L'horòscop diari del 22 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts, 22 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida està plena de color; no deixes que el gris (i molt menys el negre) tenyeixi la teva realitat amorosa. Treu aquest esperit alegre i jovial que tens.

Has d'aprendre de la teva història professional; si segueixes com fins ara estaràs condemnat a repetir els errors que vas tenir temps enrere.

Encara que cometis alguns excessos, dins de tu hi ha ganes de tenir una vida tan sana com sigui possible; vols allunyar els dolors físics (i de l'ànima) de la teva vida. Això sí, et costarà no caure en la temptació en aquests hàbits que no et beneficien.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens ganes de viure la passió amorosa, i faràs tot el possible perquè en el cel del teu dormitori es vegi un espectacle de focs artificials (sense perdre el romanticisme).

S'acostarà fins a tu algú que té una mala reputació per a proposar-te un negoci; a la teva mà estarà tancar-li la porta, o donar-li una oportunitat i descobrir si és cert o no tot el que et van explicar.

Deixa de pensar que estar a dieta és sinònim de menjar amanides i carns i peixos a la planxa. Per què no cuines avui plats sans, divertits i saborosos?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui els astres et conviden a sentir tot l'afecte de Venus en Sagitari que t'impulsa a indagar en la diversitat, divertir-se amb el diferent, prenent un compromís que superi totes les barreres.

Estàs intentant créixer en la teva emprenedoria? Els astres t'impulsen a investigar els mètodes del comerç en línia. Totes les empreses han iniciat aquest recorregut i tard o d'hora hauràs d'aprendre a portar una botiga electrònica.

La salut estarà sotmesa a la tensió astral que es viu entre Plutó en Capricorn i Mart en Àries.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et replanteges alguns punts que creies tenir molt clars respecte a l'amor. Els conceptes de fidelitat, lleialtat o romanticisme són, en certa manera, construccions socials, i ara veus les coses des d'un prisma diferent del que tenies anys enrere.

En el cas que el teu matrimoni hagi acabat recentment i hagis de signar el divorci para esment a tots els punts, no sigui que t'estiguin enganyant.

En la salut, aquest dimarts transcorrerà amb bastant calma, i et permetrà recuperar-te del cansament que encara arrossegaves des del cap de setmana.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El nadiu d'aquest signe que estigui en parella o matrimoni gaudirà d'un dia harmoniós i romàntic. El solter de Lleó pot trobar l'amor mentre persegueix els seus objectius econòmics i laborals.

Als nadius d'aquest signe que estiguin buscant treball en l'àmbit de serveis socials se'ls presentarà una oportunitat d'ocupació. Si estàs pensant a invertir a comprar un immoble, és una bona idea sempre que sigui per a residir tu.

Tingues petits trucs per a quan et sentis desmotivat o trist. Com per exemple, una llista de reproducció musical amb cançons que et transmetin alegria.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per què t'has tornat tan sec en paraules, Verge? Has de dir-li més a la persona que estimes les teves emocions i sentiments. Trenca el silenci en el qual has decidit embolicar-te, i fes-li que recordi l'important que és per a tu.

Deixa que cada pal aguanti la seva vela professional; et sents un petit superheroi que vela per la seguretat i el benestar dels altres, però t'oblides de les teves pròpies necessitats.

Evita posar la teva salut en mans de guaridors, remeiers i altres persones que prometen el benestar a través de ritus màgics.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, l'amor és una de les coses més importants del món per a tu, sempre ha estat així, però ara més. I això definitivament ho saps. El que necessites en aquest punt és adonar-te que necessites donar amor per a rebre-ho.

En el treball, en el teu cas és alguna cosa que et causa bastant estrès. Tenies en principi moltes expectatives sobre ell, però t'ha decebut una mica.

En la salut, el millor és no fer tant d'esforç físic. Allibera't de moltes coses que et lliguen. Entre més relaxat estiguis més fàcil serà per a tu tot.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un viatge curt pot salvar molts desacords afectius. Aquells nadius del signe de l'escorpí que estiguin vivint dificultats en els últims dies dins del si de la llar poden apel·lar a aquest recurs i canviar l'escenari.

La lluna en Àries t'ajuda a iniciar amb força accions que t'ajudaran a aconseguir els teus objectius. Tens totes les de guanyar gràcies als emplaçaments astrals que s'observen en el cel.

Si ets d'aquells nadius que sofreix problemes de columna o articulacions avui és un dia perfecte per a prendre contacte amb noves tècniques de curació.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, és possible que decideixis prens distància d'una tercera persona que ha pogut estar afectant la relació i generant desgast dins de la teva vida en parella.

En el treball, hi ha possibilitats de millora i ascens en tot el que està relacionat amb la creativitat, però també amb les negociacions i intercanvis d'idees i béns.

Quant a la teva salut, Sagitari, és moment per a activar la teva intuïció i la teva energia per a la teva evolució. No perdis temps en assumptes que ni tan sols provenen de tu sinó de terceres persones.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els fills o els pares poden representar un gran pes en aquest moment. Hi ha una tendència astral a expressar amb molta energia el que es necessita per a donar fi a assumptes que portaven emprenyaments en la vida quotidiana.

Els assumptes comercials reben un fort impuls astral és per això que estàs enfront d'una ocasió poc freqüent que hauries de prendre com un trampolí per a accedir a l'èxit.

Aquest dimarts la majoria dels nadius sentiran la influència vivificant i enèrgica de la Lluna en el signe d'Àries.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si estàs solter, serà un dia amb molta vida social, per la qual cosa et relacionaràs i seduiràs a tots. Podries viure alguna experiència esporàdica que no anirà a més sentimentalment parlant.

A nivell professional, els Aquari podrien rebre una proposta per a col·laborar en un projecte fora del treball que, a més d'aportar-los uns diners extres, li farà molta il·lusió.

En la teva salut, estaràs bé, però no tant com de costum. Passaràs un dia una mica nerviós i ansiós, per la qual cosa menjaràs tot el dia. El menjar podria convertir-se en el teu ansiolític preferit.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els recursos de la teva relació (béns materials i finances compartit) estaran en el punt de mira i poden sorgir problemes a causa d'opinions diferents pel que fa a com l'invertiu.

Si algun client et deu diners i no aconsegueixes que et pagui, ha arribat el moment de posar-se seriós i contractar un advocat. A l'assalariat és probable que se li comuniquin una rebaixa o congelació del seu sou.

Si el ioga et sembla avorrit, és perquè no saps que existeixen 7 tipus diferents i segur que hi ha un que encaixa amb tu.


Comentaris

envia el comentari