions pràctiques a molts dels teus inconvenients materials.

Estàs sota un influx astral que desborda optimisme i pot portar-te a ignorar pautes bàsiques com ara la rentada de mans abans de menjar o l'evitar les aglomeracions de gent.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En els matrimonis que estan en forma s'afavorirà les noves experiències passionals. Estàs disposat a treure el teu costat més atrevit, potser? Les fantasies estan per a complir-les.

En el treball ningú et regalarà res, tot hauràs de fer-ho per tu mateix. I no t'importa, perquè saps que ets una persona plena d'autosuficiència, que no necessita l'aprovació de ningú per a prendre les millors decisions.

Et sentiràs molt còmode duent a terme esports individuals, accions que et permetin prendre un major sobre el teu cos i la teva respiració sense rendir-li comptes a ningú més.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Algun programa de televisió o pel·lícula sobre infidelitats instal·larà al teu cap que el teu cònjuge ha pogut mentir-te i no t'has assabentat. Començaràs un interrogatori irracional que acabarà en empipament per part de la teva parella.

Aconseguiràs una millora en el teu horari laboral, seràs molt astut i sabràs negociar una reducció de jornada o més flexibilitat. Buscaràs la manera de fer qualsevol procés o feina d'una forma simple i senzilla, per a què complicar-se la vida?

Sembla que sobre la teva esquena suportes el pes d'una gran llosa. Acumules estrès i tensions que podrien engarrotar-te el coll.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Descobriràs que amb la teva capacitat per a estimar pots fer autèntica màgia, i que les teves relacions no tenen per què envejar-li res a les quals es llegeixen en els contes de fades. Tens un poder especial per a treure el millor dels que estan prop de tu.

Alguns consideraran tenir una segona ocupació que serveixi per a complementar el teu salari principal, o per a llevar alguns paranys.

L'aigua t'ajudarà a recuperar-te del cansament. Aprofita per a donar-te un capbussó en la mar o la piscina o senzillament un bany relaxant a la teva casa, amb sals aromàtiques!

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe estan de sort, ja que, desborden encant i naturalitat. Això és una cosa que serà molt benvolgut per aquells que s'acostin o entrin a forma part de la seva vida.

En l'àmbit laboral, estàs sota la influència de Saturn i Júpiter, per la qual cosa et concentraràs molt en el teu treball. Això es traduirà en un major rendiment, no per hores treballades, sinó per resultats en poc temps.

En la salut, avui et despertaràs sentint-te una cosa feble. La sensació física és d'esgotament, o falta de forces.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest és un dia propici per a gaudir de la trobada amb amics o persones amb les quals et sents a gust conversant, Escorpió. D'aquesta manera dissiparàs una mica les demandes que podries sentir per part de la teva parella.

Si ets d'aquells nadius que es troben aturats no et preocupis, aviat rebràs una mà que t'auxiliï. Pot tractar-se d'una cosa temporal que et traurà d'una dificultat.

No et sents tan fort aquest dijous. Pot ser que hagis abusat d'aliments picants o grassos i la resposta del teu fetge no es fa esperar

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si parlem de la teva vida amorosa, en aquesta etapa en la qual Mart es muda a la teva setena casa, serà un bon moment per als Sagitari. Podràs deixar enrere totes les teves queixes i celebrar el teu amor.

En l'àmbit professional, treballaran amb passió i prendran a les seves mans alguns projectes nous que han estat esperant fer durant molt de temps. Això també augmentarà el seu prestigi.

En la salut, és possible que ja estigui lluitant amb molts problemes. No ignoris els problemes de salut en absolut i comunica't amb el metge si és necessari.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en bon aspecte còsmic des del signe de Verge afavoreix la comprensió de l'ordre necessari per a avançar en les teves relacions. Serà important que evitis confrontar amb els qui pensen diferent o veuen la vida d'una altra manera.

Aquest dijous comptes amb la benedicció dels astres per a anar cap endavant en tots els teus projectes, si bé moltes de les escenes que observes en el teu entorn generen cert temor, és temps de confiar.

Si estàs recuperant-te d'una malaltia, tindràs excel·lents respostes als teus tractaments mèdics.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari, la sobrecàrrega d'informació pot portar a pensaments confusos. És possible que hi hagi malentesos i discussions, per la qual cosa escoltar és millor que parlar.

En el laboral, la transició del Sol al signe de Taure agrega una onada de força i ​​energia als nadius d'Aquari. Hi haurà una oportunitat d'ascendir en la carrera. Fins i tot les intrigues i conspiracions circumdants no poden evitar això.

En la salut, a nivell físic et trobaràs bastant bé. Els esforços que has fet per equilibrar els teus hàbits diaris, fent-los més saludables, estan obtenint resultats.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'àmbit amorós les paraules seran poques i escarides, i el que prevaldrà és la comunicació no verbal. Les abraçades, petons i carícies restabliran qualsevol sensació negativa de discussions anteriors.

Si ets un Peixos que per un motiu o un altre va sortir aviat de casa i no va acabar els seus estudis o carrera universitària, reprendre'ls estarà en el teu punt de mira. Si vols reciclar-te i estudiar una cosa nova alhora que treballes has de planificar-te millor.

Per a recuperar la teva vitalitat ja saps el que has de fer: deixa els mals hàbits i segueix una bona rutina d'exercicis i alimentació.


Comentaris

envia el comentari