YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 22 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 22 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Faràs molts viatges interiors, fins a la més pura essència que portes dins. Voldràs saber més sobre els teus orígens, defensaràs les teves arrels i comprendràs com el pas del temps ens ajuda a cadascun a desenvolupar la nostra pròpia identitat.

En el teu treball hauràs d'estar alerta: et tocarà actuar en el moment adequat, ateses els senyals que hi ha al teu voltant. Sé espontani i reservat a parts iguals.

Utilitza aquesta jornada de gener posar-te en forma, especialment, si estàs sortint d'una ratxa estressant o en la qual els ànims caminaven per terra.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens assegurada la felicitat en l'amor: seràs el rei de tots els cors. El clima astral consolidarà l'amor de les parelles que estan fent els seus primers passos, aquestes que encara no s'atreveixen a pronunciar en veu alta la paraula festeig.

Cuida amb cura com et projectes en les xarxes socials; l'empremta digital cada vegada és més potent, i les empreses analitzen amb rigor quines fotografies puges i quin tipus de comentaris llances abans fins i tot de contractar-te.

Principalment avui t'enfrontaràs a un cansament psicològic, no a un esgotament físic.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La lluna en el signe de Taure t'adverteix d'assumptes de complexa resolució amb algú del teu entorn en qui no hauries de confiar. Per contra, hi ha alguna cosa que no saps que no trigarà a revelar-se enfront dels teus ulls per a la teva sorpresa.

Júpiter t'il·lumina amb la seva bona energia des d'Aquari i aquestes oportunitats no arriben tan seguit tan sols pots gaudir-ho cada dotze anys, especialment si ets d'aquells nadius del primer deganat.

Avui hauries de prestar una especial atenció als teus somnis. Hi ha molta informació que arribarà a tu durant les hores de descans.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu poder de seducció estarà entre els més alts de tot l'Horòscop, i podràs col·leccionar números de telèfon i propostes romàntiques com qui es recol·lectarà flors al camp.

Els astres no vaticinen una sort especial en els negocis, i durant aquest divendres podries viure alguns desacords desagradables. Potser en una jornada amb més optimisme hauries bregat amb ells amb molta força, però avui et sents més aviat fràgil.

Combats aquesta sensació de malestar que t'ha acompanyat en els últims dies, i sabràs posar-te a les mans dels millors especialistes.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Venus en trígon a Neptú i la Lluna harmonitzen el teu àmbit de l'amor aportant-te la dosi perfecta entre romanticisme, somnis, emocions i passió. Els astres alerten que pots sofrir algun disgust amb un germà/a.

En l'àmbit professional no et sabràs fer entendre i la teva comunicació, una miqueta agressiva, pot provocar que et quedis només en una reunió. En el treball una actitud satírica i falta de tacte et portarà uns certs problemes i disputes tant amb companys com caps.

Podries sofrir mals de cap i tics a causa de la impaciència. El bon aspecte de Venus amb la Lluna propícia la fecunditat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva relació amorosa està aprimant; t'has tornat molt restrictiu a l'hora de donar carícies i gestos d'amor. Aquest divendres més et val ser molt cortès i donar-li una mica de llenya al foc del teu cor.

Et trobaràs alguns disturbis en el sector del treball, sobretot perquè la teva agitada vida personal et torna dispers de pensament. Intenta deixar per a un altre dia la presa de decisions financeres importants, avui podries equivocar-te.

Neixen en tu les ganes de realitzar mil activitats, tant esportives com d'oci, encara que corres el risc de cansar-te.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui revela que serà un dia d'amor en abundància. No obstant això, amb Venus i Mart mantenint les emocions i el romanç de gom a gom, cal ser més pràctic i no deixar-se portar massa.

En el professional, amb Mart en una bona posició, estaràs bé per a prosperar en la teva carrera. Sabràs compensar qualsevol diferència prèvia amb els companys.

En la salut pots estar una mica baix de forces després de contreure una febre o un refredat. Sempre és millor seguir el consell mèdic i fer-se una revisió mèdica per a descartar altres malalties.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pots esperar molts canvis que t'exigiran flexibilitat i caràcter per a decidir el camí a seguir. Han estat dies difícils i per això hauràs d'aprendre a tenir més determinació.

Un problema en el teu món material pot obrir un nou capítol en la teva vida, alguna cosa que no haguessis imaginat. Pot ser que hagis d'enfrontar les novetats i modificacions que es presenten en la teva vida amb una mica d'agressivitat o excés de coratge.

La teva salut és bona en general, cuida els teus nervis.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta és una àrea important aquest any a causa del sojorn prolongat de Venus, el planeta que regeix en relació amb altres persones. En aquest aspecte Sagitari, es despertaran en tu les ganes d'estimar.

L'èxit professional depèn del treball en equip, les relacions i la forma en què interactues amb els altres.

Quant a la salut, pots sentir que la teva sort natural t'ha abandonat i que no estàs avançant en la teva vida. D'altra banda, un programa d'exercici o fitness és una àrea de la qual pots beneficiar-te plenament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Un aspecte de tensió entre Mart i Urà et brindarà una sorpresa i en el que refereix a l'amor i les relacions. Aprèn a deixar-te portar per l'inesperat, per a avançar Capricorn.

Les coses marxaran bé una vegada que canviïs una actitud que et demora o endarrereix els teus objectius. Si vols ser pròsper, no et tanquis al nou per temor a sofrir un revés del destí.

És necessari que et comportis d'una manera responsable respecte de les cures que brindes al teu cos i també respecte de la teva integritat física.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui diu que hi haurà oportunitats perquè et connectis amb una àmplia xarxa d'amics. Per tant, pots inspirar a altres persones amb els teus punts de vista orientats a la renovació personal.

En el professional, Júpiter actuarà com a guia i t'ajudarà a prendre la decisió correcta en la teva carrera, sobretot, si estaves passant per moments d'incertesa o complicacions.

En la teva salut, avui podries tenir una actitud més retreta enfront dels altres. Durant aquests moments segurament tendiràs a ordenar alguns temes relacionats amb el passat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el terreny amorós hauràs de buscar l'equilibri entre el teu cap i cor o podries sofrir inestabilitat emocional. Necessitaràs consell dels teus amics tant si tens parella com si estàs solter.

En el terreny laboral regnarà el bon ambient entre caps i companys. La cohesió de l'equip aconseguirà tirar endavant totes els objectius d'avui. Els diners que rebis serà a través dels teus socis si tens empreses conjuntes.

Els astres et recorden deixar anar el peu de l'accelerador, tant de manera literal si conduiràs, com de manera metafòrica. Les presses mai són bones companyes.


Comentaris

envia el comentari