L'horòscop diari del 22 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 22 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Notes gran fluid enèrgic dins del teu cor, i et sentiràs molt còmode en donar la màxima prioritat a la teva vida social i professional. Deixaràs aparcada, per tant, la teva vida emocional i familiar, i en el cas que tinguis parella pot ser que l'altra part noti una gran decepció.

Tingues més cura i millora les teves dades personals quan utilitzis les xarxes socials; t'estàs exposant de forma gratuïta, i això pot ser contraproduent per a alguns negocis. Controla la teva empremta digital, amb molta més cura.

T'alliberaràs dels mals de cap que et turmentaven en les últimes setmanes.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de ser conscient que la vida passa molt de pressa, i que és una pena desaprofitar qualsevol moment de felicitat, per petit que sigui, per pensar en què diran els altres.

A la banda de la feina, has de saber que un entusiasme exagerat pot ser perjudicial. Et poses el llistó molt alt, tant que no arribes a tant i t'omples de frustració.

El teu sentit de l'equilibri no és molt fi aquest dissabte, així que evita les accions de risc i les altures. Fes activitats amb la família, si són esportives millor!

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És important que aquest dissabte recordis qui ets i quines són les teves prioritats quan tanques els ulls i et centres en el teu cor. A causa de les teves últimes vivències et sents millor que mai. Més despert i present que en temps passats. No obstant això has de cuidar de respondre de manera brusca quan es tracta de defensar els teus ideals.

Molts nadius estan intentant canviar el seu estil de vida.

Molta informació que ha arribat a tu et mostra els hàbits nocius que has portat endavant i voldràs millorar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'amor has de tenir cura d'allò que ja tens: no siguis confiat pensant que pots fer el que et doni la gana i que tot romandrà igual, ni creguis que tot transcorrerà segons els teus desitjos.

Ets diligent i conscienciós dins del teu treball, i aquestes qualitats et faran guanyar els elogis de gent que tens al voltant, inclosos els teus caps i altres personalitats associades al poder.

El contacte amb persones amb interessos religiosos o de filosofia t'ajudarà a canviar aquest aire pessimista que t'envolta. I comprèn d'una vegada que en aquesta vida tot té solució.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Les teves necessitats afectives són igual d'importants que les de la teva parella i li faràs saber. Però compte amb com maneges la conversa. El solter podria caure en una relació tòxica.

Amb Mart en aspecte inharmònic a Saturn i Plutó a la teva zona de treball, és millor que no comencis res de nou ni tinguis reunions importants on les teves propostes siguin innovadores o transformadores.

La teva pell estarà molt sensible, si et fas un cop, el blau perdurarà diversos dies. Mentalment la Lluna en quadratura a Venus pot fer-te sentir que les teves emocions són un caos.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de recórrer a la teva paciència: la predicció diària ens revela que les teves relacions amoroses et causaran irritació durant aquest dissabte d'agost. Un assumpte sense importància podria obrir en un tres i no res la capsa dels trons.

El teu esperit professional està carregat de bones vibracions i energia. Tens la intenció d'augmentar el teu prestigi, faràs grans esforços per guanyar riqueses i administrar-les amb saviesa.

Per realitzar-te tractaments de bellesa utilitza millors productes naturals que cremes molt cares — a les que ja els tens tirat l'ull per culpa de la publicitat —.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als nadius que estiguin en parella, serà molt important que puguin estar a soles amb la persona que estimen, encara que sigui unes poques vegades, ja que aquest fet redundarà en beneficis futurs per a la relació.

Pel professional, aquesta serà sens dubte l'àrea més moguda pels Balança, els quals podran a través de diferents mitjans posar punt final a les dificultats que haguessin tingut en mesos anteriors.

En la salut, avui la pau i l'harmonia arribaran a la vida dels nadius del signe en totes les àrees.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

L'amor ha de ser un espai de recés per al cor i en lloc d'això moltes vegades sents que és un tortuós camí cap a la redempció. Escorpí, és temps de prendre responsabilitat sobre les teves accions del passat. No podràs evolucionar mentre segueixis a negació de les teves accions.

Observaràs amb alegria que has aconseguit concretar un pas que et porta a la son de la teva vida. Un pas endavant ha estat l'impuls necessari per avançar. Es tracta del primer d'un seguit que donarà lloc a sincronies meravelloses.

Per avui els nadius d'Escorpí podrien patir de molèsties a les vies urinàries i inflamació a causa de la retenció de líquids.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que no hagin resolt antics conflictes familiars, en alguns casos provinents de la infància, veuran reflectits aquests conflictes en la seva actual relació de parella.

En el treball hi haurà molt moviment, tot i que els resultats que es puguin observar no estaran a l'altura dels esforços fets. No obstant això, has de saber que aquests esforços no seran en va.

En la salut, han de cuidar dels canvis que patirà el seu estat d'ànim, ja que es veuran un dia resolts i encantadors i l'endemà, rondinaires i malhumorats.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Capricorn, et despertaràs sentint que la vida és estupenda i que has d'agrair moltes coses. Els nadius de Capricorn que estiguin solters tenen avui l'oportunitat de conèixer a una persona especial que marcarà les seves vides per sempre. Gaudeix passejades i trobades amb alegria.

És un dia perfecte per pensar en nous horitzons professionals, conèixer les ofertes que hi ha al mercat i investigar altres maneres de guanyar diners pot ser molt estimulant.

La forma en què et condueixes respecte del teu cos pot ser una cosa irresponsable aquest dissabte amb una marcada tendència als excessos.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui Aquari, diu que et sentiràs molt a prop de la persona que estimes, la comunicació amb ella serà molt fluida i l'acostament, apassionat. Sens dubte una molt bona forma de començar el cap de setmana.

Els assumptes de treball marxaran bé avui, en línies generals. Els que realitzin alguna tasca de tipus mecànic i rutinari, han de procurar buscar altres tasques que els satisfacin en la seva recerca de major coneixement.

Pel que fa a la teva salut, avui seguirà sent bona, tot i que no es trobaran justament en excel·lents condicions d'ànim.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Anteposaràs tot per dedicar-te de ple a la teva família. Visitaràs al teu pare i germans per oferir-los ajuda, li faràs un detall creatiu a la teva parella, i et bolcaràs amb els teus fills jugant amb ells.

Podries patir una estafa en l'àmbit econòmic. Un contracte o compra no sortirà com esperes i fins i tot pots perdre molts diners. T'interessarà molt el món de l'ocultisme i tot el místic, ja que a vegades creus veure coses inexplicables.

Si fa dies que notes malestar general deixa de treure-li importància, i ves al metge perquè et facin les proves pertinents.


Comentaris

envia el comentari