L'horòscop diari del 22 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 22 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Gaudiràs d'una relació molt fluida, molt comunicativa, amb la persona que t'agrada; potser parlem de la teva parella, o si ets un Àries solter, d'algú que va aparèixer fa poc a la teva vida, d'una manera casual, a través d'amics i coneguts.

Els béns terrenals serà el sector que més et permeti brillar. T' esperaran moltes sorpreses imprevistes i positives. Té prou tinta teva ploma, per si haguessis de signar un nou contracte inesperat?

Diràs adeu a aquests costums tòxics que no beneficien a la teva salut, ja no és vàlida l'excusa de deixar-te portar per les circumstàncies.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sents que en la teva història d'amor hi ha alguna cosa que no acaba de quadrar; el que en teoria és una parella sembla tenir angles de més, ¿pot ser que hi hagi una tercera persona entre vosaltres i que no te n'hagis adonat?

Et trobaràs davant d'una excel·lent jornada per començar o reprendre estudis d'idiomes i altres disciplines i habilitats que et poden ajudar a créixer dins de la teva professió.

Molta gent et recomana que siguis més actiu, que surtis a córrer o a fer esport. No obstant això, pocs et conviden a exercitar la teva ment a través de la lectura.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has passat dies de moltes emocions i trobades amb la parella i per això és probable que avui necessitis disminuir la teva activitat social i estar amb tu mateix. Tot el relacionat amb els diners i el treball es veurà afavorit.

Si estàs en una societat o tens el teu propi negoci, avui podries connectar amb possibilitats inèdites de clients que canviarien els teus ingressos d'una manera grandiosa i pròspera.

Per millorar la teva salut física has de connectar amb la teva espiritualitat. No abandonis el cultiu d'aquelles pràctiques que et fan bé.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sols esperar que en la teva vida succeeixin coses màgiques mentre segueixes amb els braços creuats. Et creus que això és una pel·lícula i que del no-res apareixerà una fada padrina que et vestirà de reialesa i et dirà quin camí seguir per trobar l'amor de la teva vida? No, així que desperta!

Es propiciaran transaccions de compra i venda a gran escala, i les coses aniran millor si parlem del mercat internacional.

Visita zones a l'aire lliure, en plena natura; renovaràs l'oxigen dels teus pulmons, i trobaràs un lloc ideal en el qual fer esport o meditació.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

T'entendràs perfectament amb la teva parella en el terreny sexual. La fusió dels vostres cossos serà també una fusió de l'ànima. Si estàs solter rebràs un missatge d'una persona que vas conèixer aquest cap de setmana.

És el moment d'exigir un augment de sou o una millora de les teves condicions laborals. Mercuri et transfereix l'habilitat per escriure sobre assumptes relacionats amb la teva professió o ocupació.

Si portes temps volent quedar-te embarassada i de moment no has tingut èxit, ha arribat el moment que tots dos us feu una revisió mèdica per comprovar que tot està bé.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

La vida torna a posar en el teu camí a algú que en el passat et va fer sospirar d'amor, encara que entre vosaltres mai va arribar a quallar la història.

Els teus negocis es dispararan gràcies a un reajustament molt intel·ligent que has fet en els últims temps; ha trigat a donar els seus fruits, però ara comprens que els esforços valien la pena. Si tens un judici pendent rebràs bones notícies al respecte.

Per precaució aquest dia vés amb compte amb les articulacions, especialment amb els genolls. Els banys relaxants regeneraran la teva ment i netejaran la brutícia de la teva ànima.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Com saps, no pots canviar per complet la història d'amor, però sí que pots canviar la visió, el que sovint marca la diferència més important. Aquesta serà avui la teva comesa.

En el terreny professional, el vent en contra i la resistència d'aquells que volen organitzar-se brillantment podria enfortir-se, pel que hauràs d'afrontar molts obstacles.

Pel que fa a la teva salut, a causa que Mart és altament actiu i mòbil, també has d'estar ben proveït amb activitat física, esport i exercici. L'únic requisit és que sigui divertit.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Et preocuparà la possibilitat de participar d'una reunió a la qual assistiran molts dels teus amics i familiars. Això exposarà la teva relació als ulls i judicis d'algunes persones que saps que porten un concepte clàssic de l'amor.

Els astres et demanen que recordis tot el que posseeixes a la vida, el que has arribat a assolir i el que falta en el professional.

El teu optimisme pot ajudar-te a suportar algunes molèsties a l'esquena, fes-te un massatge.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters hauran de canviar el seu punt de vista si volen atraure algú amb qui congeniar. Hauràs de fixar-te més en les teves sensacions i menys en les impressions físiques o externes.

Mercuri, el planeta a què hem de parlar i pensar i que també és responsable de les nostres accions, està en retrocés, per la qual cosa es requereix precaució en totes les àrees, però especialment en la laboral.

En la salut, si passes molt temps en el trànsit, has d'anar molt en compte perquè hi ha moltes possibilitats que et vegis involucrat en un accident.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Moltes vegades t'equivoques quan realitzes judicis respecte de la conducta dels teus éssers estimats i és probable que en aquest dimecres arribin a tu dades que confrontin la teva manera de veure als altres.

Si estàs sense feina, es presenten oportunitats que hauràs de sospesar. Podria tractar-se d'un lloc a una altra ciutat o fins i tot en un país llunyà. El nombre de la fortuna per avui és el 14, que et convidarà a esperar amb confiança en els beneficis de les teves eleccions.

La inestabilitat i els problemes de la vida quotidiana poden deteriorar el teu benestar físic.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor avui Aquari, augura que estàs en el teu millor moment per a les relacions amoroses. Això és així perquè et sents especialment ple de calidesa, creativitat i positivisme.

La majoria es poden considerar molt afortunats, Júpiter il·lumina les seves vides i permet que molts obtinguin recursos considerables, ja sigui en diners, propietats, treball lucratiu o fins i tot en guanys que vénen de tercers.

Durant el dia d'avui, les emocions d'Aquari seran més intenses, tan forts que fins i tot podrien eclipsar el teu pensament analític. Podries sentir-te perdut, fins al punt d'entrar en depressió.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'entrada del Sol a Lleó t'atorga una actitud amorosa amb la teva parella. Si ets un solter pisciano enamorat, has de saber que és el dia assenyalat per a dir-li a aquesta persona que l'estimes.

Mercuri i Urà infonen positivisme en qualsevol tipus de negociació: ja sigui el regateig d'un preu, posar en marxa un nou acord comercial, millorar les condicions d'una hipoteca o préstec, etc. Els emprenedors faran servir les seves habilitats comunicatives per aconseguir recursos econòmics o materials.

No ha de fer-te vergonya acudir a un psicòleg. T'ajudarà a entendre i gestionar les emocions que t'estan sobrepassant.


Comentaris

envia el comentari