L'horòscop diari del 22 de maig de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 22 de maig

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Advoca per fer allò que de debò et dicta el teu cor, sense escudar-te en màscares que et disfressin d’una persona políticament correcte. Destacar sobre els altres no és gens dolent, ni tampoc voler potenciar allò que et fa diferent i especial.

En aquesta vida no és or tot el que rellueix. Recorda aquesta dita popular quan et proposin un negoci en el qual, en teoria, els guanys t'estan esperant en la teva mateixa porta.

Aconsegueixes dominar la teva força de voluntat, continuaràs lluitant per tenir un cos i una ment sana. No llencis la tovallola!

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens por al fet que el teu cor torna lliure? Trenca llavors les cadenes que tu mateix li vas posar, per por de què s'anés a fixar en algú diferent del que s'esperava per a tu.

La teva vida laboral es torna dinàmica, deixa oberta la porta a la improvisació i càrrega la teva paciència al màxim. Sortiran malament coses que tenien garantia d'èxit, i t'omplirà de satisfacció alguns projectes que consideraves cosa menor.

Tindràs un gust molt elevat per l'ordre i la neteja, posaràs casa teva a punt amb molt de mestratge.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És la teva lluna nova, Bessons, aquestes són les millors notícies del mes en matèria d'amor i vida emocional per als nadius del teu signe. La vida pot tornar-se meravellosa quan t'obres a rebre els dons que porta el cel a la teva vida afectiva.

Si ets d'aquells nadius que tenen a càrrec un comerç et sorprendràs dels excel·lents resultats que han donat alguns canvis en la teva manera de treballar.

És temps de començar a buscar vies d'expressió creativa de les teves idees i sentiments. Has d'apaivagar la teva ment i prendre't un respir.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor es divideix, o potser, només es fa més gran. I és que Cranc notarà com persones diferents li desperten el mateix amor. Et preguntaràs si és possible estimar a dos, quan són complementaris com la Lluna i el Sol.

Les teves possibilitats de fer negocis augmenten, i més si ets un cranc comerciant. Els millors contractes de la teva vida estan pendents encara de signar. La teva força de voluntat es converteix en un cavall desbocat, al qual no pots dominar.

Així, els teus bons hàbits sortiran disparats cap a l'infinit, i serà fàcil que caiguis en temptacions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els aparellats que faci molt temps que surten amb algú començaran a notar el pessigolleig per les ganes de contreure matrimoni. El solter podria trobar l'amor en situacions on reina la disciplina i solemnitat.

Per als emprenedors natius d'aquest signe notaran que és un dia on tot va lent i qualsevol procés triga molt més de l'habitual. En el treball necessitaràs ajuda per a acabar certes tasques o projectes.

Hauries d'incorporar a la teva dieta aliments amb zinc (ostres, llavors de carabassa, avellanes i ametlles) i vitamina C (guaiaba, grosella negra, pebrots, llimona i julivert).

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Sents que la teva manera d'estimar ha madurat, renoves algunes il·lusions del passat, i creix la teva empatia. Aconseguiràs comprendre els empipaments de la teva parella, les pors i il·lusions dels teus fills, i estaràs més pendents als familiars i amics que estan una miqueta sols.

Volen comptar amb tu per a un projecte de bastant responsabilitat, i això fa que les teves pors aflorin. Guanyar més diners sempre resulta interessant, però i si falles, si no compleixes amb el que els altres esperen de tu?

Duplica els teus esforços si has deixat el tabac o has començat una dieta. Aconseguiràs tots els teus objectius!

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui és probable que una certa sensació d'ambivalència s'apoderi de tu, més aviat dels teus sentiments. D'una banda, sents que mestresses a la teva parella, però per un altre, hi ha coses que no acaben d'encaixar.

Respecte al professional i econòmic, és possible que avui cometes un error bastant sonat. Podràs rectificar a temps, però, això deixarà després de tu una mala imatge que et serà difícil d'esmenar.

Per a la teva salut, la predicció d'avui et diu que has d'estar alerta davant possibles descuits mèdics.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius que estan en solitud en aquesta oportunitat podrien veure créixer una relació que no imaginaven amb algú més jove o almenys d'aparença juvenil i fresca.

Si ets d'aquells nadius que posseeixen deutes amb l'estat d'impostos o taxa fiscals, és un moment ideal per a sol·licitar un pagament a terminis o fer un gir a aquesta situació. Si t'ofereixen un préstec, és un bon dia per a acceptar.

Avui és un dia perfecte per a deixar per sempre un mal hàbit que danya la teva salut.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Les satisfaccions d'avui Sagitari, vindran de la mà de l'amor, concretament de les teves relacions més pròximes. Si tens parella, avui serà un dia on et sentiràs molt afortunat.

Respecte a la teva professió, és possible que et sentis una cosa desbordada, no obstant això, notaràs també que, per a posar-te al dia, el que necessites és més organització i no més hores de treball.

Per a la salut, només la disciplina els farà millorar el seu estat actual. Si continues tancant l'orella als consells mèdics i no segueixes una manera de vida saludable, no aconseguiràs millorar.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aconseguiràs per mitjà del diàleg i les paraules tendres començar un nou capítol en la història de la convivència. Serà com si començàreu a viure junts de zero.

La lluna nova t'impulsarà a buscar noves maneres de vendre els teus productes així com començar nous estudis o capacitacions que aportin més capacitats al teu acompliment professional.

Els nadius de Capricorn gaudiran avui del benefici de perfectes alineacions que obren un nou capítol respecte de la salut i les seves cures.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a avui Aquari prediu una jornada poc habitual, deixaràs la rutina a un costat i viuràs intensament la teva història d'amor. Avui no permetràs que res t'impedeixi lliurar-te al cent per cent i viure plenament.

En el professional, avui serà un dia on se't posarà a prova. La part positiva és que podràs superar aquesta prova amb total domini de la situació. La salut serà bastant millor que en dies anteriors.

Saps que la responsabilitat de la teva salut recau sobre les teves espatlles, així que la decisió és teva i solament teva.

  

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En les parelles i matrimonis hi haurà complicitat i desig passional. Als solters els serà molt més fàcil trobar persones compatibles, sobretot en les aplicacions i pàgines de cites en línia.

En el treball serà un dia tranquil, sense novetats. Els teus companys no tindran els ànims pujats així que regnarà el silenci o falta de converses. L'emprenedor natiu d'aquest signe haurà de fer un esforç laboral i econòmic per a endinsar-se o renovar la seva presència en internet.

Els astres et recomanen un massatge relaxant. També fer un dia d'aliments i begudes ‘detox’ que ajudin el cos a eliminar toxines.


Comentaris

envia el comentari