App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 22 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 22 de juny

Per llegir la predicció completa de qualsevol signe de l'Horòscop, clica-hi a sobre. Que els astres et siguin favorables!

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor et sentiràs molt cohibit. Potser la teva família no vulgui que vegis a la persona que estimes, perquè consideren que et mereixes alguna cosa millor, o potser perquè pertanyeu a orígens diferents. Igual és la teva parella qui et prohibeix veure un bon amic, per culpa de la gelosia.

T'omplirà de joia recomanar a un bon amic per una feina dins de la teva empresa, o per al negoci d'un familiar; estarà a l'altura de les circumstàncies.

Considera abandonar de forma temporal les xarxes socials de qualsevol mena, estàs exhibint massa la teva vida.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs ple de fortalesa i de passió, i a més, Venus et dotarà un extra d'energia. En les parelles es podrà trencar amb la monotonia i amb els convencionalismes. En el camí del solter s'hi creuarà algú que atraurà molt, però que no t'aportarà la pau que necessites.

Vols aconseguir l'èxit en tot el que fas, i s'està tornant una obsessió. Has de ser més realista, i buscar metes que es mantinguin dins dels límits de les teves possibilitats.

Estaràs en molt bona forma i gaudiràs d'una moral molt més alta del que és habitual.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Gràcies als esforços que has realitzat per a ser més comprensiu i créixer en l'àmbit espiritual, pots mantenir una relació amorosa amb tots els que t'envolten però més encara amb la teva parella.

Si ja estàs segur que la direcció dels teus assumptes professionals és hora que col·loquis la teva energia plena en això i avenços amb un projecte que tens abandonat.

La lluna en signe d'aigua t'aporta un ànim molt influenciable i per això has de protegir la teva psique.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus camina en una posició una mica mandrosa per als teus amors. Si estàs solter, et costarà sentir interès en altres persones. Podria passar davant dels teus nassos l'home o la dona de la teva vida i ni giraries el cap.

Et sorprens al trobar nous contactes professionals. Les teves inquietuds es disparen, i no tindràs por de demanar millores en el teu salari, o en els teus horaris professionals.

El teu cos encara està ressentit dels excessos del cap de setmana, i vendries la teva ànima al diable per poder dormir tant com volguessis.

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Si tens parella demostraràs amor a través de les paraules i gestos, estaràs molt casolà i voldràs passar tot el temps possible a casa. El solter es refugiarà a prop de la seva mare o àvia. No siguis tan sobreprotector amb els teus fills.

A la feina, actuaràs una mica a manera d'assaig i error, sense arriscar molt. Avançant i retrocedint si cal. Els emprenedors que compten amb socis sentiran un alleugeriment de tensió per totes les parts. Compte!

Tindràs la tendència a menjar de pressa i això pot provocar ennuegaments i indigestions.

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Et veus embolicat en una cadena de discussions i reconciliacions sense fi. T'esforçaràs per no barallar més, però posar un punt final a les converses es torna molt difícil. Com solter, et planteges canviar la teva manera de ser per enamorar a algú.

Ets ambiciós i menjar-te el món d'un sol mos. Deixes que la teva ferocitat es manifesti en el terreny empresarial i dupliques els teus esforços per millorar el que has estat collint.

Podràs conrear una relació amistosa amb una persona plena de vitalitat, que t'encoratjarà a fer més esport, ja que superis els teus límits.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor revela que l'amistat serà el centre de la teva vida. Pren-te el temps necessari per conèixer tot sobre els teus amics més propers i escoltar les seves necessitats.

Pel professional, tens energia de sobres per donar a la teva activitat laboral i t'encanta assumir reptes, especialment quan es tracta d'actuar pel benestar del grup.

En la salut, a la fi t'adonaràs que tot el que passa és perquè ha de passar, i que en definitiva sempre és per a bé. Acabaràs el dia com si haguessis tornat a néixer.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Cura aquesta tendència al ressentiment i no permetis que velles ferides s'obrin. Trobar punts en comú amb aquells amb qui abans tenies problemes pot donar-te grans alegries. Els solters podrien trobar-se vivint una aventura amb una persona a qui li agrada la vida casolana i familiar.

Reconèixer la teva grandesa espiritual et portarà a trobar la màgia que s'amaga darrere de cada imprevist. És hora de deixar enrere la preocupació i concentrar-te en resoldre el que estigui al teu abast en el moment present.

Sigués cautelós si tens el costum d'auto medicar-te. Les alienacions planetàries mostren perills per intoxicacions.

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor avui Sagitari revela que serà un bon dia per a tots aquells nadius del signe de l'arquer que es troben en una parella estable.

Aquells que vulguin renegociar les seves condicions laborals en el seu actual treball podran fer-ho, sempre que moderin les seves formes i estableixin converses amb ànim conciliatori. Manifestar les teves raons justes amb respecte és la clau.

Pel que fa a la teva salut, has de saber que la teva vitalitat estarà en la seva cota màxima durant tot el dia. Tindràs energia per repartir i en general sabràs dosificar-la.

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Plutó retrògrad en el teu signe en aspecte amb la lluna i Mercuri t'inclinen a tenir pensaments intensos en què sentiràs que alguna cosa està malament en la teva vida afectiva o que t'amaguen alguna informació important.

Són dies molt difícils en què potser necessites uns diners extres per fer front a totes les teves despeses. No et preocupis, podria sorgir la possibilitat de prendre una altra feina.

Podries tenir dolors i molèsties persistents que t'afectaran en el dia a dia. Les males postures de la teva columna van afectant els teus òrgans. Corregeix aquesta forma de seure

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Avui finalment tindràs el valor d'eliminar de la teva vida a les persones que s'aprofiten de tu i t'asfixien. No sempre és fàcil, ja que alguns es resistiran a anar-se'n, però no et rendeixis i assegura't de mantenir-te ferm.

Gràcies al teu treball intens i metòdic, finalment veuràs que els teus esforços donen els seus fruits, sobretot si treballes pel teu compte.

Per a la teva salut, has de saber que avui estaràs sota molta pressió, els canvis t'estan fent tan ansiós que no aconseguiràs dormir. És essencial que aprenguis a manejar l'estrès.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les energies astrals et brinden l'oportunitat de tenir una conversa seriosa amb el teu enamorat o persona que estimes. Aquesta és una gran oportunitat per ser honest parlar sobre el futur de la vostra relació.

A la feina, algú t'està pressionant per obtenir una resposta, però encara no estàs segur. Connectar-se amb amics a l'estranger pot crear noves oportunitats de guanyar diners.

És probable que et sotmetis a una enorme pressió i podries patir les conseqüències en l'àmbit de la salut a través d'ansietat, mal humor, pena i ira.


Comentaris

envia el comentari