YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 22 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 22 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La gelosia serà una arma llancívola en l'inici d'aquesta setmana. I els astres apunten que seràs tu, Àries, qui tingui enveja de les atencions i mirades que uns altres puguin prestar a la teva parella. La imaginació, de totes maneres, et jugarà males passades i veuràs lletjor en gestos molt purs.

Prepara't per a un gran esdeveniment, una reunió important potser, o la signatura d'un document crucial. Podries guanyar uns diners bastant sonors.

Destacarà imaginació culinària i podràs dissenyar exquisits plats (encara que igual no són tan sans com esperaries en un primer moment).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En algunes llars es palparà una falta d'harmonia molt sonora. No et sorprenguis, Taure, si arribeu a considerar una separació, definitiva i amistosa.

Hauràs de controlar el teu ego i el teu mal geni; en el treball t'espera una jornada d'aquestes que s'intenten oblidar aviat, i hi haurà discrepàncies o enfrontaments. Hauràs d'empassar gripaus i colobres per a mantenir-te a flotació. Sents que és el moment de fer coses atrevides (i també divertides).

El cos et demanarà fer esports extrems o de risc. Alguna vegada has saltat en ala delta, sentint que voles com un ocell?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els astres indiquen el creixement de la parella. Venus en conjunció al Sol, tots dos en Àries garanteixen la trobada amb la teva mitjana taronja des d'una perspectiva d'igualtat i amistat. Gaudiràs de ser part dels seus projectes o ideals de vida

Existeix una tendència dels nadius del signe de Bessons a anar darrere dels seus objectius. Traçar un itinerari t'ajudarà. Avui no et voldràs demorar en assumptes que no et donaran cap retribució.

Gaudeixes d'una salut de ferro. Estàs vivint uns dies de gran fortalesa i energia que no has de descurar.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No et concentris massa en els petits defectes de la teva parella; la vida és molt bella, i té més coses bones que dolentes. Mira el got mig ple, i així les teves circumstàncies matrimonials podran ser agradable per a viure.

El que andes buscant en el treball no una cosa senzilla; estàs esperant que aparegui aquest lloc que encaixi amb tu a la perfecció sense jugar les teves millors cartes.

Estaràs ben protegit en les matèries de la salut i del benestar. Les teves energies seran més que suficients per a complir amb les teves responsabilitats; el teu cos et dirà en quin moment parar i prendre oxigen.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Els lleonins que tinguin una relació però que visquin a casa dels seus pares tindran discussions amb ells perquè no pararan de dir-te la mala influència que és la teva parella i voldran prohibir-te que la vegis.

En la teva empresa (o tu mateix si tens un negoci) requeriran d'un nou empleat. De seguida pensaràs en aquest bon amic teu que porta temps buscant treball. No deixis que s'aprofitin de la teva bondat i reclama aquest diners que et deuen.

Petites molèsties dificultaran la jornada. Podria tractar-se d'un mal de cap o dolor muscular per una mala postura en dormir.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Buscaràs tenir èxit en les teves històries d'amor, gairebé per qualsevol mitjà. Seràs el signe més persistent de tot l'Horòscop, saps que les possibilitats d'aconseguir el que vols són aquí, presents.

En el treball no podràs obrar miracles; les teves condicions són les que ja coneixes, i encara que siguis hàbil per a solucionar uns certs problemes, no serà senzill acabar el dia amb una medalla per un treball ben fet.

Advoca per un oci que sigui compatible amb una bona salut. Si només vas buscant la festa i les copes nocturnes el teu sistema immune s'afeblirà.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui augura que t'anirà molt bé. És un bon moment per a l'amor, però la teva manera de mesurar la temperatura a la relació, canvia.

En el professional, el més important d'avui serà el treball i la teva possibilitat de projectar-te cap a les teves metes. És el moment idoni, per a presentar el teu projecte si el tens, o de llançar un producte al mercat.

En la teva salut, continues millorant i recuperant-te, no obstant això, fins al dia 20 has de continuar prenent-ho amb calma. Si t'excedeixes en el teu esforç físic i psíquic, et sentiràs cansat.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sentiràs que és fàcil sentir-te satisfet amb la realitat afectiva que vius. La ment i el cor estan equilibrats gràcies a l'harmonia que es respira en l'ambient.

Les coses aniran molt bé en l'àmbit de la professió aquest dilluns. El dia transcorre plagut, els col·legues i aquelles persones amb les quals et topis al llarg de la jornada seran molt amables i et sentiràs molt agraït pel tracte que reps.

Has pensat fer un canvi en la teva imatge, Escorpió? Aquest és un moment perfecte per a mostrar-li una altra cara al món.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters, pot ser que en algun moment tinguis molts dubtes i vulguis posar a prova l'amor d'aquesta persona especial, la qual cosa podria generar un caos entre vosaltres, tracta de confiar i no ser tan controlador, només et portarà tristeses.

En El professional hi haurà diversos problemes en aquest àmbit, no trobaràs la manera de fer-te entendre, i molts pensessin que no aquestes enfocat en les teves obligacions.

La salut presentarà alguns inconvenients que li portessin a prendre mesures i a fer canvis importants tant en la rutina com en l'alimentació.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En l'àmbit de les relacions amoroses necessitaràs grans dosis de plaer i afecte físic. Una nova relació que comenci avui serà complicada, encara que no impossible. La fricció pot donar-se per diferències bàsiques en la manera d'abordar el diàleg.

Potser et costa molt sortir de casa i dirigir-te al teu lloc de treball. La mandra pot e prendre l'energia del matí i impedir que et manifestis amb el teu poder a ple.

El teu benestar no es troba basat únicament en la teva salut física sinó que té molt a veure amb sentir-te desitjat i atractiu.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest dia estarà ple d'emocions i aventures, viuràs una cosa desenfrenada i només voldràs satisfer els teus desitjos, però això et pot portar a una muntanya d'emocions que podrien fer-te sentir buit.

En el laboral, pot ser un gran dia per a guanyar reputació i fer-te molt conegut en el treball o negoci. T'exercissis molt bé en el que fas i això cridés a atenció favorablement de moltes persones.

La salut es mantindrà estable, sobretot, si comences a preocupar-te una mica més per ella. Les activitats físiques t'asseuran molt bé.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella ignorarà els detalls que li facis avui, no sabràs si és que té el cap en un altre lloc o és que ja no et vol. El solter després d'escoltar la crisi amorosa del seu amic pensarà que només no s'està tan malament.

En el treball, les persones que antany t'han ajudat demanaran que els tornis el favor. Aprendràs lliçons financeres i econòmiques que aplicar al teu dia a dia.

Que a la teva amiga li hagi funcionat una dieta no significa que et vagi a funcionar a tu. Abans de trastocar la teva alimentació acudeix a un professional.


Comentaris

envia el comentari