L'horòscop diari del 22 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Vas a retrobar-te amb algú que et va agradar fa molt temps, encara que sigui per les xarxes. Et sorprendràs en comprovar que teniu amb la mateixa connexió emocional de llavors, i et plantejaràs tirar-li el valor que antany et va faltar perquè l'amistat es converteixi en alguna cosa més.

Posa't les piles si vols canviar de feina, comença ja a actualitzar el teu currículum.

Comences el dia amb una energia bastant decent, però a mesura que passen les hores et sentiràs més i més pesat, especialment, en la zona de les extremitats.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs un nadiu molt guerrer; no és que vagis a discutir amb la teva parella o amb la teva família, sinó que estaràs en peu de guerra perquè ningú es fiqui en allò que et pertany.

Sigues més caut amb la teva manera de gastar diners, perquè ets un dels signes més consumistes d'aquest diumenge de març. Amaga la teva targeta de crèdit, i els diners en efectiu, fica'l en una guardiola metàl·lica, només així estarà a resguard de les teves arpes.

Seràs molt social, però algunes reunions amb els teus amics se't poden anar de les mans.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És un bell dia per a mostrar tot el que sents per aquesta persona especial. Una carta d'amor, un poema o una cançó són algunes de les senzilles i belles maneres que pots utilitzar.

Pren la teva inspiració i dóna curs a la teva creativitat. Els assumptes econòmics no tenen massa importància aquest diumenge. Intentaràs per tots els mitjans que el teu treball no interrompi els teus assumptes personals però pot ser que no aconsegueixis la teva comesa.

Avui gaudeix de la plenitud del teu cos i el teu cor, Bessons, tot i que saps que el confinament és dur.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Procura fer activitats d'oci al costat del teu sembli; troba alguna cosa que us faci als dos feliç, i que així us ajudi a reforçar els vostres vincles.

El Cranc solter aconseguirà millors resultats amb la persona que estima si l’escolta més. Els comptes i els estalvis no estan en el punt que estimaves, i per això, dedicaràs part d'aquest diumenge a analitzar la situació i veure quina part de culpa tens.

El teu nivell d'energia és bo, el teu cos té un bon to, i podràs afrontar tasques pesades o que requereixin un gran esforç físic, encara que sigui dins de casa.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Seràs caut i per això podries esperar un temps més que prudent a l'hora de casar-te o fer pública una relació. Però quan decideixis fer el pas, el matrimoni serà estable i durador.

Podria sorgir un negoci innovador amb un amic. En tot cas, als teus socis de treball li exigeixes disciplina, responsabilitat, serietat i respecte, i aquest no serà una excepció.

Estaràs una mica més seriós del normal Lleó, però no per això t'ofendràs quan et facin bromes. En general la salut és bona i les recuperacions aniran més ràpidament.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres omplen d'harmonia el teu diumenge, i dissipen aquests problemes que rondaven al voltant dels teus amors. Així és fàcil sentir-se alleujat. S'aveïnen canvis en el teu món laboral, però de moment ningú et confirma res.

Només escoltes rumors, que tenen pinta de ser certs, però ja saps que les aparences, en moltes ocasions, enganyen. Roman alerta amb les possibles al·lèrgies, tant les que ja coneixes com d'altres que encara no t'han detectat.

Alguns desenvoluparan el seu costat més religiós, i a través del mateix trobaran consol als seus maldecaps.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui en l'amor et porta bones notícies, perquè et sorprendrà la rapidesa amb la qual tant tu, com la teva parella, heu aconseguit connectar de nou. Una vegada us heu acostat amb amor i respecte, el diàleg ha fet miracles.

A nivell econòmic, pot ser que l'abundància que estàs buscant encara es resisteixi una mica més. En el terreny professional, ja que ja estàs en marxa cap a horitzons més elevats, aconseguiràs els teus objectius.

Avui serà un dia bastant positiu en general per a tu, perquè estaràs de molt bon humor.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs més sensible que de costum i voldràs compartir els teus sentiments per mitjà d'expressions artístiques o mostres d'afecte de gran delicadesa i espiritualitat.

Arribaran a la teva ment grans idees sobre negocis o de maneres de fer créixer els teus interessos materials.

Has d'estar atent ,ja que la susceptibilitat a virus i bacteris és típica d’aquesta època i saps quina és la situació actual. Has de reforçar els teus defenses.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Tot el que has de saber sobre l'amor Sagitari, només pots aprendre'l a través de les relacions. A pesar que és un sentiment que està dins de tu, només pot expressar-se en confrontació amb l'altre.

Respecte a les teves finances, podries travessar en breu un període d'estancament. Això no vol dir que perdràs diners, o guanyar menys de l'habitual.

Quant a la teva salut, l'horòscop prediu que les influències planetàries continuaran incidint positivament en aquest aspecte de la teva vida. No hauràs de témer per la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius de Capricorn que estan dins d'una relació hauran de cuidar el seu ànim i la forma en la qual es relacionen amb els seus éssers més pròxims, en cas contrari els impulsos agressius i la irritabilitat poden portar a viure problemes.

En dies com aquest no et va malament l'aïllament, tampoc no et podies permetre trobades amb família i amics. L'avaluació concreta de certs aspectes financers et donarà una resposta a temes que véns sospesant.

Et sentiràs molt bé gràcies als aspectes astrals i això t'ajudarà en aquests moments tan durs per tots. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor per a avui diumenge Aquari, augura un dia molt especial. Si tenies dubtes sobre si estaves amb la persona adequada, segurament avui podràs buidar-les. Trobaràs respostes.

Per a la teva economia, la predicció és positiva, perquè augura bons resultats i una posició favorable per a les teves finances. En el terreny laboral i professional, et sentiràs més tranquil i satisfet del reeixit.

Per a la teva salut, és important que recordis l'origen de tota malaltia, que com bé saps, gairebé sempre és d'origen emocional. Si treballes les teves emocions, podràs ajudar a curar les teves malalties.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

 

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els astres estaran de la teva part per a convèncer a la teva parella i reservar un viatge exprés per quan passi tot. Què tal a un hotel bombolla en el qual poder dormir sota les estrelles sense renunciar als luxes?

Podries sentir una crida per a posar-te el servei dels més desfavorits en un lloc en què et sentis confiat, segurament a la teva pròpia escala.

Has estat bona persona? Saturn entra en la teva zona de *karma i depèn de les teves accions dels últims anys aquest astre et portarà de forma molt crua tant el mal que hagis causat com el bé.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí

Més notícies de la categoria Horòscop